0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

🔻رئیس مجلس سفلای پارلمان پاکستان اعلام کرد:

🔹"شاهد خاقان عباسی" کاندیدای حزب حاکم پاکستان به عنوان نخست وزیر این کشور انتخاب شد/ایسنا

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 10 مرداد 1396  6:58 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻امشب خندوانه میزبان نادر مشایخی

🔹نادر مشایخی، آهنگساز و رهبر ارکستر و فرزند جمشید مشایخی، بازیگر سینما و تئاتر است/مهر

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 10 مرداد 1396  6:59 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻ظریف:

🔹در صورت نقض برجام اقدام متقابل می کنیم

🔹برجام بدلیل بی اعتمادی مذاکره کنندگان تنظیم شده است

🔹هیچ جائی از برجام را نمی یابید که در آن نشانه ای از اعتماد متقابل باشد/عصر ایران

سه شنبه 10 مرداد 1396  6:59 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻زخمی شدن شهروند لاهیجانی هنگام اعتراض به شکار گردشگران

🔹اقدام یک زوج جوان به خاطر تیراندازی به سمت پرندگان موجب اعتراض یکی از اهالی می شود که با بی توجهی آنها مواجه می شود

🔹تلاش شهروند معترض برای گرفتن تفنگ بادی از این زوج  باعث شلیک به سینه وی می شود

🔹حال عمومی این شهروند مطلوب است و زوج جوان به مقام قضایی معرفی شدند/ ایرنا

سه شنبه 10 مرداد 1396  7:00 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻آخرین وضعیت ترافیكی

🔹در حال حاضر ترافیک در آزادراه تهران-کرج محدوده گرمدره و حد فاصل شهرک جهان نما تا پل کلاک و در ادامه آزادراه کرج-قزوین محدوده شهر کرج تا بعد ازپلیس راه مهرشهر سنگین ، همچنین در محورهای کندوان در برخی مقاطع ، تهران-شهریار ، لواسان-فشم و ساری-قائمشهر نیمه سنگین و در سایر  محورهای اصلی کشور تردد به صورت روان می باشد/yjc

سه شنبه 10 مرداد 1396  7:00 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻کشته شدن "بلبل داعش" در حمله‌ هوایی در تلعفر

🔹شخصی به نام ابو طلحه الشامی، یکی از برجسته‌ترین خوانندگان داعش در حمله‌ای هوایی در حومه‌ شرقی شهرستان تلعفر در غرب موصل کشته شد.

🔹داعش چندین خواننده و آوازخوان در راستای ستودن این گروه تروریستی به خدمت گرفته است و ترانه‌هایش را در پایگاه‌های وابسته به خود جهت اعمال تحریک‌ و فریب بیشتر جوانان منتشر می‌کند/تابناک

سه شنبه 10 مرداد 1396  7:01 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

غلامرضا شکوهی شاعر آیینی درگذشت

استاد غلامرضا شکوهی شاعر آیینی شب گذشته در بیمارستان رسالت تهران به دلیل عارضه مغزی و در پی آن ایست قلبی درگذشت. علیرضا قزوه شب گذشته در گفت وگو با خراسان با تایید این خبر افزود: زمان مراسم تشییع استاد فردا چهارشنبه مشخص می شود.

چهارشنبه 11 مرداد 1396  8:09 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تهدید خانواده سلطنتی عربستان توسط پسر اسامه بن لادن

پسر اسامه بن لادن، سرکرده سابق القاعده در اقدامی که به نظر می رسد کمپینی برای به دست گرفتن رهبری القاعده است، در پیامی خانواده سلطنتی عربستان را تهدید کرد.حمزه بن لادن، تنها 28 سال دارد و به دنبال برتری بر داعش و گرفتن انتقام خون پدرش است که در سال 2011 به دست نیرو های آمریکایی در ابیت آباد پاکستان کشته شد. وی حالا درپیامی"عبدالعزیز بن رحمان آل سعود"، نخستین پادشاه و موسس عربستان سعودی را به جاسوسی برای انگلیس متهم کرده است.

چهارشنبه 11 مرداد 1396  8:09 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

علوی: نخبگان وزارت اطلاعات از تبدیل مشکلات کوچک به معضل امنیتی جلوگیری می کنند

وزیر اطلاعات گفت: در این وزارت خانه نخبگان فکری و اندیشمندانی جمع شده و فعالیت دارند تا از تبدیل مشکلات کوچک به معضلات امنیتی جلوگیری کنند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت اطلاعات، حجت الاسلام سید محمود علوی افزود : این نخبگان، چالش ها را مدیریت کرده و تلاش می کنند که با هزینه کمتری از مسائل و مشکلات عبور کنیم.

چهارشنبه 11 مرداد 1396  8:11 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آغاز صدور روادید الکترونیکی روسیه برای ایران

آغاز صدور روادید الکترونیکی  روسیه برای ایرانآغاز صدور روادید الکترونیکی  روسیه برای ایران

ایسنا - وزارت توسعه خاوردور روسیه اعلام کرد مسافران ۱۸ کشور از جمله ایران می‌توانند با درخواست روادید الکترونیکی ویزای ورود به این منطقه از روسیه را دریافت کنند.این روادیدها سه روزه صادر می شود وتا یک ماه انقضا خواهد داشت.

چهارشنبه 11 مرداد 1396  8:12 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ناوگروه نیروی دریایی در صلاله عمان پهلو گرفت

ناوگروه نیروی دریایی در صلاله عمان پهلو گرفتناوگروه نیروی دریایی در صلاله عمان پهلو گرفت

فارس - 47 ناوگروه اطلاعاتی وعملیاتی نیروی دریایی راهبردی ارتش متشکل از ناو پشتیبانی رزمی بوشهر و ناوشکن رزمی البرز اعزامی به آب های آزاد و بین المللی پس از 52 روز دریانوردی روزگذشته در بندر صلاله کشور عمان پهلو گرفت.

چهارشنبه 11 مرداد 1396  8:12 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

حقوق و مزایای مدیران جوان دولت مشخص شد

حقوق و مزایای مدیران جوان دولت مشخص شد

در حالی که بر اساس ابلاغیه تیرماه رئیس جمهور به همه اعضای کابینه مبنی بر ضرورت انتصاب افرادی با سن زیر ۴۰ سال و دارا بودن رتبه کمتر از 5 هزار گروه های ریاضی فیزیک و علوم تجربی و رتبه کمتر از 2 هزار سایر گروه ‌ها در کنکور به عنوان دستیاران ستادی دستگاه ‌های اجرایی، طبق دستور جدید به مسئولان دولتی مقرر شده دستیاران مقاماتی چون معاونان  وزرا و روسای سازمان‌ ها همتراز پست سازمانی معاون مدیرکل و دستیاران ادارات کل همتراز پست سازمانی رئیس گروه یا رئیس اداره، حقوق و مزایا دریافت کنند.

چهارشنبه 11 مرداد 1396  8:13 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

طرح ویژه دولت برای اشتغال حداکثری زندانیان

طرح ویژه دولت برای اشتغال حداکثری زندانیان

بر اساس پیشنهادی که با موافقت برخی مسئولان اجرایی در حال بررسی توسط اعضای کابینه است با اشاره به آسیب‏ های ناشی از بیکاری زندانیان مثل افزایش هزینه های دولت، مختل شدن زندگی طبیعی خانواده زندانیان و تکرار جرم پس از آزادی؛ چه در طول مدت محکومیت و چه پس از آزادی آنها، مقرر شده راهکارهایی در جهت اشتغال حداکثری آنان و تسهیلاتی برای عرضه  تولیدات زندان‏ ها به تصویب کابینه برسد که به زودی ابلاغ می شود.

چهارشنبه 11 مرداد 1396  8:13 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نه اعدام حذف می‌شود و نه موادمخدر دولتی توزیع

فارس - علی مویدی قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: چیزی به نام حذف اعدام نه در مجلس مطرح بوده است و نه نمایندگان به دنبال این موضوع هستند بلکه تصمیمات جدید اتخاذ شده برای اصلاح مجازات قاچاقچیان است. از طرفی قوانین و کنوانسیون‌های بین المللی، مقررات کشورمان و‌ شرایط ژئوپلیتیک ما در منطقه اجازه توزیع موادمخدر را نمی‌دهد و نمایندگان مجلس نیز این موضوع را رد کرده اند.

چهارشنبه 11 مرداد 1396  8:16 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پرونده پلاک‌های قدیمی خودروها امسال بسته می‌شود

جانشین رئیس پلیس راهور ناجا گفت: پرونده پلاک‌های قدیمی خودروها امسال بسته می‌شود.به گزارش پلیس، سردار امیری با اشاره به این که طرح پلاک‌های ملی از سال 83 در کشور کلید خورد، اظهار کرد: به مرور پلاک‌های مختلفی تحت عنوان پلاک ملی وارد سامانه یکپارچه شماره‌گذاری شد که از آن جمله می‌توان به پلاک کشاورزی، جانبازان، تشریفات، ناجا، اعزام به تعمیرگاه، خودروهای کلاسیک، خودروهای گذرموقت، سیاسی و دیپلماتیک و... اشاره کرد. وی گفت: بر این اساس تا پایان شهریورماه تمامی خودروهای نیروهای مسلح نیز باید پلاک ملی شود.

چهارشنبه 11 مرداد 1396  8:17 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها