0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

سردار غیب پرور: فرماندهان بسیج باید سرآمد خوش رفتاری باشند

سردار غیب پرور: فرماندهان بسیج باید سرآمد خوش رفتاری باشند

تسنیم - رئیس سازمان بسیج مستضعفین، مردم داری و کمک به مردم را مهمترین ویژگی فرماندهان بسیج در رده‌های مختلف عنوان کرد.سردار غیب پروربا اشاره به اهمیت موضوع آموزش در بسیج اظهار کرد: هر یک از فرماندهان بسیج در شهر و دیار خود باید سرآمد خوش رفتاری و خوشرویی با مردم باشند. بسیجیان و فرماندهان بسیج باید با حضور مستمر در مساجد و سرکشی از خانواده‌های شهدا و خانواده‌های محرومی که نیاز به توجه و کمک دارند، چهره واقعی بسیج را به نمایش بگذارند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 9 مرداد 1396  9:14 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مرعشی: نجفی شهرداری را پذیرفت من هم همراهی اش می‌کنم

مرعشی: نجفی شهرداری را پذیرفت من هم همراهی اش می‌کنم 

سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی گفت: نجفی کاندیداتوری شهرداری را پذیرفته است.به گزارش تسنیم، حسین مرعشی در جمع خبرنگاران درباره اینکه آیا آقای نجفی مسئولیت شهرداری تهران را پذیرفته یا خیر، گفت: آقای نجفی کاندیداتوری شهرداری را پذیرفته است.وی در خصوص ائتلاف با نجفی بر سر شهرداری تهران گفت: ائتلاف، زمانی معنا دارد که افراد از هم جدا باشند. اگر ایشان شهردار شود من وی را همراهی می‌کنم و اتاق فکر آقای نجفی می‌شوم. اگر من شهردار شدم آقای نجفی اتاق فکر من می‌شوند.وی اظهار داشت: ریاست شورا بسته به نظر اعضای شورا دارد اما افکار عمومی می‌خواهد که آقای محسن‌ها شمی رئیس شورا باشد.از سوی دیگر  باشگاه خبرنگاران گزارش داد حبیب ا... بیطرف رئیس نظام مهندسی تهران دراین باره که آیا برنامه‌ای به شورای شهر برای شهرداری تهران ،ارائه داده اید گفت: بنده قبلا گفتم که از نامزدی شهرداری تهران انصراف داده ام اما دوستان لطف دارند و این موضوع را نپذیرفتند، تمایلی ندارم شهردار شوم و قبلا هم طی نامه‌ای این موضوع را اعلام کردم.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 9 مرداد 1396  9:15 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ظریف امروز برای بررسی تحولات فلسطین به استانبول می‌رود

ایرنا - سخنگوی وزارت خارجه گفت: ظریف سه شنبه -امروز- برای شرکت در نشست فوق العاده سازمان همکاری اسلامی و به منظور بررسی آخرین تحولات قدس اشغالی عازم استانبول در شمال غرب ترکیه می‌شود. بهرام قاسمی افزود: با توجه به تحولات روزهای اخیر در سرزمین‌های اشغالی و افزایش فشار بر مردم فلسطین به ویژه در قدس شریف، ضرورت هم اندیشی و همکاری کشورهای اسلامی بیش از پیش احساس می‌شود.

سه شنبه 10 مرداد 1396  8:50 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

جلوگیری دیوان عالی انگلیس از پیگرد قضایی « بلر» در تجاوز به عراق

دو قاضی دیوان عالی انگلیس  و ولز با اذعان به این که جرایم تجاوزگری به تازگی به قوانین حقوق بین‌المللی اضافه شده است، اعلام کردند که این قانون، عطف به ما سبق نمی‌شود، بنابراین قابل اعمال برای صدور پیگرد قضایی علیه رهبر اسبق حزب کارگر نیست.این حکم از تلاش « شنان آل رباط»، ژنرال اسبق ارتش عراق برای شکایت از «تونی بلر» بابت مشارکت در جنایت جنگی علیه عراق، جلوگیری می‌کند.

سه شنبه 10 مرداد 1396  8:52 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

ادعا درباره آماده شدن پنس برای جانشینی  ترامپ

براساس ادعای ماکسین واترز، یک نماینده حزب دموکرات آمریکا در کنگره این کشور،مایک پنس، معاون رئیس‌جمهور این کشور خود را برای استیضاح احتمالی دونالد ترامپ و جانشینی او آماده می‌کند. با این حال، برای آن که استیضاح ترامپ عملی شود باید اکثریت نمایندگان مجلس آمریکا و اکثریت دو سومی در مجلس سنا آن را تصویب کنند. از آن جا که هر دو مجلس دست‌کم تا انتخابات میان دوره‌ای نوامبر ۲۰۱۸ در کنترل جمهوری‌خواهان است چنین اتفاقی بعید به نظر می‌رسد.

سه شنبه 10 مرداد 1396  8:53 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

هلاکت ۴۶ نظامی عربستانی در مرز با یمن در ۳ ماه

هلاکت ۴۶ نظامی عربستانی در مرز با یمن در ۳ ماه

یک افسر و دو سرباز سعودی در درگیری با گروه انصارا... و نیروهای عبدا... صالح، در مرزهای جنوبی عربستان با یمن کشته شدند. با کشته شدن این سه تن، تعداد نظامیان عربستانی که از ۱۰ می تاکنون کشته شده‌اند به ۴۶ تن می‌رسد.نوار مرزی بین عربستان و یمن طی دوره اخیر شاهد تشدید حملات بوده و انصارا... نیز حملات موشکی خود را علیه پایگاه‌های سعودی افزایش داده است. همزمان رئیس کمیته انقلاب یمن، عربستان را دعوت کرد که در موسم حج جنگ متوقف شود.

سه شنبه 10 مرداد 1396  8:53 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رسیدن ارتش سوریه به فرات و آزادسازی مناطقی از رقه

رسیدن ارتش سوریه به فرات و آزادسازی مناطقی از رقه

ارتش سوریه موفق شد خود را در حومه جنوب شرقی رقه به رود فرات برساند. آن ها همچنین  در حومه جنوب شرقی رقه 3روستا  را آزاد کردند .این درحالی است که منابع کرد از ورود نیروهای ارتش ترکیه به خاک سوریه در نزدیکی «عین العرب»  خبر داده اند. این اقدام ترکیه همزمان با تجمع نیروهای تحت حمایت ترکیه در پشت مرزهای سوریه در نزدیکی شهر عفرین برای عملیات نظامی علیه گروه های مسلح کرد مورد حمایت آمریکا در این منطقه صورت می گیرد.

سه شنبه 10 مرداد 1396  8:54 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سرقت اسنادی از مسجد الاقصی توسط نظامیان صهیونیست

سرقت اسنادی ازمسجد الاقصی توسط نظامیان صهیونیست

رئیس مرکز بین‌المللی قدس تاکید کردکه نیروهای اسرائیلی هنگامی که برای سه روز پی در پی مسجد الاقصی را به روی نمازگزاران و نگهبانانش بستند و خود به دفاترو آرشیو آن دسترسی داشتند، اسناد اداره اوقاف اسلامی قدس را سرقت کردند.وی افزود: مقامات اسرائیلی به واسطه آن اسناد دست روی اوقاف قدس، املاک و مستغلات آن خواهند گذاشت؛ اسنادی که آرشیو وقفی مخصوص املاک و دادگاه‌های قانونی محسوب می شد و پایه و اساس قراردادهای املاک، اوقاف و اراضی قدس اشغالی را تشکیل می‌داد.

سه شنبه 10 مرداد 1396  8:54 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دیدار ظریف با معاون وزیر خارجه آفریقای جنوبی

ایلنا - معاون وزیر خارجه آفریقای جنوبی روزگذشته با وزیر خارجه کشورمان دیدار کرد. در دیدار نومندیا امفکتو، با ظریف، راه‌های گسترش همکاری‌های دوجانبه مورد گفت‌وگو قرار گرفت. در این دیدار ظریف اظهار امیدواری کرد که کمیسیون مشترک همکاری‌های دوجانبه در فرصت مناسب به منظور تعمیق مناسبات بین دو کشور برگزار شود. نومندیا امفکتو نیز با تاکید بر عزم کشورش برای گسترش و تعمیق روابط با ایران اظهار امیدواری کرد تا مقدمات سفر رئیس‌جمهور آن کشور به کشورمان فراهم گردد.

سه شنبه 10 مرداد 1396  8:55 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کدخدایی از ظریف تشکر کرد

کدخدایی از ظریف تشکر کرد

کدخدایی از ظریف تشکر کرد

مهر - کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان از ظریف به دلیل دفاع از انتخابات کشورمان در آمریکا تشکر کرد. اشاره کدخدایی به مصاحبه ظریف در آمریکا بود که در آن از ساز و کار بررسی صلاحیت نامزدها توسط شورای نگهبان دفاع می کند.

سه شنبه 10 مرداد 1396  8:56 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

خبرنگار صداوسیما در کابل مجروح شد

شبکه خبر - خبرنگار صدا و سیما روزگذشته در انفجار کابل زخمی شد؛ محمود آبادی که برای تهیه گزارش از انفجار نزدیک سفارت عراق به این محل رفته بود از ناحیه ران پا مجروح و در بیمارستان بستری شد.

سه شنبه 10 مرداد 1396  8:56 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

انتقال کروبی به بخش مراقبت‌های ویژه

ایلنا - منتجب‌نیا درباره آخرین وضعیت مهدی کروبی گفت:وی بعد از عمل آنژیوگرافی به بخش مراقبت‌های ویژه منتقل شده‌ است. فاطمه کروبی نیز با تشکر از تیم پزشکی، گفت: پزشکان هنوز عمل قلب باز را صلاح نمی دانند.

سه شنبه 10 مرداد 1396  8:57 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سردار شریف: سپاه ابایی از نقد ندارد

مهر - سردار رمضان شریف مسئول روابط عمومی سپاه در نشست خبری روز گذشته با اهالی رسانه گفت: سپاه با رافت و مهربانی با منتقدان برخورد می کند و هیچ ابایی از نقد ندارد.

سه شنبه 10 مرداد 1396  8:57 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ابلاغ نقشه راه تامین سوخت راکتورهای هسته ای ایران

ابلاغ نقشه راه تامین سوخت راکتورهای هسته ای ایران

بر اساس تصمیم جدید مسئولان اجرایی که به تعدادی از اعضای کابینه ابلاغ شده، با اعلام راهبردهای بخش انرژی اتمی جمهوری اسلامی ایران، مواردی چون استقرار استانداردهای ملی و بین المللی ایمنی هسته ای و پرتویی و همچنین انجام نظارت و ارزیابی های لازم، تهیه و تامین اقتصادی مواد اولیه و سوخت مورد نیاز راکتورهای هسته ای و نیز تعامل سازنده و موثر با آژانس بین المللی انرژی اتمی، سازمان ها و نهادهای بین المللی به منظور تبادل اطلاعات و استفاده از فرصت های علمی، فنی و مالی این صنعت ذکر شده است.

سه شنبه 10 مرداد 1396  8:58 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پایان دومین جلسه دادگاه سلطانی و حکیمی پور

پایان دومین جلسه دادگاه سلطانی و حکیمی پور

جلسه دوم محاکمه یاشار سلطانی مدیر مسئول سایت معماری نیوز و احمد حکیمی‌پور عضو چهارمین دوره شورای اسلامی شهر تهران در ارتباط با ماجرای املاک شهرداری تهران پایان یافت. به گزارش تسنیم، جلسه دوم محاکمه سلطانی و حکیمی‌پور، روز گذشته در شعبه 15 دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی برگزار شد و سلطانی ادامه دفاعیات خود را ارائه کرد. احمد توکلی رئیس سازمان دیده‌بان شفافیت و عدالت از ابتدای جلسه دادگاه در این جلسه حضور داشت، اما پس از مدتی به دلیل غیرعلنی بودن ادامه محاکمه، از دادگاه خارج شد. براساس این گزارش، امروز (سه‌شنبه)، سومین جلسه محاکمه این دو نفر برگزار می‌شود. هنوز حکیمی‌پور از خود دفاع نکرده و آخرین دفاع نیز از یاشار سلطانی اخذ نشده است. تسنیم همچنین نوشت: هادی ساعی، محسن پیرهادی، الهه راستگو، ابوالفضل قناعتی و معصومه آباد، شکات این پرونده هستند.  به گزارش ایسنا، یاشار سلطانی پس از خروج از دادگاه انقلاب به خبرنگار ایسنا، گفت: دادگاه خوب بود، جلسه غیرعلنی بود. جلسه رسیدگی مربوط به ماجرای املاک بود. مهرآرا یکی از وکلای یاشار سلطانی نیز گفت: قاضی به خوبی فرصت کافی در اختیار طرفین گذاشت. دفاعیات ما را استماع کرد و مکتوب شد.

سه شنبه 10 مرداد 1396  8:59 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها