0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

🔺یک شهاب سنگ به بزرگی یک بویینگ ۷۳۷  هفته گذشته  از کنار زمین رد شد. فاصله این شهاب سنگ تا زمین معادل یک سوم فاصله ماه با کره خاکی است. این شهاب سنگ ردیابی نشده بوده/ منبع:مهر

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

جمعه 6 مرداد 1396  3:19 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻تهرانی‌ها بیشتر صرفه‌جویی کنند/ هفته سختی در پیش است

🔹مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای تهران با تاکید بر اینکه هشدار و آماده باش وزارت نیرو به شرکت‌های برق نشان می‌دهد هفته جاری هفته سختی برای صنعت برق خواهد بود گفت: با جدی گرفتن صرفه‌جویی می‌توانیم از هفته جاری بدون مشکل عبور کنیم/منبع:فارس

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

جمعه 6 مرداد 1396  3:20 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔹زمزمه گرانی "نان" به گوش می‎رسد/رئیس اتحادیه نان:باتوجه به افزایش هزینه‌های جاری و ثبات نرخ نان طی سه ساله اخیر تغییر قیمت این کالای اساسی ضروری به نظر می‌رسد/ فردا نیوز

جمعه 6 مرداد 1396  3:22 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔹رییس پلیس فتا:توئیتر رفع فیلتر نخواهد شد/هماهنگی‌های عملیات تروریستی داعش درتهران تماما درتلگرام رخ داد/ایسنا

جمعه 6 مرداد 1396  3:22 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺 نقاشی بچگانه ترامپ به فروش رفت

🔹تابلوی نقاشی رئیس‌جمهور آمریکا از آسمان‌خراش‌های نیویورک، در یک حراجی به بهای ۲۹.۱۸۴ دلار فروخته شد/منبع:باشگاه خبرنگاران

جمعه 6 مرداد 1396  3:24 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺 نشت و انفجار گاز شهری در یک واحد ویلایی در اهواز

🔹انفجار گاز در منطقه نهضت آباد(لشکر آباد) اهواز یک مصدوم بر جاي گذاشت/منبع:صدا و سیما

جمعه 6 مرداد 1396  3:24 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پیش بینی دمای 50 درجه در خوزستان

میزان - از امروز تا دوشنبه ساعات کار ادارات استان خوزستان تا ساعت 13 است. اداره کل مدیریت بحران استان خوزستان اعلام کرد: با توجه به پیش بینی هواشناسی خوزستان در خصوص دمای 50 درجه و بالاتر در استان در روزهای پیش رو به اطلاع می رساند زمان اتمام کار بانک ها، ادارات، مراکز آموزشی، شرکت ها و دستگاه های اجرایی به جز مراکز عملیاتی، درمانی، آتش نشانی، امدادی و بیمارستان ها در سراسر استان در روزهای شنبه تا دوشنبه ساعت 13 است.

شنبه 7 مرداد 1396  9:16 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آغاز عملیات اجرایی نخستین پلاژ ویژه بانوان در قشم

آغاز عملیات اجرایی نخستین پلاژ ویژه بانوان در قشم

عملیات اجرایی نخستین پلاژ  شنا ویژه بانوان در جزیره قشم، از توابع استان هرمزگان، پنج شنبه شب در آیینی با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جمعی از مسئولان محلی آغاز شد. بنابرخبرایرنا، پروژه احداث نخستین پلاژ ویژه بانوان به مساحت 2.5 هکتار در ساحل جنوبی جزیره قشم (محدوده روستای ریگو) در سه مرحله اجرا می شود که مرحله نخست آن با 100 میلیارد ریال سرمایه گذاری بخش خصوصی تا پایان امسال به بهره برداری خواهد رسید.

شنبه 7 مرداد 1396  9:17 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

حریم بند گلستان هنوز نامشخص است

حریم بند گلستان هنوز نامشخص است

معاون دادستان مرکز استان با بیان اینکه حریم بند گلستان هنوز نامشخص است گفت: باوجود موافقت آستان قدس با آزادسازی بند گلستان برای استفاده عموم و اعلام این مطلب به شرکت آب منطقه‌ای خراسان هنوز این اداره به وظیفه قانونی خود عمل‌نکرده است.به گزارش روابط عمومی دادگستری استان، قاضی بخشی محبی با بیان این مطلب افزود: تصرفاتی که در حریم بند تاریخی گلستان صورت گرفته، حتی در موردی با مجوز خود آب منطقه‌ای انجام‌شده که سبب آلوده شدن آب ذخیره‌شده در بند نیز می‌گردد.وی اظهار کرد: هرچند آب منطقه‌ای خراسان در بخش‌هایی مثل آزادسازی حریم تصرف شده برخی رودها توانست از ظرفیت حوزه دادستانی استفاده کند اما در انجام برخی وظایف خود مانند برخورد با اضافه برداشت‌ چاه های غیرمجاز و تعیین حریم بند گلستان و نیز رفع تصرف از آن که می‌تواند در مواقع بحران برای استفاده آب شرب مشهد مورد استفاده قرار گیرد به‌خوبی عمل نکرده است.بخشی محبی تصریح کرد: اگرشرکت  آب منطقه‌ای خراسان به وظیفه خود در این زمینه عمل نکند کمیته شناسایی و پیشگیری شورای حفظ حقوق بیت‌المال ورود لازم را خواهد داشت چراکه دادستانی نمی‌تواند شاهد تضییع حقوق عامه ﺑﺎشد.

شنبه 7 مرداد 1396  9:17 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ثبت اطلاعات ژنتیک 10 هزار مجرم سابقه دار

ثبت اطلاعات ژنتیک 10 هزارمجرم سابقه دار

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: تاکنون اطلاعات ژنتیک بیش از 10 هزار تن از مجرمان و متهمان سابقه‌دار در بانک اطلاعات ژنتیک ثبت شده است. احمد شجاعی دیروز به ایرنا گفت: 10 هزار پروفایل ژنتیکی متهمان و مجرمان از سال گذشته استخراج و ثبت این اطلاعات در بانک اطلاعات ژنتیک آغاز شده است.وی ادامه داد: امسال نیز در صورت تامین اعتبارات، اطلاعات 30 هزار مجرم را وارد این بانک خواهیم کرد.وی بیان کرد: اطلاعات موجود در بانک شامل پروفایل مجرمان برحسب اولویت جرایم وهمچنین پروفایل های کشف شده از صحنه وقوع جرم است. شجاعی گفت: با تطبیق این دو می توان مشخص کرد چه کسی در چه صحنه ای مرتکب جرم و جنایت شده است.

شنبه 7 مرداد 1396  9:18 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اولین کاروان اجرایی حجاج ایرانی وارد عربستان شد

اولین کاروان اجرایی حجاج ایرانی وارد عربستان شد

هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، عوامل اجرایی و ستادی حج امسال را به شهر مدینه منوره منتقل کرد. به گزارش خراسان ازسازمان حج ، پیش پرواز عملیات حج تمتع امسال دیروز ساعت 7:45 از فرودگاه امام خمینی (ره) به مقصد فرودگاه مدینه منوره انجام شد. این پرواز با یک فروند هواپیمای ایرباس 330 انجام شده که دست اندرکاران و عوامل ستادی حج  را به مدینه منتقل کرده است. خبر خراسان حاکی است، پیشتر رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به این‌که عربستانی‌ها خیلی در برگزاری مراسم حج با ایران همکاری نمی‌کنند، گفته بود: به همین دلیل مراسم حج امسال ویژه خواهد بود.

شنبه 7 مرداد 1396  9:19 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سپردن ۷۵ درصد پروازهای حج به شرکت‌های ایرانی

سپردن ۷۵ درصد پروازهای حج به شرکت‌های ایرانی

حدود ۷۵ درصد پرواز‌های حج امسال به شرکت‌های ایرانی سپرده شد.به گزارش خبرگزاری صداوسیما، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی در جمع زائران اصفهانی گفت :طبق توافق های بین ایران و عربستان قرار بود نیمی از پرواز حجاج را شرکت های ایرانی و نیمی دیگر را شرکت های پروازی عربستان انجام دهند.حجت الاسلام والمسلمین سیدعلی قاضی عسگر، تصمیم چند روز گذشته عربستان مبنی بر قادر نبودن به انجام پرواز های حجاج ایرانی را به نفع کشورمان دانست و افزود: با هماهنگی لازم با شرکت های هواپیمایی ایران حدود سه چهارم پرواز حجاج برعهده جمهوری اسلامی ایران است.

شنبه 7 مرداد 1396  9:19 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

شکست دیگری برای ترامپ ؛ "اوباماکر" لغو نشد

شکست دیگری برای ترامپ؛ "اوباماکر" لغو نشد

شکست دیگری برای ترامپ ؛ "اوباماکر" لغو نشد

با وجود فشارها و درخواست‌های مکرر کاخ سفید و شخص رئیس‌جمهور آمریکا از هم حزبی‌های جمهوریخواهش در سنا، طرح لغو «اوباما کِر» با رای منفی سه سناتور جمهوریخواه روبه رو شد و ناکام ماند. ساعتی قبل از رای‌گیری درباره این طرح، ترامپ با تشویق هم حزبی‌های خود در توئیترش نوشته بود: «سناتورهای جمهوریخواه به پیش بروید. بعد از 7 سال(از آغاز اوباما کر) بیایید و به آمریکا یک خدمات درمانی شایسته بدهید»امابا گذشت کمتر از سه ساعت از انتشار این توئیت، سنای آمریکا به لغو "اوباماکر" رای نداد.

شنبه 7 مرداد 1396  9:23 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مهر تایید پنتاگون بر موفقیت‌آمیز بودن حمله موشکی انصارا...

مهر تایید پنتاگون بر موفقیت‌آمیز بودن  حمله موشکی انصارا...

خراسان - پنتاگون پرتاب موشک بالستیک از سوی انصارا... یمن به ۱۰۰ کیلومتری عمق خاک عربستان را تاییدکرد. این موشک بالستیک قدرت هدف‌گیری بالایی داشته و از نزدیکی شهر صعده واقع در شمال یمن پرتاب شده و به نزدیکی منطقه ساحل غربی عربستان (پالایشگاه‌ نفت ینبع)بعد از طی مسافتی نزدیک به ۹۳۰ کیلومتر اصابت کرده است.دیروز نیز پایگاه هوایی ملک فهد در طائف در پی شلیک چند موشک نیروهای یمنی دچار آتش سوزی شد.

شنبه 7 مرداد 1396  9:24 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تصویب بودجه ساخت دیوار مرزی میان آمریکا با مکزیک

تصویب بودجه ساخت دیوار مرزی میان آمریکا با مکزیک

خراسان - مجلس نمایندگان آمریکا بودجه درخواستی دونالد ترامپ برای افزایش امنیت ملی آمریکا را تصویب کرد.میزان این بودجه ۷۹۰ میلیارد دلار است که  ۱.۶ میلیارد دلار از این پول صرف ساخته شدن دیوار در مرز آمریکا و مکزیک خواهد شد.ساخت دیوار مرزی با مکزیک یکی از شعارهای انتخاباتی ترامپ بود که با مخالفت های جدی جهانی نیز همراه شد. ترامپ این طرح را برای مقابله با ورود مهاجران از مکزیک به آمریکا دنبال می کند.

شنبه 7 مرداد 1396  9:24 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها