0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

🔻یک کشته و 3 زخمی در ریزش معدن کرمان

معاون استانداری کرمان:

🔹ریزش یک معدن در روز گذشته(28 تیرماه) در شهرستان راور

🔹 معدن اشکلیی در منطقه هجدک راور روز گذشته در ساعت 13 و 48 دقیقه با تشکیل یک حفره گاز موجب ریزش این معدن شده است.

🔹در این حادثه یک نفر در صحنه متاسفانه کشته شد و 3 نفر زخمی شدند که زخمی ها به بیمارستان پیامبر اعظم کرمان منتقل شدند.

🔹 دو نفر از زخمی‌ها ترخیص شدند

🔹در این حادثه کس دیگری زیر آوار نمانده و زخمی نشده است

🔹 این معدن توسط بخش خصوصی اداره می‌شود/ایسنا

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 29 تیر 1396  7:54 PM
تشکرات از این پست
mohammad_khoshghamat
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺نوه بازیگر سینما در لیست پرسپولیس در سوپرجام!

🔹برانکو امروز درحالی نام ۱۹ بازیکن را برای دیدار سوپرجام اعلام کرد که نام آدم همتی نوه سعید راد نیز در این لیست دیده میشود/فارس

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 29 تیر 1396  7:54 PM
تشکرات از این پست
mohammad_khoshghamat
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻سایت بنیاد نشر آثار و اندیشه‌های شهید بهشتی فیلتر شد.  

🔹فیلترینگ این سایت بر اساس سیستم فیلترینگ کمیته مصادیق مجرمانه انجام شده است

🔹مشخص نیست مدیریت این سایت برعهده کیست/ ایلنا

پنج شنبه 29 تیر 1396  7:55 PM
تشکرات از این پست
mohammad_khoshghamat
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺عباس عراقچی و مجید تخت روانچی معاونان وزیر امور خارجه کشورمان برای شرکت در هشتمین کمیسیون مشترک ایران و ۱+۵ وارد وین شدند.

تشکرات از این پست
mohammad_khoshghamat
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺انفجار وآتش سوزي در يك واحد شارژ كپسول هاي ال پي جي در اميريه شهريار موجب وحشت مردم شد/باشگاه خبرنگاران

تشکرات از این پست
mohammad_khoshghamat
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻دعایی: امیدوارم قدر امثال میرزاخانی را به اندازه شعورمان بدانیم

حجت‌الاسلام سید محمود دعایی، رئیس مؤسسه اطاعات در حاشیه مراسم بزرگداشت مریم میرزاخانی در جمع خبرنگاران گفت:

🔹به‌عنوان یک ایرانی به ایشان افتخار می‌کنم. خانواده ایشان فرزندی را تربیت کرد که مایه افتخار و مباهات نه تنها ایران بلکه جهان شد.

🔹فقدان چنین دانشمندی نه تنها برای ما بلکه برای کل جهان دردآور است. امیدوارم قدر این افراد را به اندازه شعورمان بدانیم/ ایلنا

پنج شنبه 29 تیر 1396  7:56 PM
تشکرات از این پست
mohammad_khoshghamat
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻رشد 20 درصدی تعداد پزشکان اعزامی به حج 96

🔹رئیس جمعیت هلال احمر:

تیم پزشکی و درمانی حج امسال  متشکل از ۵۷۵ نفر است و ۳۵۰ نفر از آن‌ها همراه کاروان ها اعزام می‌شوند و مابقی افراد در کادر بیمارستانی فعالیت می‌کنند.

🔹تعداد تیم های پزشکی اعزامی به حج تمتع امسال نسبت به دوره قبل 20 درصد رشد داشته است/شهروند

پنج شنبه 29 تیر 1396  7:56 PM
تشکرات از این پست
mohammad_khoshghamat
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻اخراج سفیر ایران از کویت

🔹براساس این خبر، سفیر ایران باید در مدت 48 روز آینده خاک کویت را ترک کند

🔹همچنین ادامه فعالیت سفارت ایران در سطح کاردار خواهد بود.

🔹ایرنا در این خبر این اقدام کویت را "تحت فشار سیاست‌های مداخله جویانه عربستان و همچنین به اتهام واهی دخالت ایران در پرونده «گروهک العبدلی»" اعلام کرده است.

🔹 کویت همچنین دفاتر رایزنی نظامی و فرهنگی سفارت ایران در کویت را تعطیل و تعداد دیپلمات های ایرانی را از 19 به 4 دیپلمات کاهش داد.

🔹در همین چارچوب علیرضا عنایتی سفیر ایران در کویت نیز باید ظرف ۴۸ روز آینده به کشور بازگردد و سفارت ایران در این کشور توسط کاردار کشورمان در کویت اداره خواهد شد.

🔹این اقدامات به دنبال اتهام کویت علیه ایران درباره تشکیل و اداره گروه مسلحانه در منطقه العبدلی کویت صورت می گیرند.

🔹ایران این اتهامات را رد کرده است/انتخاب

پنج شنبه 29 تیر 1396  7:57 PM
تشکرات از این پست
mohammad_khoshghamat
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻مصرف بنزین زیاد شود، شاید گران شود

🔹مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با اشاره به افزایش نگران کننده مصرف بنزین در کشور گفت:

🔹چنانچه نتوانیم این روند صعودی مصرف بنزین را کنترل کنیم، دولت و مجلس باید مصوباتی درخصوص تغییر قیمت یا سهمیه بندی داشته باشند./واحدمرکزی خبر

پنج شنبه 29 تیر 1396  7:59 PM
تشکرات از این پست
mohammad_khoshghamat
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻بیست و سومین دوره المپیک تابستانی ۲۰۱۷ ناشنوایان - سامسون ترکیه

🔹 مهرداد بداغی جودوکار ناشنوای کشورمان در وزن ۶۰- کیلوگرم حریف خود از کشور روسیه را ضربه فنی کرد و اولین مدال برنز کاروان ورزشی ناشنوایان کشورمان را به دست آورد/ باشگاه خبرنگاران

پنج شنبه 29 تیر 1396  7:59 PM
تشکرات از این پست
mohammad_khoshghamat
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻 آمریکا به ممنوعیت ۴ ماهه حمل لپ‌تاپ و ابزارهای الکترونیکی بزرگ‌تر از موبایل در پروازهای خاورمیانه و شمال آفریقا به مقصد آمریکا پایان داد/تابناک

پنج شنبه 29 تیر 1396  8:00 PM
تشکرات از این پست
mohammad_khoshghamat
hosinsaeidi
hosinsaeidi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 23619

نیوزویک گزارش داد:

واکنش فرمانده کل سپاه پاسداران ایران به اعمال تحریم‌های بیشتر آمریکا علیه ایران

خبرگزاری فارس: واکنش فرمانده کل سپاه پاسداران ایران به اعمال تحریم‌های بیشتر آمریکا علیه ایران

نشریه آمریکایی نوشت: فرمانده کل سپاه ایران به تحریم‌های جدید دولت ترامپ مرتبط با برنامه موشکی ایران واکنش نشان داد و از آن به شدت انتقاد کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، نشریه آمریکایی «نیوزویک»   نوشت که فرمانده کل سپاه ایران به تحریم‌های جدید دولت ترامپ مرتبط با برنامه موشکی ایران واکنش نشان داد و از آن به شدت انتقاد کرد.

نیوزویک نوشت: سرلشگر «محمد علی جعفری» روز چهارشنبه از آمریکا خواست تا همه پایگاه‌های نظامی خود تا فاصله 1000کیلومتری مرزهای ایران، مسافتی که شامل بیشتر عملیات آمریکا در خاورمیانه و افغانستان می‌شود را برچیند.

به نوشته این نشریه، این اظهار نظر در واکنش به تصمیم کاخ سفید برای اعمال تحریم‌های بیشتر اقتصادی بر ایران درست یک روز بعد از تایید پیروی این کشور از توافق هسته‌ای سال 2015 صورت گرفت.

نیوزویک ادامه داد: در حالی‌که مقر فرماندهی آمریکا اطلاعاتی خاص درباره پایگاه‌های فعال خود در مناطق تنش‌دار فراهم نکرده، اما پیش بینی می‌شود که بیش از 50 هزار نظامی آمریکا در خاورمیانه و افغانستان باشند .

این نشریه در خاتمه نوشت: بیشتر این نیروها در کویت و قطر مستقرند و تنها چند مایل با سواحل ایران فاصله دارند.

فرمانده کل سپاه ایران روز چهارشنبه گفت: «اگر آمریکا بخواهد موضوع تحریم دفاعی و تحریم سپاه را دنبال کند، باید پایگاه‌های منطقه ای خود را تا عمق هزار کیلومتر اطراف ایران جمع آوری کرده و اشتباه محاسباتی خود را با هزینه بالایی تصحیح کند.»

جمعه 30 تیر 1396  12:35 AM
تشکرات از این پست
mohammad_khoshghamat khodaeem1
mohammad_khoshghamat
mohammad_khoshghamat
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 785

همزمان با سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع) پیکرهای طیّبه شهدای دفاع مقدس در استان های کشور تشییع و به خاک سپرده شد.

جمعه 30 تیر 1396  7:57 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻غرق شدن ۲ نفر در رودخانه‌ای در نزدیکی شهرستان دزفول

سخنگوی اورژانس کشور:
🔹 بر اثر برخورد قایق به صخره در رودخانه‌ای نزدیک شهرستان دزفول ۲ نفر فوت و ۵ نفر مصدوم شدند.

🔹 پنج مصدوم دچار شکستگی و تروما شده‌اند که به بیمارستان گنجویان دزفول منتقل شدند.

🔹 تیم‌های امدادی و ارزیابی در محل مستقر و در حال بررسی منطقه هستند/باشگاه خبر نگاران

جمعه 30 تیر 1396  11:26 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻آتش‌سوزی در یک پارکینگ طبقاتی در مشهد/ حادثه خسارت جانی نداشت

سرپرست سه ایستگاه آتش‌نشانی مشهد:
🔹بعد از ظهر امروز آتش‌سوزی در یک پارکینگ طبقاتی در خیابان خسروی مشهد با وجود خودروهای زیاد در این پارکینگ ۷ طبقه رخ داد.

🔹تیم اطفای حریق به محض اطلاع  نزدیک به ۲۰ ایستگاه عملیاتی را به همراه تجهیزات اطفائی کامل روانه محل آتش‌سوزی کرد.

🔹کانون حریق طبقه پنجم بود که شعله‌های سرکش آتش به نمای کامپوزیت این مجموعه سرایت کرده بود.

🔹خوشبختانه این آتش‌سوزی گسترده خسارت جانی نداشت و تنها موجب بر جای ماندن خسارات مالی شد/فارس

جمعه 30 تیر 1396  11:27 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها