0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

مسئولیت و تعهدات موسسات غیرمجاز به چند بانک بزرگ منتقل می شود

ایسنا - به دنبال وعده اخیر رئیس کل بانک مرکزی برای ساماندهی کلیه موسسات مالی طی دو تا سه ماه آینده، به زودی با مشارکت چند بانک فعالیت موسسات بزرگ در بازار غیرمتشکل پولی پایان خواهد یافت. با ورود دستگاه‌های قضایی و همچنین مجلس به تازگی سیف- رئیس کل بانک مرکزی- اعلام کرد که سعی می‌کنند حداکثر تا سه ماه آینده کلیه مشکلات مالی را برطرف کنند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 27 تیر 1396  9:17 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

توضیحات یک مقام آگاه درباره دریافت پول نفت

فارس - یک مقام آگاه با اشاره به این که به طور کلی دریافت وجوه نفت فروش رفته کمی سخت و مشکل است گفت: این موضوع تنها مربوط به اروپا نمی‌شود بلکه دریافت وجوه حاصل از نفت فروش رفته از کشورهای آسیایی نیز کمی با مشکل صورت می‌گیرد که این معضل نیز به دلیل باقی ماندن تحریم های بانکی است هرچند که مسئولان بانک مرکزی به دنبال راه‌حل‌هایی برای به دست آوردن سریع وجوه نفت صادراتی هستند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 27 تیر 1396  9:17 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رشد 10 درصدی مجوز ساخت مسکن در زمستان 95

گزارش جدید مرکز آمار از پروانه های ساختمانی صادر شده توسط شهرداری های کشور در زمستان 95 منتشر شد. این گزارش نشان می دهد که در زمستان 95 ، تعداد 18 هزار و 508 واحد مسکونی در پروانه‌های صادرشده برای احداث ساختمان از سوی شهرداری‌ تهران، پیش‌‌بینی شده است که نسبت به فصل گذشته حدود 25.5 درصد و نسبت به فصل مشابه سال گذشته حدود 36.7 درصد افزایش داشته است.‏ هم چنین شهرداری های کل کشور در زمستان گذشته، برای احداث 102 هزار و 22 واحد مسکونی پروانه صادر کرده اند که نسبت به فصل گذشته حدود 52.3 درصد و نسبت به فصل مشابه سال گذشته حدود 9.9 درصد افزایش داشته است.

سه شنبه 27 تیر 1396  9:18 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دکل های گمشده در دولت گذشته هنوز پیدا نشده اند

وزیر نفت با بیان این که دکل های گمشده در زمان دولت گذشته هنوز پیدا نشده اند، افزود: هیچ چیز از پرونده دکل های نفتی عاید وزارت نفت نشده است و همچنان این پرونده به قوت خود باقی است. عضو کابینه دولت یازدهم، در گفت وگو با خبرگزاری خانه ملت افزود: پکیج و مجموعه ای از دکل های گمشده داریم که پشت هر یک فسادی وجود دارد و تاکنون تعیین تکلیف نشده است. بیژن نامدار زنگنه، با اشاره به آخرین وضعیت مطالبات وزارت نفت از بابک زنجانی، گفت: هنوز هیچ رقم جدیدی از بدهی بابک زنجانی به وزارت نفت پرداخت نشده است و هر چه که از سوی وی برای پرداخت بدهی مطرح می شود، یک بازی است.

سه شنبه 27 تیر 1396  9:19 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سالانه 30 درصد محصولات کشاورزی ازبین می رود

سالانه 30درصد محصولات کشاورزی ازبین می رود

سالانه 30 درصد محصولات کشاورزی ازبین می رود

خراسان - معاون پژوهش و فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) با بیان این که سالانه 30درصد محصولات کشاورزی دراثر آفات و علف های هرز از بین می رود گفت:برای آفات ، بیماری ها و علف های هرز به طور متوسط در سال هایی که  طغیان هم نداشته باشیم حدود 25 تا30 درصد خسارت وجود دارد. به گزارش خراسان، دکتر رسول زارع دیروز دریک نشست خبری درپاسخ به خبرنگار ما درباره میزان خسارت آفات و بیماری ها به کشاورزان گفت: اگر ما کارهای تحقیقاتی ومدیریتی را انجام ندهیم درشرایطی ممکن است کل محصول از بین برود ولی درهرصورت درهرکشوری آفت های  مهم را بررسی می کنند درایران نیز همه آفت های  را بررسی نکرده ایم.

سه شنبه 27 تیر 1396  9:20 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

واکنش چمران به امتناع از بازشماری آرای انتخابات شورای شهر تهران

مهر - رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه فرماندار تهران از بازشماری ۱۰ درصد از صندوق های رای امتناع می کند گفت: در صورتی که این بازشماری صورت نگیرد ما نیز به اعتبارنامه اعضای شورای پنجم اعتراض خواهیم کرد.مهدی چمران ادامه داد: قاعدتا مشکلاتی وجود دارد که فرماندار تهران زیر بار بازشماری آرا نمی رود، چراکه اگر مشکلی وجود نداشت ازهمان ابتدا این کار را انجام می داد.چمران عنوان کرد: ما این موضوع را از طریق دادگاه تخلفات اداری، دیوان عالی کشور و قوه قضاییه پیگیری خواهیم کرد.

سه شنبه 27 تیر 1396  9:24 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

واکنش آیت‌ا... کلانتری به اظهارات اژه‌ای درباره شکایت از رئیس جمهور

واکنش آیت‌ا...کلانتری به اظهارات اژه‌ای درباره شکایت از رئیس جمهور

واکنش آیت‌ا... کلانتری به اظهارات اژه‌ای درباره شکایت از رئیس جمهور

فارس - نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری در واکنش به سخنان  سخنگوی قوه قضاییه در مورد سرقت علمی از رساله‌اش گفت: برای شکایت قضایی از رئیس‌جمهور هنوز تصمیمی نگرفته و نیاز به تأمل بیشتری دارم.آیت‌ا...  کلانتری با توجه به اظهارات اژه‌ای که گفته بود این پرونده باید شاکی خصوصی داشته باشد تا به جریان بیفتد، افزود: قضایی کردن این پرونده نیاز به تدبیری ظریف و دقیق دارد و در حال حاضر تصمیم دارم در خصوص آن با بزرگان مشورت کنم.

سه شنبه 27 تیر 1396  9:25 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ارتش پاکستان: درحال حصارکشی مرزهای مشترک با ایران و افغانستان هستیم

ایرنا - سرلشکر«آصف غفور»سخنگوی ارتش پاکستان در یک کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد که این کشور درحال حصارکشی در مرزهای مشترک خود با ایران و افغانستان است.این اظهارات یک روز پس از آن مطرح شد که بار دیگر گروهی از تروریست ها با شلیک از خاک پاکستان به سمت ایران، دو شهروند ایرانی را به شهادت رساندند.پیش از این پاکستان فقط درباره حصارکشی در مرز افغانستان سخن گفته بود اما این تقریبا نخستین بار است که پاکستان از حصارکشی مرزهایش با ایران سخن می گوید.

سه شنبه 27 تیر 1396  9:26 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

🔻حمله نژادپرستانه به زن مسلمان در ایستگاه مترو لندن

🔹'انیسه عبد الغدیر' شهروند مسلمان ساکن لندن با انتشار پیامی در صفحه توییتری‌ از حمله نژادپرستانه علیه خود در ایستگاه مترو 'بیکر استریت' خبر داد و گفت که فرد مهاجم تلاش کرده تا حجابش را از سر او بردارد.

🔹 خانم 'عبد الغدیر' در این پیام تصویر فرد مهاجم را منتشر کرده و نوشته است: 'این چهره مردی است که به‌زور می‌خواست حجاب سرم را بکشد. زمانی که من مقاومت کردم او من را هل داد./ ایرنا

سه شنبه 27 تیر 1396  7:40 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺ارزیابی فعالان اقتصادی از تیم اقتصادی دولت/ طیب نیا بهترین، سیف و نعمت زاده بدترین اعضای کابینه/انتخاب

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺جان بولتون نماينده اسبق آمريکا در سازمان ملل در مقاله ای در نشریه هیل نوشت: امریکا باید فورا از توافق هسته ای با ایران خارج شود/خبرگزاری صداوسیما

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺اگر تمام ستاره‌های شناخته شده بین انسان ها تقسیم شود سهم هر فرد ۴۴.۲ تریلیون ستاره است/تابناک

سه شنبه 27 تیر 1396  7:41 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔹معاون شرکت پخش فرآورده های نفتی: میزان مصرف بنزین در کشور بعد از ماه مبارک رمضان افزایش چشمگیری پیدا کرده و کاهش هم پیدا نمی‌کند که یک امر غیرعادی است/ایسنا

سه شنبه 27 تیر 1396  7:42 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔹 مدیر تلگرام در پی فیلتر شدن این پیام‌رسان در اندونزی به مقامات این کشور وعده داد کانال‌هایی که دارای محتوای مرتبط با تروریسم هستند را مسدود کند/ فردا نیوز

سه شنبه 27 تیر 1396  7:42 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺حمله خمپاره‌ای به سفارت روسیه در دمشق

🔹منابع دولتی سوریه از هدف قرار گرفتن سفارت روسیه در دمشق خبر دادند اما تاکید کردند که کسی در این حمله آسیب ندیده است/منبع:ایسنا

سه شنبه 27 تیر 1396  7:43 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها