0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

تابش: روحانی حتماً مجموعه مشورت‌های اصلاح‌طلبان را درنظر می‌گیرد

محمدرضا تابش، نایب رئیس فراکسیون امید مجلس با اشاره به این‌که اصلاح‌طلبان و فراکسیون امید در زمره حامیان و متحدان روحانی هستند، بر سهم‌خواهی نکردن در این راستا تاکید کرد و گفت: به هیچ عنوان قصدی برای سهم‌خواهی وجود ندارد و فقط به‌دنبال تعامل با دولت و کمک به آقای رئیس‌جمهور هستیم. وی افزود: حتماً همان‌طور که ما به آقای روحانی علاقه مندیم، رئیس‌جمهوری نیز حتماً مجموعه مشورت‌های اصلاح‌طلبان و فراکسیون امید مجلس را درنظر می‌گیرند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 25 تیر 1396  8:50 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پارس نیوز: روحانی شخصاً با لاریجانی رایزنی داشته است

پارس نیوز مدعی شد: روحانی برای حلقه همراه خود زمان نهایی اعلام وزیران به مجلس را تعیین کرده است. بر اساس زمان بندی که حسن روحانی رئیس دولت یازدهم و دوازدهم برای حلقه همراه خود تعیین کرده، فهرست وزیران پیشنهادی در روز تحلیف به مجلس ارائه خواهد شد.البته طبق قانون، رئیس جمهور، دو هفته زمان دارد تا نسبت به معرفی کابینه و برنامه وزیران به مجلس شورای اسلامی اقدام کند.براساس این گزارش گفته می شود حسن روحانی شخصا رایزنی هایی برای تشکیل کابینه دوازدهم با علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی داشته است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 25 تیر 1396  8:51 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

حاجی بابایی: برخی ظواهر حکایت از سهم خواهی دارد

حمیدرضا حاجی بابایی رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی در گفت و گو با نامه نیوز درباره موضوع سهم خواهی ها از دولت گفت: امیدواریم که سهم خواهی مطرح نباشد ولی برخی ظواهر حکایت از همین سهم خواهی دارد. وی همچنین در مورد برخی پیشنهادها به روحانی مبنی بر حضور باهنر در کابینه نیز گفت: آقای باهنر فرد قوی و توانمندی است و اگر دولت از وی استفاده کند خوب است. حاجی بابایی در نهایت تأکید کرد: کابینه دوم باید بالای ٥٠درصد نسبت به کابینه اول تغییر کند تا کارایی لازم را داشته باشد.

یک شنبه 25 تیر 1396  8:52 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

حساسیت به محیط زیست افزایش یافته اما به تغییر رفتار منجر نشده است

خراسان - ابتکار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست درباره نتایج یک نظرسنجی محیط زیستی گفت: پس از این نظرسنجی که سال گذشته انجام گرفت، مشخص شد باوجود آنکه میزان حساسیت مردم به موضوعات محیط زیستی افزایش یافته است، میزان اطلاعات و آگاهی آن ها درباره موضوعات مختلف محیط زیستی به میزانی که بتواند به تغییر رفتار منجر شود، افزایش نداشته است و همچنان باید در این زمینه تلاش کرد.

یک شنبه 25 تیر 1396  8:52 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

خودم و همسرم عضو هیئت مدیره هیچ شرکت دارویی نیستیم

رئیس سازمان غذا و دارو با رد برخی ادعاها درباره فعالیت‌های اقتصادی خود و همسرش در عرصه دارو، از مدعیان خواست تا مستندات خود را به مراکزی ببرند که در آن محکمه و قاضی وجود دارد تا بررسی شود و اگر واقعا سوء استفاده‌ای شده است، با آن برخورد شود. دکتر رسول دیناروند در گفت وگو با ایسنا افزود: «عده‌ای تیشه برداشته‌اند و به ریشه حرکت دانش بنیان کشور می‌زنند. کسانی که به این موضوع ضربه بزنند، بی‌تردید کارشان نوعی جنایت و خیانت به کشور محسوب می‌شود.»

یک شنبه 25 تیر 1396  8:53 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ظرفیت درمانی عربستان به کمک حجاج ایرانی می‌آید

معاون حج و عمره مرکز حج و زیارت هلال احمر گفت: در ایام حج با تعاملات انجام شده حجاج ایرانی می‌توانند از ظرفیت‌های درمانی عربستان نیز بهره ببرند.  حسین کولیوند ادامه داد: یک مرکز درمانی در مکه و یک مرکز در مدینه فعال خواهد بود. تمام امکانات پزشکی تخصصی از جمله ICU, CCU، بخش‌های بستری، آزمایشگاه و...  در این مراکز گنجانده شده است. سعی می‌کنیم از ظرفیت‌های درمانی کشور میزبان در بخش فوق تخصصی بهره ببریم. ۲۲۰ کادر پزشکی در حج امسال در مکه و مدینه انجام وظیفه می‌کنند.

یک شنبه 25 تیر 1396  8:54 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

وجود کودکان مطلقه ۱۵ ساله در کشور

وجود کودکان مطلقه ۱۵ ساله در کشور

رئیس فراکسیون زنان مجلس از تلاش برای افزایش حداقل سن ازدواج دختران از ۱۳ سال به ۱۵ سال خبر داد. پروانه سلحشوری با بیان این که ما کودکان مطلقه 15 ساله در کشور داریم، اظهار کرد: به طور مثال ما در جایی می‌بینیم که خانواده‌ای متدین هستند و اصرار دارند که دخترشان باید زود ازدواج کند. اما در مقابل در جای دیگر شاهد هستیم که فقر عاملی است که خانواده را مجبور می‌کند به ازدواج دخترشان در سن پایین، تن بدهند. وی به ایلنا گفت: باید بررسی شود تا ما بدانیم علل  کودک همسری چه چیزهایی است، بدانیم آسیب‌های ناشی از آن و حتی مزیت های آن چیست؟ ما در فراکسیون زنان، حسب وظیفه قانونی خود، همه این موارد را در کنار هم بررسی می‌کنیم. در عین حال تلاش پیگیر و مجدانه ما مبتنی بر این است که حداقل سن ازدواج را افزایش بدهیم.

یک شنبه 25 تیر 1396  8:54 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

جشن صدسالگی بزرگ ترین بیمارستان ایران در خاورمیانه

جشن صدسالگی بزرگ ترین بیمارستان ایران در خاورمیانه

یک صدسالگی مرکز آموزشی درمانی، روان پزشکی رازی که در سال 1297 شمسی تاسیس شده است، جشن گرفته می‌شود. در این زمینه رضا تهرانی زاده مدیر روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی، روان پزشکی رازی به تسنیم گفت: براین اساس برای یک صدسالگی این بیمارستان قدیمی کشور، مراسمی با حضور مسئولان در مهرماه امسال برگزار می‌شود. این مرکز در شرق شهر ری بزرگ ترین مرکز درمانی - آموزشی در خاورمیانه است و از سال 1374 زیر نظر دانشگاه علوم بهزیستی و توان بخشی است که با بیش از هزار و دویست نفر نیرو (رسمی و قراردادی ) و ظرفیت 1375 تخت به طور شبانه روزی خدمات روان پزشکی، پیراپزشکی و...به مددجویان ارائه می‌کند.

یک شنبه 25 تیر 1396  8:55 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سفیر ایران در کویت: در بحران میان قطر و کشورهای عربی، ایران بی طرف است

ایسنا - «عنایتی» سفیر کشورمان در کویت با اشاره به تنش های به وجود آمده میان قطر و برخی از کشورهای عربی منطقه گفت: ایران از همان آغاز پدید آمدن بحران میان قطر و برخی کشورهای عربی اعلام کرد که ما بی‌طرف هستیم و طرف هیچ کدام را نخواهیم گرفت. کمک‌هایمان به کشور قطر نیز بشر دوستانه است و می‌دانیم که تلاش و میانجیگری امیر کویت برای حل این بحران کافی و ثمربخش خواهد بود.

یک شنبه 25 تیر 1396  9:01 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تغییر نام یک برنامه‌ تلویزیونی به دلیل فارسی‌ نبودن

تغییر نام یک برنامه‌ تلویزیونی به دلیل فارسی‌نبودن

تغییر نام یک برنامه‌ تلویزیونی به دلیل فارسی‌ نبودن

تهیه‌کننده برنامه «پاراگراف ۴» درباره علت تغییر نام این برنامه و تفاوت‌ آن با دیگر برنامه‌های کتاب‌محور شبکه چهار سیما به بیان توضیحاتی پرداخت. عباس عبدالهی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره‌ علت تغییر نام برنامه تلویزیونی «پاراگراف ۴» اظهار کرد: به نام برنامه انتقادهایی مبنی بر اینکه پاراگراف اسمی خارجی است، وارد شده است؛ به همین دلیل هم چند قسمت برنامه متوقف شد تا نام برنامه تغییر پیدا کند. به احتمال زیاد نام برنامه «چارکتاب» خواهد شد که به چهار کتاب آسمانی اشاره دارد.

یک شنبه 25 تیر 1396  9:02 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

امروز آخرین فرصت تعیین دقیق جهت قبله

امروزآخرین فرصت تعیین دقیق جهت قبله

ایرنا - مدیرانجمن نجوم آماتوری ایران گفت:امروز ( 25 تیر) آخرین فرصت درسال 96 برای تعیین دقیق جهت قبله است.مهندس  عتیقی افزود:در این زمان برای تعیین دقیق جهت قبله کافی است یک شاخص و یا شاقول را دقیقا بر زمین عمود و سایه آن را در ساعت خاصی از روز 25 تیر علامت گذاری کرد؛ امتداد سایه به سمت خورشید سمت دقیق قبله در مکان مورد نظر شماست.مدیر انجمن نجوم آماتوری ایران در خصوص زمان مناسب برای تعیین دقیق جهت قبله در روز 25تیر 96 گفت: ساعت 13 و 57 دقیقه روز یک‌شنبه 25 تیر که زمان اذان ظهر در مکه مکرمه است ،زمانی مناسب برای انجام این کار است.

یک شنبه 25 تیر 1396  9:07 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اندونزی تلگرام را مسدود کرد

اندونزی تلگرام را مسدود کرد

ایرنا – مقام های اندونزی اعلام کردند، به دلایلی چون تبلیغ تندروی و فعالیت های تروریستی، استفاده از تلگرام در این کشور ممنوع شده است.وزارت ارتباطات اندونزی در بیانیه ای اعلام کرد: به دلیل آن که در تلگرام مسائلی از جمله تبلیغات تندروی، چگونگی ساخت بمب و انجام حملات تروریستی رد و بدل می شد و از آن جایی که این مسئله کاملا با قانون اساسی اندونزی تعارض دارد، به همین دلیل باید استفاده از این سامانه پیام رسان ممنوع می شد.

یک شنبه 25 تیر 1396  9:09 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آمادگی ایران برای واردات برنج از ویتنام

وزیرکشاورزی برای مبادله بذر و کشت گونه‌ها ی پرمصرف برنج ایرانی در ویتنام اعلام آمادگی کرد و گفت: بخشی از ۸۰۰ هزارتن کسری تولید برنج در کشورمان از ویتنام قابل واردات است. به گزارش تسنیم در دیدار محمود حجتی با نگوین سوان کونگ وزیر کشاورزی و توسعه روستایی ویتنام ضمن بررسی موضوعات و راه‌ها ی همکاری دو کشور بر لزوم گسترش روابط اقتصادی ایران و ویتنام به ویژه در زمینه‌ها ی کشاورزی و شیلاتی تاکید شد.

یک شنبه 25 تیر 1396  9:27 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کره جنوبی در ایران سوپر مارکت می‌زند

کره جنوبی در ایران سوپرمارکت می‌زند
کره جنوبی در ایران سوپر مارکت می‌زند

تسنیم - شرکت بی جی اف ریتیل، اداره کننده بزرگترین سوپرمارکت‌های زنجیره‌ای کره جنوبی با برند سی یو اعلام کرد قراردادی با یک شرکت ایرانی به امضا رسانده که اولین قرارداد یک سوپرمارکت زنجیره‌ای کره جنوبی برای توسعه فعالیت‌ها یش در خارج از این کشور به شمار می‌رود. بر اساس این قرارداد، یک شرکت لوازم خانگی ایران مسئولیت سرمایه گذاری و اداره فروشگاه‌ها ی این شرکت کره‌ای در ایران را بر عهده خواهد گرفت.

یک شنبه 25 تیر 1396  9:27 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کدام مودیان از نصب صندوق مکانیزه فروش معاف شدند؟

فارس - هیئت وزیران آیین نامه صندوق مکانیزه فروش را برای اجرا ابلاغ کرد که بر اساس آن، مودیان مالیاتی با درآمد کمتر از ۱۵۶ میلیون تومان در سال از نصب این صندوق معاف شدند.

یک شنبه 25 تیر 1396  9:28 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها