0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

اوپک، به دنبال ضابطه مند کردن افزایش تولید نفت ایران

در حالی که طبق توافق تولیدکنندگان نفت در اواخر سال گذشته میلادی، ایران از کاهش تولید مستثنی شده بود، حالا دبیرکل اوپک خواهان ترمیم ضابطه مند تولید نفت ایران شده است. به گزارش تسنیم به نقل از بلومبرگ، محمد بارکیندو، دبیرکل اوپک، ضمن درخواست «ترمیم ضابطه مند» تولید نفت ایران، لیبی و نیجریه گفت: «ما تمایل داریم شاهد یک ترمیم ضابطه مند باشیم که اختلال چندانی در روند برقراری توازن مجدد در بازار ایجاد نکند.» بارکیندو در ادامه این مصاحبه گفت: «اوپک درک می کند که لیبی، نیجریه و ایران با «چالش های شدیدی» مواجه بوده اند و از افزایش تولید آنها استقبال می کند. ما خوشحالیم که شاهد رشد سریع تولید نفت این کشورها هستیم.»

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 24 تیر 1396  10:51 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بازار ایران مانع افت فروش جهانی پژو سیتروئن شد

گروه خودروسازی پژو سیتروئن فرانسه اعلام کرد میزان فروش خودروهایش در نیمه نخست سال جاری میلادی در اروپا کاهش یافته و به کاهش خود در بازار چین ادامه داده است، هرچند که بازگشت رسمی این شرکت به بازار ایران موجب شده تا میزان فروش جهانی محصولات این شرکت همچنان رشد داشته باشد. به گزارش تسنیم به نقل از رویترز، از سرگیری فروش رسمی در ایران به گروه پژو سیتروئن کمک کرده تا میزان فروش خودروهایش در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا را بیش از سه برابر کند و به 277 هزار و 971 دستگاه برساند که از این رقم 207 هزار و 900 دستگاه سهم بازار ایران بوده است. خودروهای تولیدشده در ایران تحت برند پژو تولید شده‌اند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 24 تیر 1396  10:51 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

در قراردادهای توتال، ایرباس و بوئینگ به دانش بنیان ها کم لطفی شد

رئیس مجمع تشکل های دانش بنیان گفت: در قراردادهای توتال، بوئینگ و ایرباس به نظر بنده به دانش بنیان ها کم لطفی شد. افشین کلاهی در گفت وگو با تسنیم افزود: معاونت علمی و فناوری برای نهادها و وزارتخانه ها ساز و کاری به نام "پیوست فناوری" را تعریف کرد و در مفاد آن شورای اقتصاد نهادها و وزارتخانه ها را مکلف کرده است که در قراردادهای بزرگ بین‌المللی، شرکت های خارجی بخشی از کار و فعالیت خود را به شرکتهای دانش‌بنیان داخلی واگذار کنند. به گفته وی، یکی از مشکلات مهم اعتماد نکردن مسئولان به بخش خصوصی است و الان بیشتر کارهای بزرگ اقتصادی به شرکت های وابسته به دولت یا بانک ها، سازمان ها و نهادها واگذار می‌شود.

شنبه 24 تیر 1396  10:52 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بحث درباره قرارداد توتال در هیئت عالی نظارت بر منابع نفتی

بررسی قرارداد توتال محور هفتمین نشست هیئت عالی نظارت بر منابع نفتی بود. آنگونه که شانا گزارش کرده، این جلسه چهارشنبه هفته گذشته، با حضور وزیر نفت، معاون نظارت بر منابع هیدروکربوری وزیر نفت، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، دادستان کل کشور، رئیس کل بانک مرکزی، وزیر اقتصاد، سخنگوی دولت و روسای کمیسیون انرژی و برنامه و بودجه مجلس برگزار شد. گفتنی است نظارت بر قراردادهای مهم نفت و گاز از وظایف هیئت عالی نظارت بر منابع نفتی است. جزئیات این جلسه منتشر نشده است اما تسنیم گزارش کرده که در این نشست تأکید بر توسعه میدان های مشترک در قالب امضای قراردادهای جدید نفتی مورد توافق حضار قرار گرفته است.

شنبه 24 تیر 1396  10:53 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

لاریجانی: رئیس جمهور، به صراحت مشکلات مالی کشور را به مردم بگوید

لاریجانی: رئیس جمهور، به صراحت مشکلات مالی کشور را به مردم بگوید

رئیس مجلس ضمن انتقاد از وضعیت بودجه کشور از رئیس جمهور خواست درباره منابع مالی کشور با مردم صریح صحبت کند. به گزارش خبرگزاری خانه ملت، علی لاریجانی در همایش مدیران ستادی و استانی سازمان های آموزش فنی و حرفه ای ادامه داد: یکی از مشکلات کشور نبود تعادل در بودجه است، این که کسی بگوید برای تقویت سازمان فنی و حرفه ای باید بودجه این سازمان را افزایش داد، باید در پاسخ گفت با کدام بودجه؟ به دلیل این که از کل بودجه کشور 90 درصد صرف هزینه های جاری و تنها 10 درصد صرف بودجه های عمرانی می شود و نتیجه این که حرکت جهنده ای در کشور صورت نگرفته است.  لاریجانی گفت: حتی منابع 10 درصدی از بودجه عمرانی نیز با تبصره فراهم می شود، به دلیل این که بخشی از منابع از طریق فروش اوراق مشارکت تامین می شود، بنابر این مشخص می شود منابع مالی ناشی از فروش نفت و گاز و اخذ مالیات کفاف بودجه جاری کشور را نمی دهد. وی بیان کرد: از رئیس جمهور و مسئولان درخواست می کنم درباره منابع مالی کشور با مردم صریح صحبت کنند تا با کمک مردم بتوان مشکلات را حل کرد.

شنبه 24 تیر 1396  10:53 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نسخه جدید تحریم های ایران و روسیه در کنگره آمریکا

نسخه جدید تحریم های ایران و روسیه در کنگره آمریکا

تسنیم - اعضای دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا نسخه جدیدی از طرح تحریم های ایران و روسیه را ارائه کرده اند به این امید که این پیام را به ترامپ ارسال کنند که باید موضع سختگیرانه آمریکا علیه مسکو را تداوم ببخشد. به گزارش رویترز، طرح جدید از نظر محتوایی مشابه طرحی است که اواسط ماه گذشته میلادی به تصویب سنا رسید، اما برای اینکه همچون طرح قبلی با اشکال قانون اساسی مواجه نشود، این بار تحت عنوان طرح ابتکاری مجلس نمایندگان ارائه شده است. 

شنبه 24 تیر 1396  10:56 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

🔻رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی گفت:

🔹نتایج اولیه  کارشناسی ارشد پزشکی به صورت کارنامه در در دهه سوم مردادماه ۹۶ اعلام می شود و داوطلبان می توانند در آن زمان انتخاب رشته - محل خود را انجام دهند.

🔹 کلید اولیه  آزمون ارشد پزشکی تا اوایل مردادماه منتشر می شود/باشگاه خبرنگاران

شنبه 24 تیر 1396  7:37 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻انسداد 4 محور در سيستان و بلوچستان

🔹پليس راه راهور ناجا: محورهاي فرعي نيكشهر - بنت، فنوج - رمشك، دلگان - زهكلوت و ايرانشهر - مهرستان به دليل طغيان رودخانه تا اطلاع ثانوي مسدود شد/دانشجو

شنبه 24 تیر 1396  7:38 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺«مایک پنس» معاون ترامپ می گوید، مردم آمریکا به بیمه های درمانی نیازی ندارند و می توانند برای گرفتن شفا به کلیساها بروند/ایرنا

شنبه 24 تیر 1396  7:38 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻حضور یک زن در صف اول نماز جمعه تهران!

🔹جمهوری اسلامی نوشت:حضور یک زن در صفوف اول نماز جمعه دیروز تهران موجب تعجب نمازگزاران شد

🔹وی با فریادهای مکرر خطاب به امام جمعه در شروع خطبه‌ها مطالبی می‌گفت که اگرچه معلوم نبود چه می‌خواهد ولی پرسش مردم این بود که با توجه به تهدیدهای اخیر گروههای تروریستی این زن چگونه توانسته بود به قسمت آقایان آنهم روبروی جایگاه راه یابد و میان آنها بنشیند؟/منبع:آخرین خبر

شنبه 24 تیر 1396  7:40 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔹سازمان جهانی بهداشت هشدار داد، شیوع وبا در یمن می‌تواند به مراسم سالانه حج که در ماه سپتامبر برگزار می‌شود نیز تسری یابد/ایسنا

شنبه 24 تیر 1396  7:41 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔹رییس پلیس راه تهران : از حرکت خودروهای دارای شیشه دودی در غرب تهران تا اصلاح وضعیت شیشه خودرو جلوگیری خواهد شد./مهر

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔹جاده مهرستان - ایرانشهر و مهرستان - سرباز در جنوب سیستان و بلوچستان که به دلیل سیل و طغیان رودخانه ها دیشب بسته شده بود، صبح امروز باز گشایی شد/ایرنا

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺صبح امروز به علت نم کشیدن یک منزل خشت و گلی و فرو ریختن آن در ایرانشهر، یک نفر فوت و سه نفر مصدوم شدند/منبع:مشرق

شنبه 24 تیر 1396  7:42 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻شناسایی ۸ هزار کانال تلگرامی ضد امنیت ملی

🔹 معاون دادستان کل کشور:دستور انسداد برخی از این کانال‌ها بیش از ۴۰ بار به وزارت ارتباطات ارسال شده است ولی تاکنون فیلتر نشده‌اند

🔹وزارت ارتباطات تسلیم تصمیم مدیر تلگرام است

🔹دو سوم فضای مجازی کشور در اشغال بیگانگان است/وزارت ارتباطات برای بیگانگان اتوبان‌کشی کرده است

🔹همکاری تلگرام با وزارت ارتباطات در مورد انسداد محتوای مجرمانه تقریبا مساوی است با هیچ! /منبع:مهر

شنبه 24 تیر 1396  7:43 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها