0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

🔻بیانیه موگرینی به مناسبت دومین سالگرد حصول برجام

🔹 برجام 18 ماه بعد از اجرایی شدنش با موفقیت توسط تمامی طرف‌ها از جمله ایران اجرایی شده است.

🔹در زمانی که جهان بار دیگر با تهدید توانایی‌های مهارنشده هسته‌ای رو به رو است، برجام کمک مهمی به تلاش‌های منع اشاعه در جهان دانسته می‌شود. فارس

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

جمعه 23 تیر 1396  9:47 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

🔻تام کاتن: توافق با ایران از همان اول یک اشتباه احمقانه بود/ ایران مرتبا برجام را نقض کرده!

تام کاتن سناتور تندروی آمریکایی در بیانیه‌ای به مناسبت سالگرد برجام گفت:

🔹توافق با ایران از همان ابتدا یک اشتباه احمقانه بود.

🔹وی تاکید کرد تهران مرتبا توافق را با کار کردن بر روی سانتریفیوژهای پیشرفته، ذخیره آب سنگین بیش از حد تعیین شده و عدم اجازه به بازرسان برای دسترسی به تاسیسات نظامی و تحقیقاتی نقض کرده است.

🔹کاتن که از همان ابتدا از مخالفان توافق بود افزود؛ وزارت خارجه آمریکا نباید تایید کند که ایران به تعهداتش مطابق با برجام عمل کرده است/فارس

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

جمعه 23 تیر 1396  9:49 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مراسم تحلیف رئیس جمهور ۱۴ مرداد برگزار می شود

سخنگوی هیات رییسه مجلس زمان مراسم تحلیف حسن روحانی را ساعت ۱۷ شنبه چهاردهم مردادماه اعلام کرد.بهروز نعمتی در گفت و گو با ایسنا، اعلام کرد: مراسم تحلیف ریاست جمهوری دوازدهم روز شنبه چهاردهم مرداد ماه از ساعت هفده تا بیست در مجلس برگزار می‌شود.به گفته وی، عمده مهمانان خارجی مراسم تحلیف حسن روحانی ظهر شنبه به ایران می آیند.

شنبه 24 تیر 1396  9:46 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اسرائیل در تلاش برای انجام پروازهای مستقیم از تل آویو به مکه

رژیم صهیونیستی در تلاش است عربستان سعودی را قانع کند که در موسم حج اجازه دهد پروازهای مستقیم از تل آویو به مکه انجام شود. به گزارش بلومبرگ، ایوب قرا، وزیر ارتباطات رژیم صهیونیستی، گفت: تسهیل سفر حجاج از اسرائیل به عربستان، تل‌آویو را تشویق می‌کند چشم‌پوشی‌هایی در روند مذاکرات صلح با فلسطینی‌ها داشته باشد و من به شدت در این زمینه تلاش می‌کنم. حدود 6 هزار حاجی از «عرب اسرائیلی‌ها» هر سال فریضه حج را به جا می‌آورند .

شنبه 24 تیر 1396  9:49 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

هزینه 2.5 میلیارد دلاری ترکیه برای خرید سامانه اس ۴۰۰ روسیه

هزینه 2.5 میلیارد دلاری ترکیه برای خریدسامانه اس ۴۰۰ روسیه

دولت ترکیه برای خرید سامانه موشکی اس ۴۰۰ با روسیه به توافق کامل رسید. به گزارش «بیزنس رو» یک مقام ارشد ترکیه با تایید این خبر گفت: برای دریافت این سیستم دفاعی 2.5 میلیارد دلار هزینه شده است. به عقیده کارشناسان سیاسی، عقد این قرارداد ترکیه  با روسیه و تحویل سامانه دفاعی اس ۴۰۰، به معنی چرخش کامل آنکارا در دکترین دفاعی از ناتو و فاصله گرفتن از سیاست‌های دفاعی یکپارچه غرب و آمریکا است.

شنبه 24 تیر 1396  9:53 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

گزارش ها از عقبگرد محور سعودی از شرط تعطیلی شبکه الجزیره

گزارش ها ازعقبگرد محور سعودی از شرط تعطیلی شبکه الجزیره

برخی منابع خبری اعلام کرده اند که عربستان و متحدانش از درخواست تعطیلی شبکه الجزیره قطر به عنوان یکی از شروط پایان تحریم این کشور صرف نظر کرده اند. موضعی که از زمان آغاز بحران عربی بی سابقه است. به گزارش روزنامه الاخبار، این تحول در حالی اعلام شده است که سفر رکس تیلرسون وزیر خارجه آمریکا به کشورهایی که طرف این بحران به شمار می آیند و نیز کویت، بدون هیچ پیشرفت و دستاوردی به پایان رسید.

شنبه 24 تیر 1396  9:53 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نگرانی آمریکا از راه‌اندازی اولین پایگاه نظامی خارجی چین در جیبوتی

نگرانی آمریکا از راه‌اندازی اولین پایگاه نظامی خارجی چین در جیبوتی

ارتش چین که از مدت ها قبل در حال ساخت پایگاهی نظامی در کشور جیبوتی موسوم به شاخ آفریقا بود، چند روز پیش اولین گروه از نظامیان خود را برای استقرار در آن، روانه جیبوتی کرد. به گزارش شینهوا، این پایگاه در 4 مایلی پایگاه نظامی ایالات متحده آمریکا قرار دارد، اقدامی که باعث نگرانی واشنگتن شده است. اما دولت چین می گوید که هدف این کشور به هیچ وجه توسعه طلبی و برتری جویی نظامی در دنیا نیست.

شنبه 24 تیر 1396  9:54 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

جزایری: رؤیاهای مضحک در مورد سرنگونی ایران، هذیان های آشفته آمریکایی است

ایسنا - سخنگوی ارشد نیروهای مسلح با بیان اینکه پاسخ یاوه‌گویی‌های مقامات آمریکایی را در میدان‌های عمل می‌دهیم، گفت: در مورد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران، برنامه‌هایی داریم که خسارت زیادی برای آمریکا دارد. سردار جزایری افزود: آنها به شکل کودکانه‌ای هر از چند گاهی آرزوهای خود را در مورد ایران تکرار می‌کنند،رؤیاهای مضحک آمریکایی‌ها در مورد سرنگونی ایران، غیر از هذیان‌های آشفته چیز دیگری نیست و ما هیچ نگرانی نداریم.

شنبه 24 تیر 1396  9:55 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سردار اشتری: جداره مرزها آلوده به حضور تکفیری ها و سلفی هاست

سرداراشتری: جداره مرزها آلوده به حضور تکفیری ها و سلفی هاست
سردار اشتری: جداره مرزها آلوده به حضور تکفیری ها و سلفی هاست

مهر - سردار اشتری فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به دستگیری عوامل تکفیری در استان کرمانشاه گفت: هم اکنون جداره مرزها آلوده به حضور گروه های تکفیری و سلفی است و در حوزه تهدیدات امنیتی باید خود را آماده مقابله کنیم.

شنبه 24 تیر 1396  9:55 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تاکید ایران و ترکیه بر توسعه روابط و همکاری‌های حوزه انتظامی و پلیس

ایلنا - طاهریان‌فرد، سفیر ایران در ترکیه  در دیدار با سلامی التین‌اوک، مدیرکل پلیس ترکیه  ضمن تاکید بر توسعه روابط و همکاری‌های حوزه انتظامی و پلیس میان دو کشور در خصوص مبارزه با قاچاق مواد مخدر تبادل نظر کرد.

شنبه 24 تیر 1396  9:56 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مصباح یزدی: نباید به بهانه رفع تحریم و رفاه در مقابل آمریکا سر خم کرد

مصباح یزدی: نباید به بهانه رفع تحریم و رفاه در مقابل آمریکا سر خم کرد
مصباح یزدی: نباید به بهانه رفع تحریم و رفاه در مقابل آمریکا سر خم کرد

خبرگزاری حوزه - آیت ا... مصباح یزدی گفت: می گویند مشکل اصلی تحریم هاست و باید از بین برود،ولی تحریم ها ماند و بیکاری و نداری بیشتر شد. وی افزود: نباید به بهانه رفع تحریم در مقابل آمریکا سر خم کرد.

شنبه 24 تیر 1396  9:56 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

طرح جدید مسئولان برای تشویق خرید هواپیما

طرح جدید مسئولان برای تشویق خرید هواپیما

بر اساس طرح جدید یکی از وزرای اقتصادی که مورد موافقت برخی دیگر از اعضای کابینه نیز قرار گرفته و هم اکنون در حال بررسی توسط کارشناسان دولت است، مقرر شده جهت حمایت از فعالان اقتصادی و اشخاص حقوقی غیردولتی که قصد خرید یا به کارگیری هواپیما در ایرلاین های داخلی را دارند، تشویق های جدیدی اعمال شده و سرمایه ‌گذاری اقتصادی انجام شده توسط اشخاصی که از ابتدای سال 1395 به بعد برای آنها مجوز صادر شده یا می ‌شود، از نرخ صفر مالیاتی بهره مند شوند.

شنبه 24 تیر 1396  9:57 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

توضیحات دادستانی تهران در مورد بازداشت حمید بقایی

توضیحات دادستانی تهران در مورد بازداشت حمید بقایی

روابط عمومی دادستانی تهران در اطلاعیه ای درباره بازداشت حمید بقایی معاون اجرایی دولت دهم توضیحاتی ارائه کرد. به گزارش میزان، در بخشی از این اطلاعیه تأکید شده است: مشارالیه با عناوین اتهامات مالی توسط بازپرس دادسرای عمومی و انقلاب تهران احضار، پس از ابلاغ قانونی و استنکاف از حضور در دادسرا، طبق مقررات قانونی جلب و توسط ضابطین قوه قضاییه به شعبه بازپرسی معرفی می شود. پس از حضور متهم در شعبه بازپرسی و تفهیم اتهام و اخذ دفاعیات از وی و بررسی محتویات پرونده، مشارالیه پس از صدور قرار تامین قانونی توسط بازپرس پرونده به لحاظ عجز از تودیع وثیقه به زندان معرفی شده است. دادستانی تهران در ادامه تصریح کرده است: علی هذا اقدامات صورت گرفته بر اساس موازین قانونی و با رعایت حقوق متهم بوده و هر گونه اظهار نظر غیر کارشناسانه و بدون اطلاع از موضوع، تشویش اذهان عمومی محسوب  می شودو اقدام قانونی را در پی خواهد داشت.

شنبه 24 تیر 1396  9:58 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ادعای جوانفکر درباره اعتصاب غذای حمید بقایی

ادعای جوانفکر درباره اعتصاب غذای حمید بقایی

به گزارش ایرنا، پس از دستگیری بقایی، محمود احمدی نژاد در نامه ای خواستار آزادی او شده بود. همچنین «علی اکبر جوانفکر» مشاور رسانه ای احمدی نژاد نیز روز پنج شنبه از اعتصاب غذای معاون اجرایی دولت دهم خبر داد. سخنگوی قوه قضاییه نیز اواخر فروردین ماه سال جاری در نشست خبری خود درباره وضعیت پرونده حمید بقایی معاون اجرایی دولت دهم گفته بود: پرونده بقایی مفتوح و درحال رسیدگی است.

شنبه 24 تیر 1396  9:58 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

موحدی کرمانی : آمریکا دست از پا خطا کند هیچ مرکز سالمی در دنیا نخواهد داشت

موحدی کرمانی : آمریکا دست از پا خطا کند هیچ مرکز سالمی در دنیا نخواهد داشت

امام جمعه موقت تهران با اشاره به جنایت های آمریکا در جهان و بدعهدی هایی که علیه ایران انجام داده ، تصریح کرد : ما با عنایت الهی قدرت زیادی داریم و قلوب آزادگان جهان هم با ماست و اگر آمریکا بخواهد دست از پا خطاکند این آزادگان مرکز سالمی برای آمریکا در دنیا باقی نمی گذارند .به گزارش خراسان، آیت ا... محمدعلی موحدی کرمانی که در خطبه دوم نماز جمعه این هفته تهران سخن می گفت، ادامه داد : طینت جنایتکار و بدعهد آمریکا عجیب نیست آنچه جای تعجب دارد این است که برخی ضعیفان بیمار دل می گویند آمریکا قوی است و ایران امکان مقابله نداشته پس بهتر است دست از مقاومت برداریم و مذاکره و سازش کنیم. وی تاکید کرد: مردم ذره‌ای به آمریکا و هم پیمانانش و حرفش اعتماد ندارند و سابقه خیانت آمریکا را خوب می‌دانند و در برجام که بنا بود تحریم‌ها یکجا برداشته شود می‌بینیم که مدام به آن اضافه می شود.

شنبه 24 تیر 1396  9:59 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها