0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

۱۷۰ تماس یک مزاحم در یک روز

۱۷۰ تماس یک مزاحم در یک روز

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره شنیده هایی مبنی بر اینکه قرار است طرحی در مجلس شورای اسلامی ارائه شود تا مزاحمان تلفنی اورژانس بالغ بر سه میلیون ریال جریمه شوند، به تسنیم گفت: بنده نیز زمزمه‌های چنین طرحی را شنیده ام ولی هنوز به کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ارائه نشده است، کما اینکه ما از این طرح استقبال می‌کنیم. محمد حسین قربانی عنوان کرد: متاسفانه در بسیاری از مواقع مزاحمت تلفنی باعث اختلال در روند خدمت رسانی می شود و کار سازمانی را برای خدمت به مردم و بیماران مختل می‌کند، بنابراین کار بسیار به جایی خواهد بود تا این افراد مزاحم شناسایی شوند و با آنها برخورد شود. این خبر می افزاید:  اخیرا خبری منتشر شده مبنی بر اینکه  فقط یک نفر در یک روز 170 مرتبه مزاحم اورژانس تهران شده است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 20 تیر 1396  9:03 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ورود فرزندخوانده‌ها به خانواده‌های دارای فرزند

ورود فرزندخوانده‌ها به خانواده‌های دارای فرزند

رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: در تسهیل قانون فرزند خواندگی، امکان پذیرش کودکان از سوی خانواده‌های دارای فرزند نیز فراهم شده است. انوشیروان محسنی بند پی افزود : امکان پذیرش کودکان از سوی خانواده‌های دارای فرزند با هدف افزایش شانس کودکان بی سرپرست برای حضور در میان خانواده‌هاست و خوشبختانه اکنون شاهد هستیم که از این موضوع استقبال نیز می‌شود. رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به فرهنگ سازی انجام شده برای پذیرش سرپرستی کودکان معلول می‌گوید: خانواده هایی هستند که حاضرند یک کودک دارای نقص عضو و معلولیت را بپذیرند و باید در این زمینه فرهنگ سازی بیشتری انجام گیرد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 20 تیر 1396  9:04 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

استفاده ۱۹۰ کشور عضو اینترپل از تجارب پلیس فتای ایران

استفاده ۱۹۰ کشور عضو اینترپل از تجارب پلیس فتای ایران

دبیر کل سازمان اینترپل در حاشیه بازدید از توانمندی‌های پلیس ایران، از استفاده ۱۹۰ کشور عضو اینترپل از تجارب پلیس سایبری ایران خبر داد. به گزارش مهر «یورگن اشتاک» با اشاره به استفاده ۱۹۰ کشور عضو اینترپل از تجارب پلیس فتای ایران گفت :همکاری پلیس سایبری ایران با مجتمع نوآوری جهانی اینترپل، طی سال‌های گذشته ادامه داشته است که باید از این بابت از ایران تشکر کنم؛ ما برای تقویت همکاری‌ها و گسترش روابطمان ایده‌هایی داریم. وی همکاری پلیس فتا با اینترپل و کشورهای عضو را خوب توصیف کرد و افزود: پلیس فتای ایران جزو پلیس‌هایی محسوب می‌شود که اهداف ما را راهبری می‌کند، بسیاری از کنفرانس‌های ما در ایران برگزار شده است یا در اجلاس‌های بین‌المللی کارشناسان این پلیس حضوری فعال دارند. 

سه شنبه 20 تیر 1396  9:05 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

خانه های امن برای بانوان در معرض خشونت

خانه های امن برای بانوان در معرض خشونت

مدیر کل دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اقدامات موثر دولت در حوزه کاهش آسیب های اجتماعی، از ایجاد خانه های امن برای زنان در معرض خشونت خبرداد. به گزارش ایرنا، فریبا درخشان نیا افزود: با حمایت های دولت امروز بهزیستی پیشرو تر از دیگر دستگاه های اجرایی برای رفع معضلات و آسیب های اجتماعی گام برمی دارد. وی ادامه داد: اکنون هفت مرکز دولتی خانه امن فعال شده و 15 مرکز نیز قرار است در کشور فعال شود و فعالیت های قابل توجهی در استان های خراسان رضوی ، البرز و تهران انجام پذیرفته است . وی یادآورشد:از سال 92 آسیب اجتماعی خشونت زنان مورد توجه قرار گرفت و با برگزاری دوره های تخصصی و نشست های اجتماعی این مهم پیگیری شد. 

سه شنبه 20 تیر 1396  9:05 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

وزارت بهداشت: نرخ باروری جمعیت ایران رشد کرد

وزارت بهداشت: نرخ باروری جمعیت ایران رشد کرد

رشد نرخ باروری کلی جمعیت کشور از 1.8 در سال ۹۰ ، حالا به ۲ رسیده است. به گزارش تسنیم، مدیرکل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت، در همایش معاونان بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی اظهار کرد: سال 94 بالغ بر 320 مورد مرگ مادر داشتیم که در سال 95 به 280 مورد رسید، یعنی به 18.5 در 100 هزار تولد زنده کاهش یافت. محمداسماعیل مطلق ادامه داد: مرگ نوزادان نیز به 9 در هزار و کودکان زیر یک سال 13.6 و کودکان زیر 5 سال به زیر 15 رسیده است. وی افزود: هم اکنون مرگ ومیر 30 تا 70 ساله‌ها 343 در 100 هزار نفر است. مطلق تصریح کرد: نرخ باروری کلی جمعیت از 1.8 در سال 90  اکنون به عدد 2 رسیده و در برخی استان ها نیز بالاتر از 2 شده است.

سه شنبه 20 تیر 1396  9:07 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کمبود اعتبار برای تکمیل قطعه دوم محور قوچان - بام

رئیس اداره راه و شهرسازی اسفراین از کمبود اعتبار برای تکمیل قطعه دوم راه اصلی قوچان - بام به عنوان یک پروژه ملی خبر داد. «مجید علی اکبریان» گفت: قطعه دوم این مسیر 38 کیلومتر است که موقتا 4.2 کیلومتر را در مهر ماه 93 به شرکت راه سازی ایران واگذار کردیم که پیشرفت  فیزیکی آن در قطعه دوم تا شهریور سال گذشته  بیش از 4 درصد بوده است.

سه شنبه 20 تیر 1396  9:18 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

هلاکت 28 هزار داعشی از ابتدای جنگ در عراق

«حاکم الزاملی» رئیس فراکسیون امنیت و دفاع در پارلمان عراق از کشته شدن بیش از 28 هزار داعشی و دستگیری 4 هزار نفر دیگر در طول جنگ با داعش در کشورش خبر داد. به گفته این مقام عراقی، دست‌کم 9 هزار نفر از داعشی‌ها در عراق از آسیا، 3 هزار نفر از عربستان و 4 هزار نفرشان نیز از تونس و سایر کشورهای خارجی و همسایه وارد عراق شده بودند.

سه شنبه 20 تیر 1396  9:19 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

68 میلیون خدمت ثبتی به مردم ارائه شده است

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: براساس آمارها در سال گذشته، 68 میلیون خدمت ثبتی دراین سازمان به مردم ارائه شده است. به گزارش ایرنا، احمدتویسرکانی افزود: تا پیش از این، خدمات در این سازمان، در سازمانی قدیمی به مردم ارائه می شد. اما اکنون، بسیاری از این خدمات به صورت الکترونیکی و بدون مراجعه مردم به این سازمان، به آنها ارائه می شود.

سه شنبه 20 تیر 1396  9:20 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رونمایی آلبوم «می‌فهممت» به خوانندگی محمدرضا فروتن در یزد

فارس -  آیین امضا و رونمایی آلبوم «می‌فهممت» با حضور خواننده و بازیگر مطرح سینما و تلویزیون در سرای کتاب اندیشه سبز یزد برگزار شد.«محمدرضا فروتن» با حضور در این برنامه ضمن رونمایی از آلبوم جدید خود با عنوان «می‌فهممت»، بیان کرد: قطعه «روزهاى مرگ عشق » آلبوم موسیقی «می‌فهممت»، از سروده های افشین یداللهی است.

سه شنبه 20 تیر 1396  9:21 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بهره برداری از توربین جدید گازی مپنا

خبرگزاری صدا و سیما - مدیر عامل مپنا از تولید و بهره برداری از توربین گازی  (3)  MGT-70 به عنوان جدیدترین توربین این گروه صنعتی در صنعت نیروگاهی خبر داد. علی آبادی افزود:  همه مراحل ساخت و بهره برداری از این توربین گازی جدید در مپنا انجام شده است و این نوید را می دهیم که در یک فاصله کوتاه؛ قدرت نیروگاهی را می توان بدون سرمایه گذاری و تا 25 درصد افزایش داد.

سه شنبه 20 تیر 1396  9:45 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

۲۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار بخشش جریمه دیرکرد بانکی تخصیص نیافت

نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: از چهار هزار میلیارد تومان اعتبار مصوب برای اجرای قانون بخشودگی دیرکرد و جرایم بانکی تاکنون هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اختصاص یافته است. به گزارش تسنیم، هادی قوامی افزود: با اختصاص این اعتبار تاکنون مردم چهار هزار میلیارد تومان اصل تسهیلات معوقه را به سیستم بانکی کشور پرداخت کرده اند.

سه شنبه 20 تیر 1396  9:45 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

التماس نافرجام رئیس انجمن تولید کنندگان لوازم خانگی به بانک مرکزی

تسنیم - رئیس انجمن صنفی تولیدکنندگان لوازم خانگی با اشاره به اینکه در حال حاضر نرخ‌های بالای سود سپرده‌های بانکی باعث شده تا مردم ترجیح ‌دهند تمام سرمایه خود را در بانک‌ها بگذارند، افزود: به‌شخصه سه سال در مقابل بانک مرکزی گدایی و التماس کردم تا یک خط اعتباری دو سه هزار میلیارد تومانی برای کارت ایرانی و حمایت از تولید داخل ایجاد شود اما در نهایت هیچ نتیجه‌ای نداشت.

سه شنبه 20 تیر 1396  9:46 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ثبت نام کنندگان پژو 2008 می توانند اضافه پرداختی خود را پس بگیرند

صدا و سیما - رئیس سازمان حمایت از امکان برگرداندن اضافه پرداختی ثبت نام کنندگان خودروی پژو 2008 خبر داد. نوابی با اشاره به اینکه برای این خودرو قیمت تعیین نشده گفت: این 60 میلیون تومان به عنوان 50 درصد قیمت خودرو نبوده است. وی افزود: تدبیری اندیشیده شده که ممکن است اعلام شود؛ بدین صورت که مصرف کنندگان در صورت تمایل، می توانند 10 یا 15 میلیون تومانی را که اضافه پرداخت کرده اند پس بگیرند.

سه شنبه 20 تیر 1396  9:46 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تابلوهای پوشاک برندهای خارجی فاقد مجوز هفته آینده جمع می‌شود

فارس - دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تهران گفت: هفته آینده طرح جمع‌آوری تابلوهای برندهای پوشاک خارجی فاقد مجوز در شمیرانات و تهران اجرا می‌شود.

سه شنبه 20 تیر 1396  9:47 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بازگشت شاخص بورس به کانال 79 هزار واحدی

ایرنا - شاخص بورس دیروز (دوشنبه) با رشد 391 واحدی، با قدرت به کانال 79 هزار واحدی وارد شد و در جایگاه 79 هزار و 377 واحدی قرار گرفت. گروه شاخص ساز دیروز بازار بورس، گروه فلزات و معدنی ها بود.

سه شنبه 20 تیر 1396  9:47 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها