0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

تمایل قرقیزستان به افزایش همکاری‌های امنیتی با ایران

تمایل قرقیزستان به افزایش همکاری‌های امنیتی با ایران 

تمایل قرقیزستان به افزایش همکاری‌های امنیتی با ایران خبرگزاری صداوسیما - عثمان علی اف ،ایران را یکی از باثبات‌ترین کشورهای منطقه دانست و گفت: تمایل داریم از تجربیات و روش ایران در مسائل امنیتی و مبارزه با تروریسم بهره ببریم. دبیر اول سفارت قرقیزستان در تهران سیاست ایران را «خاص» خواند و گفت: مبنای بهبود همکاری ایران با دیگر کشورها نمونه خوبی برای ما و سایر کشورهاست. عثمان علی اف همچنین با تاکید بر تسهیل رفت و آمد بین دو کشور افزود: درحال طراحی قراردادی هستیم که در نشست آینده وزرای خارجه دو کشور مطرح خواهد شد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 25 فروردین 1395  8:16 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

گزارش عملکرد مجلس توسط کمیسیون اصل ۹۰ تهیه می شود

گزارش عملکرد مجلس توسط کمیسیون اصل ۹۰ تهیه می شود

گزارش عملکرد مجلس توسط کمیسیون اصل ۹۰ تهیه می شودخانه ملت - پورمختار رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس با اشاره به  تهیه گزارشی از سوی کمیسیون اصل 90 در زمینه بررسی عملکرد مجلس نهم ، گفت: اولین باری است که مجلس درباره خود، ایرادات، اشکالات در زمینه قانون گذاری و نظارت تهیه می شود.وی  گفت: متاسفانه نمایندگان به شدت درگیر مسائل اجرایی و جزیی هستند و کارآمدی لازم را ندارند. عدم کار آمدی اعضای پارلمان اثر مستقیمی در کاهش کار آمدی دستگاه قانون گذاری کشور دارد.تصور می کنم قرائت آن به مجلس دهم موکول شود.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 25 فروردین 1395  8:17 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

«تد کروز» در مخالفت با فروش بوئینگ به ایران به اوباما نامه می‌نویسد

«تد کروز» در مخالفت با فروش بوئینگ به ایران به اوباما نامه می‌نویسد

«تد کروز» در مخالفت با فروش بوئینگ به ایران به اوباما نامه می‌نویسدفارس – درحالی که شرکت هواپیماسازی «بوئینگ» مذاکره برای فروش هواپیماهای این شرکت به ایران را آغاز کرده‌ است. جمهوری‌خواهان به شدت از اقدام بوئینگ برای فروش هواپیماهای این شرکت و ارائه خدمات هواپیمایی به ایران انتقاد کرده وتاکید کردند که این اقدام قابلیت‌های نظامی ایران را تقویت می‌کند و تحریم‌های بین‌المللی علیه تهران را بیشتر تضعیف می‌کند.تد کروز نامزد جمهوری‌خواه انتخابات ریاست‌جمهوری 2016 آمریکا اعلام کرده در صدد است طی نامه‌ای، مخالفت رسمی خود با فروش هواپیمای بوئینگ به ایران را به «باراک اوباما» اعلام کند.

چهارشنبه 25 فروردین 1395  8:18 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نقوی حسینی:برخی دلالان به دنبال تامین منافع آمریکا در ایران هستند

نقوی حسینی:برخی دلالان به دنبال تامین منافع آمریکا در ایران هستند

نقوی حسینی:برخی دلالان به دنبال تامین منافع آمریکا در ایران هستندمیزان - نقوی حسینی نماینده مجلس گفت: طرح مذاکره از سوی برخی از دلالان اثبات می‌کند که متاسفانه برخی از عوامل آمریکایی در کشور ما نفوذ پیدا کرده وبه دنبال تامین منافع آمریکا در داخل ایران هستند.

پنج شنبه 26 فروردین 1395  7:36 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

منتظری: قانون دیوان عدالت اداری نیاز به اصلاح دارد

منتظری: قانون دیوان عدالت اداری نیاز به اصلاح دارد

منتظری: قانون دیوان عدالت اداری نیاز به اصلاح داردایسنا - حجت‌الاسلام منتظری دادستان کل کشور گفت: در آخرین نامه‌ای که به رئیس دستگاه قضا نوشتم گزارشی از اجرای قانون ارسال کرده و اعلام کردم قانون دیوان عدالت اداری نیازمند برخی اصلاحات است.

پنج شنبه 26 فروردین 1395  7:39 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

روحانی ۳۱ فروردین‌ ماه به سمنان می‌رود

روحانی ۳۱ فروردین‌ماه به سمنان می‌رود

روحانی ۳۱ فروردین‌ ماه به سمنان می‌رودفارس - رئیس‌جمهور سی‌و‌یکم فروردین ماه در قالب اولین سفر استانی در سال ۹۵ به سمنان می‌رود.پیش تر محمد رضا خباز استاندار سمنان از سفر دکتر حسن روحانی در قالب سفرهای استانی به این استان خبر داده بود.

پنج شنبه 26 فروردین 1395  7:40 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مطهری: آمران حمله شیراز به دادگاه نظامی معرفی شدند

مطهری: آمران حمله شیراز به دادگاه نظامی  معرفی شدند

مطهری: آمران حمله شیراز به دادگاه نظامی  معرفی شدندباشگاه خبرنگاران – مطهری گفت: آمران حمله به بنده در شیراز به دادگاه نظامی معرفی شده‌اند. پیشتر  وکیل مطهری  اعلام کرده بود که بخش دوم این پرونده   در دادسرای نظامی شیراز درحال رسیدگی است.

پنج شنبه 26 فروردین 1395  7:41 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

چند درصد خودروها بیشتر از 180 لیتر در ماه مصرف دارند؟

چند درصد خودروها بیشتر از 180 لیتر در ماه مصرف دارند؟چند درصد خودروها بیشتر از 180 لیتر در ماه مصرف دارند؟

خبرآنلاین - سال گذشته در کشور روزانه حدود 71 میلیون لیتر بنزین مصرف شده است. تعداد کل خودروهای بنزینی 14 میلیون دستگاه می باشد. لذا، بدون در نظر گرفتن خودروهای دوگانه سوز و گازوئیلی متوسط سالانه مصرف بنزین هر خودرو حدود 1851 لیتر و ماهانه حدود  154 لیتر است. این در حالی است که بنا بر طرح مجلس تا مصرف 180 لیتر در روز با نرخ 1000 تومان محاسبه می شود.

پنج شنبه 26 فروردین 1395  8:49 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

توتال دنبال گاز ایران است

توتال دنبال گاز ایران استتوتال دنبال گاز ایران است

مهر - مدیر اجرایی شرکت نفتی توتال فرانسه گفت که اولویت‌های این شرکت در ایران، گاز و محصولات پتروشیمی هستند. «پاتریک پویان» گفته است: گاز و محصولات پتروشیمی اولویت‌های ما در ایران هستند، البته تا امروز هیچ قراردادی را در ایران امضا نکرده‌ایم.

پنج شنبه 26 فروردین 1395  8:51 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نشست مشترک امنیتی و اطلاعاتی ایران و پاکستان برگزار می شود

نشست مشترک  امنیتی و اطلاعاتی ایران و پاکستان برگزار می شود

نشست مشترک امنیتی و اطلاعاتی ایران و پاکستان برگزار می شودفارس - وزیر کشور گفت: نشست مشترک مقامات ارشد حوزه‌های مختلف امنیتی، اطلاعاتی و مرزی، استانی دو کشور حداکثر تا سه هفته آینده در تهران برگزار ‌می‌شود.رحمانی فضلی افزود: با ترسیم نقشه راهِ آیندهِ روابط دوکشور برای 3 سال آینده که جزئیات و مراحل عملیاتی آن در قالب کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی دوکشورتعریف شده است، می‌توانیم امید بسیاری به تحقق اراده رهبران دو کشور و توسعه روز افزون روابط داشته باشیم.

پنج شنبه 26 فروردین 1395  8:53 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

السیسی: روابط ما با ایران مناسب بوده و قطع نشده است

فارس – نبیه بری رئیس پارلمان لبنان با «عبدالفتاح السیسی» رئیس جمهور مصر دیدار کرد. نبیه بری طی این دیدار در خصوص قطع کمک‌های عربستان  به  ارتش لبنان گفت: اگر این تصمیم [عربستان] ضد ایران یا طرف سیاسی خاصی است، قدمی است غیر واقعی؛ چرا که به تمام لبنان ضرر می‌رساند.السیسی نیز در پاسخ به این درخواست  رئیس پارلمان لبنان گفت: روابط ما با ایران مناسب است و آن را قطع نکرده‌ایم و قادریم که با ایران و همچنین عربستان سعودی صحبت کنیم.

پنج شنبه 26 فروردین 1395  8:54 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

معین: وزارت علوم، مخروبه میراث هشت سال گذشته را تحویل گرفت

معین: وزارت علوم، مخروبه میراث هشت سال گذشته را تحویل گرفت

معین: وزارت علوم، مخروبه میراث هشت سال گذشته را تحویل گرفتایرنا - مصطفی معین وزیر علوم دولت اصلاحات واستاد دانشگاه  گفت: دولت گذشته مخروبه‌ای را تحویل داده و در وزارت علوم مشغول ترمیم هستیم و ممکن است بعد از چند سال به نقطه صفر برسیم.

شنبه 28 فروردین 1395  7:32 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نعمتی: جلسات مستمر منتخبان تهران برگزار می شود

نعمتی: جلسات مستمر منتخبان تهران برگزار می شود

نعمتی: جلسات مستمر منتخبان تهران برگزار می شودتسنیم - بهروز نعمتی از برگزاری جلسات مستمر منتخبان تهران در مجلس دهم خبر داد و گفت: جلسات مستمر به منظور بررسی اولویت‌های مجلس در دوره بعدی و با حضور همه 30 منتخب برگزار می‌شود.

شنبه 28 فروردین 1395  7:36 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

باهنر:دفاع در سوریه هوشمندانه ترین روش حفاظت از مرزهای کشور است

باهنر:دفاع در سوریه هوشمندانه ترین روش حفاظت از مرزهای کشور است

باهنر:دفاع در سوریه هوشمندانه ترین روش حفاظت از مرزهای کشور استمهر - باهنرنایب رئیس مجلس با بیان اینکه دفاع در سوریه هوشمندانه ترین روش حفاظت از مرزهای کشور است گفت: حکومتی بصیر است که مرزهای دفاعی کشور را 300 کیلومتر از کشور دور می‌کند.

شنبه 28 فروردین 1395  7:37 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آیت‌ا... یزدی: طلاب باید مطلع ولایت فقیه و حاکمیت دینی باشند

آیت‌ا... یزدی: طلاب باید مطلع ولایت فقیه و حاکمیت دینی باشند

آیت‌ا... یزدی: طلاب باید مطلع ولایت فقیه و حاکمیت دینی باشندایرنا - آیت ا... محمد یزدی رئیس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: طلاب باید آگاه به زمان، هوشیار و مطلع از معنا و تفسیر قانون اساسی و ولایت فقیه و حاکمیت دینی باشند.

شنبه 28 فروردین 1395  7:38 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها