0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

وعده ربیعی برای حق مسکن ۴۰ هزارتومانی کارگران

وعده ربیعی برای حق مسکن ۴۰هزارتومانی کارگران

وعده ربیعی برای حق مسکن ۴۰ هزارتومانی کارگرانتسنیم - علی خدایی، مشاور کانون عالی شوراهای اسلامی کار ایران درباره افزایش ۲۰هزارتومانی حق مسکن کارگران گفت: مطابق وعده آقای ربیعی، وزیر تعاون، کار و رفاه حق مسکن باید از این ماه (فروردین ماه سال جاری) در فیش حقوقی کارگران اعمال شود.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 15 فروردین 1395  9:15 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آمار طلای قاچاق، ۱۵ تا ۲۰ درصد است

آمار طلای قاچاق، ۱۵ تا ۲۰ درصد است

آمار طلای قاچاق، ۱۵ تا ۲۰ درصد استتسنیم- کشتی آرای، رئیس اتحادیه طلا و جواهر کشور آمار بالای طلای قاچاق را در کشور تکذیب کرد و گفت : آمار طلای قاچاق در کشور ۱۵ تا ۲۰ درصد است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 15 فروردین 1395  9:18 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

عربستان برای دوره پس از نفت صندوق دارایی تشکیل می‌دهد

عربستان برای دوره پس از نفت صندوق دارایی تشکیل می‌دهد

عربستان برای دوره پس از نفت صندوق دارایی تشکیل می‌دهدتسنیم-فرزند پادشاه عربستان از تصمیم این کشور برای تشکیل صندوق دارایی ۲ هزار میلیارد دلاری برای دوره پس از نفت خبر داد اما مشخص نکرد منابع این صندوق از کجا تامین خواهد شد. با توجه به افت درآمدهای کشورهای تولید کننده نفت، مشخص نیست که این کشور چگونه امیدوار است اعتبار به این صندوق جدید واریز کند.

یک شنبه 15 فروردین 1395  9:19 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رامسر میزبان وزیران خارجه ایران، ترکیه و آذربایجان می شود

رامسر میزبان وزیران خارجه ایران، ترکیه و آذربایجان می شود

رامسر میزبان وزیران خارجه ایران، ترکیه و آذربایجان می شودایرنا - وزیران خارجه ایران، ترکیه وجمهوری آذربایجان 17 و18 فروردین درشهر رامسر دیدار می کنند. ظریف، چاووش اوغلو ومامدیاراف درباره مسائل مربوط به همکاری های منطقه ای، مبارزه با تروریسم بین المللی، حمل ونقل وترانزیت کالاها ومحموله ها وتوسعه همکاری ها درعرصه سه جانبه گفت وگو وتبادل نظر می کنند، انتظار است دراین دیدار موضوعات تجاری وهمکاری های اقتصادی سه کشور نیز مورد مذاکره قرار گیرد. دیدارهای قبلی وزیران خارجه این سه کشور درشهر ارومیه ایران، ارز روم ترکیه ونخجوان جمهوری آذربایجان برگزار شد.

یک شنبه 15 فروردین 1395  9:24 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

هلاکت عضو سابق گروهک منافقین به همراه همدستانش

هلاکت عضو سابق گروهک منافقین به همراه همدستانش

هلاکت عضو سابق گروهک منافقین به همراه همدستانششبکه خبر - سردار مارانی فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه پاسداران در جنوب شرق کشور گفت: ساعت 2 بامداد روزگذشته شرور احمد صحوبی عضو سابق گروهک منافقین به همراه چهار نفر از همدستانش در روستای علی آباد چانف از توابع شهرستان نیکشهر به هلاکت رسیدند.وی افزود:این گروه پنج نفره از اشرار مسلح در قتل، راه اندازی گروهک های سرقت مسلحانه، اخاذی و تجاوز به عنف دست داشتند. پنج قبضه سلاح جنگی و مقادیری مهمات از این افراد کشف شده است.

یک شنبه 15 فروردین 1395  9:25 AM
تشکرات از این پست
SABOORI
SABOORI
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4222

:اخبار کوتاه

۲۸ واقف خراسان رضوی سال جدید را با طعم احسان ماندگار تحویل کردند و در این میان واقفان جغتایی با وقف ۱۸ وقف جدید در استان رکورد زدند.  

عجیب است که:
پس از گذشت یک دقیقه به پزشکی اعتماد می کنیم !

بعد از گذشت چند ساعت به کلاهبرداری !
بعد از چند روز به دوستی !
بعد از چند ماه به همکاری !
بعد از چند سال به همسایه ای !
اما بعد از یک عمر به خدا اعتماد نمی کنیم ...!

یک شنبه 15 فروردین 1395  5:40 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نیروی دریایی آماده حضور در آمریکای لاتین می‌شود

نیروی دریایی  آماده حضور در آمریکای لاتین می‌شود

نیروی دریایی آماده حضور در آمریکای لاتین می‌شود

فارس - سرلشکر صالحی فرمانده ارتش گفت : به دنبال آماده‌سازی تجهیزات برای حضور قدرتمندانه در سواحل کشورهای آمریکای لاتین هستیم ،ایران به دنبال نشان دادن سیادت دریایی خود به جهانیان است.

دوشنبه 16 فروردین 1395  7:58 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سامانه‌های موشکی جدید در سال جاری به پدافند هوایی ملحق می‌شود

سامانه‌های موشکی جدید در سال جاری به پدافند هوایی ملحق می‌شود

سامانه‌های موشکی جدید در سال جاری به پدافند هوایی ملحق می‌شودفارس- سرتیپ صباحی‌فرد جانشین فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) گفت: در حوزه سایت‌های موشکی امسال با الحاق سامانه‌های موشکی جدید توان عملیاتی قرارگاه پدافند هوایی افزایش می‌یابد.

دوشنبه 16 فروردین 1395  7:59 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مراسم گرامیداشت شهادت شهید صیاد شیرازی برگزار می‌شود

مراسم گرامیداشت شهادت شهید صیاد شیرازی برگزار می‌شود

مراسم گرامیداشت شهادت شهید صیاد شیرازی برگزار می‌شودایلنا - شنبه هفته‌ آینده به مناسبت گرامیداشت هفدهمین سالگرد شهادت شهید سپهبد علی صیاد شیرازی مراسمی با حضور شخصیت‌های عالی رتبه کشوری و لشکری در مسجد جهاد ستاد کل نیروهای مسلح برگزارمی‌شود.

دوشنبه 16 فروردین 1395  8:01 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رضا ضراب از حق خود برای آزادی به قید ضمانت انصراف داد

رضا ضراب از حق خود برای آزادی به قید ضمانت انصراف داد

رضا ضراب از حق خود برای آزادی به قید ضمانت انصراف دادایلنا – رضا ضراب تاجر پرحاشیه ایرانی که به اتهام تلاش برای دور زدن تحریم‌ها علیه ایران در ایالت فلوریدای آمریکا بازداشت شده بود، از حق خود برای آزادی به قید ضمانت انصراف داد.

دوشنبه 16 فروردین 1395  8:02 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اختصاص ۵ هزار میلیارد تومان برای تقویت بنیه دفاعی

اختصاص ۵ هزار میلیارد تومان برای تقویت بنیه دفاعی

اختصاص ۵ هزار میلیارد تومان برای تقویت بنیه دفاعیفارس - پورابراهیمی، سخنگوی کمیسیون تلفیق گفت: در کمیسیون تلفیق مصوب شد ۵ هزار میلیارد تومان از محل پول‌های برگشت‌ داده‌ شده قراردادهای نظامی خارجی ایران، قبل و بعد از انقلاب برای تقویت بنیه دفاعی استفاده شود.

دوشنبه 16 فروردین 1395  8:02 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

شرکت های اروپایی بی هیچ هراسی درایران سرمایه گذاری کنند

ایرنا - رئیس اتاق بازرگانی اتریش گفت، شرکت های اروپایی بدون هیچ هراسی از تهدید های سیاسی در ایران، در این کشور سرمایه گذاری کنند.

دوشنبه 16 فروردین 1395  9:01 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

فرار میلیونر ها از فرانسه

فرار میلیونر ها از فرانسه

فرار میلیونر ها از فرانسهخبرآنلاین - پاریس سال گذشته شاهد مهاجرت افرادی بود که ثروت های زیادی داشتند؛ تعداد این افراد که حدود 7 هزار میلیونر گزارش شده پاریس را شوکه کرده است.این رقم حدود 6درصد میلیونر های پاریس که جمعیتی در حدود 126 هزار نفر را شامل می شود،تشکیل می دهند. بیشتر میلیونر های پاریس به انگلیس، آمریکا و کانادا مهاجرت کرده اند.علت فرار سرمایه از این کشورها مسائل امنیتی  و محیط زندگی بوده است.

دوشنبه 16 فروردین 1395  9:02 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پول های بابک زنجانی دست رضا ضراب است

پول های بابک زنجانی دست رضا ضراب است

پول های بابک زنجانی دست رضا ضراب استانتخاب- سلطانی، عضو کمیته پیگیری پرونده میلیاردر نفتی،گفت : مقدار زیادی از پول ها و دارایی هایی که از بابک زنجانی باید گرفته شود در دست رضا ضراب است. از این رو وجود رضا ضراب در حل این مسئله مهم است.  شاید از این جهت که بسیاری در پشت پرده منتفع هستند، اقداماتی شده که دست ما به رضا ضراب نرسد. این موضوع پرونده را پیچیده تر کرده است.

دوشنبه 16 فروردین 1395  9:15 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مزایده باقیمانده اموال بابک زنجانی به زودی برگزار می شود

مزایده باقیمانده اموال بابک زنجانی به زودی برگزار می شود

مزایده باقیمانده اموال بابک زنجانی به زودی برگزار می شودایرنا- مسئول کمیته مطالبات وزارت نفت از انتشار آگهی فروش و مزایده باقیمانده اموال بابک زنجانی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: با وجود همکاری وزارت نفت هنوز هیچ اقدام مثبتی جهت پرداخت بدهی متهم نفتی صورت نگرفته است.

دوشنبه 16 فروردین 1395  9:16 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها