0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

سفر مخفیانه رئیس موساد به واشنگتن با موضوع ایران

فارس - روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» از سفر مخفیانه رئیس موساد به آمریکا خبر داد و نوشت: «یوسی کوهن» رئیس جدید موساد 10 روز قبل مخفیانه به واشنگتن سفر کرده و با مقام‌های ارشد اطلاعاتی آمریکا و «جان برنان» رئیس سیا (آژانس مرکزی اطلاعات آمریکا) دیدار و گفت‌وگو کرد. هاآرتص در توصیف این دیدار مخفیانه نوشت: موضوع اصلی در گفت‌وگوهای کوهن در واشنگتن تعامل ایران با قدرت‌های جهانی در پسا برجام، رصد اجرای توافق و یافتن تخلفات در این زمینه بود.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 27 بهمن 1394  8:56 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تلاش جان کری برای کمک به اعضای گروهک منافقین

فارس - وزیر خارجه آمریکا در جریان  سفر به  آلبانی،تلاش کرد مقامات این کشور را به پذیرش اعضای گروهک تروریستی منافقین متقاعد کند. جان کری از مقامات این کشور خواست بسته اصلاحات قضایی مد نظر آمریکا را که راه را برای پذیرش اعضای منافقین باز می‌کند، تصویب کنند. وزیر خارجه آمریکا تصویب این بسته اصلاحاتی را گام مهمی در راستای پیوستن آلبانی به اتحادیه اروپا دانست.  اعضای گروهک منافقین هم اکنون در کمپ لیبرتی اقامت دارند .آلبانی تاکنون 1000 نفر از اعضای این گروهک را پذیرفته است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 27 بهمن 1394  8:57 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

واکنش توکلی به جهانگیری: به خاطر وضع مردم من شرمنده ام، شما را نمی دانم!

توکلی نماینده مجلس، در پاسخ به اظهارات جهانگیری که سوء عملکردهای دولت قبل را برشمرده و تلویحاً شرمندگی را مستحق سیاستمداران منتقد دولت دانسته بود، گفت: به‌خاطر وضع مردم، 11 میلیون حاشیه نشین و دو بسته سیاستی ضدرکود شما که دردی را دوا نکرده، من شرمنده‌ام، شما را نمی دانم! به گزارش تسنیم، وی با استناد به آمار رسمی که نشان می‌دهد در دولت یازدهم، ماهانه 5 هزار و 300 نفر شغلشان را از دست داده اند، افزوده است: شما آمده‌اید که تحولی ایجاد کنید. همه می دانند که لااقل از حیث مخالفت با کجروی های دولت قبل بنده پیشگام  بوده ام.

چهارشنبه 28 بهمن 1394  8:10 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اعتراف معاون وزیر صنعت به واردات کانتینری میوه قاچاق

ایسنا - معاون وزیر صنعت و رئیس سازمان حمایت گفت: میوه، محصولی نیست که بتوان به صورت کوله‌بری یا ته ‌لنجی وارد کشور کرد، مگر می‌شود میوه از شیلی، فرانسه یا مصر به صورت کوله‌بری وارد کشور شود و بدون کوچک‌ترین لک و آسیبی در مغازه‌ها فروخته شود؟! این در حالی است که نعمت زاده، وزیر صنعت، در حاشیه جلسه دوشنبه شب شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی گفته بود: براساس گزارشی که در اختیار داریم، به صورت مرتب واردات میوه‌های قاچاق در قالب کوله‌بری صورت می‌گیرد و البته واردات آنها نیز به شکل بسیار زننده‌ای انجام می‌شود که فیلم آن نیز به دولت ارائه خواهد شد.

چهارشنبه 28 بهمن 1394  8:14 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نفت کوره، نفت سفید و گاز مایع از سبد انرژی کشور حذف می شود

خراسان - وزیر نفت از حمایت این وزارتخانه از گازسوز کردن خودروها وتولید خودروهای سواری با موتور دیزلی خبرداد و گفت: با گسترش گازرسانی در کشور می توانیم ادعا کنیم که سوخت های مایع یا فرآورده های پالایشی فقط در حمل ونقل کاربرد خواهد داشت و از این پس تا چندسال آینده نفت کوره، نفت سفید و گاز مایع از سبد انرژی کشور حذف خواهد شد و عموم مصارف به گاز طبیعی متکی خواهند شد. به گزارش خراسان، زنگنه درنهمین همایش بین المللی موتورهای درونسوز ونفت گفت:هزینه مصرف سوخت در حمل و نقل کشور حتی با قیمت های کنونی نفت سالانه ١5 میلیارد دلار است .

چهارشنبه 28 بهمن 1394  8:15 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

افزایش معاملات مسکن در 3 ماه اخیر

رئیس اتحادیه صنف مشاوران املاک تهران در گفتگو با مهر به آخرین وضعیت معاملات مسکن در بهمن ماه اشاره کرد و گفت: در ۲۰ روز نخست بهمن ماه، در کل کشور 125 هزار و ۴۶۱ معامله خرید و فروش و ۷۷ هزار و ۶۵۲ قرارداد اجاره انجام شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته، بر خلاف آمار تهران، افزایش را نشان می دهد. به گزارش مهر، عقبایی از افزایش معاملات مسکن طی 3 ماه اخیر خبر داد و در خصوص اینکه آیا افزایش معاملات تاثیر مثبتی بر بازار مسکن دارد یا نه، اظهار داشت: این افزایش معاملات، خیلی چشم گیر و اثر گذار نیست اما نشان می دهد که بازار خیز خروج از رکود را برداشته است. اما این چنین نیست که در وضعیت بازار تغییری پیش بیاید.

چهارشنبه 28 بهمن 1394  8:17 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

جهانگیری: به راستی چه کسی شرمنده است؟

جهانگیری: به راستی چه کسی شرمنده است؟

جهانگیری: به راستی چه کسی شرمنده است؟معاون اول رییس جمهوری در صفحه شخصی خود در اینستاگرام نوشت: بنای کار دولت یازدهم بر سیاسی کاری و پاسخگویی به تخریب کنندگان بی انصاف نیست، به راستی چه کسی شرمنده است؟ به گزارش فرارو، پیشتر توکلی طی نامه ای به انتقاد شدید از اظهارات اخیر جهانگیری پرداخته بود و روزنامه کیهان در صفحه اول خود اینگونه به سخنان جهانگیری واکنش نشان داده بود. جهانگیری نوشته است شرمندگی برای کسانی است که 22 میلیارد دلار در 17 ماه از پول های کشور را به بهانه واهی جلوگیری از نوسانات قیمت ارز به استانبول و دبی برده و فروختند که نه تنها از نوسانات ارز جلوگیری نکردند بلکه وضع ارز به مراتب بدتر شد. جهانگیری در ادامه نوشت: کسانی باید شرمنده باشند که بابک زنجانی درست کرده و دکل نفتی گم کردند.

پنج شنبه 29 بهمن 1394  8:31 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

از سرمایه گذاری در ایران نترسید

از سرمایه گذاری در ایران نترسید

از سرمایه گذاری در ایران نترسیدیکی از مدیران ایرباس با تاکید بر «تمایل» دولت‌ها به ازسرگیری تجارت با تهران، از بانک‌های اروپایی خواست تا بر ترس و نگرانی خود از سرمایه‌گذاری در ایران غلبه کنند. به گزارش رادیو فردا، نایجل تیلر خطاب به بانک های اروپایی گفته است:«نترسید!». پیشتر خبرگزاری فرانسه به نقل از چند مقام مالی و بانکی اروپایی گفته بود که، با وجود لغو تحریم‌های اتمی، وضعیت روابط بانک‌های اروپایی و ایران هم‌چنان مبهم است بانک‌های بزرگ اروپایی به‌ویژه در فرانسه و آلمان در سال‌های گذشته به خاطر ارتباطات بانکی خود با ایران میلیون‌ها و گاه میلیاردها دلار جریمه به ایالات متحده پرداخت کرده‌اند.

پنج شنبه 29 بهمن 1394  8:33 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سردار نقدی:حاضر به مناظره با هر مسئول مدافع «خرید ایرباس» هستم

سردار نقدی:حاضر به مناظره با هر مسئول مدافع «خرید ایرباس» هستم

سردار نقدی:حاضر به مناظره با هر مسئول مدافع «خرید ایرباس» هستمرئیس سازمان بسیج گفت: حاضرم با هر مقام مسئول تراز اولی که می‌خواهد از خرید ایرباس دولت دفاع کند، در هر زمان و هر مکانی که مشخص کنند مناظره زنده کنم.  به گزارش فارس، سردار نقدی در واکنش به اظهارات معاون اول رئیس جمهور اظهار داشت:  دوستانی که در مسئولیت ها قرار می گیرند بدانند اینها چند روزی است حالا ما یا دیگران فرقی نمی کند، اما باید یاد بگیریم که توهین نکنیم. اگر جوابی هست بفرمایند ما از جواب منطقی و علمی استقبال می کنیم لزومی نیست به توهین متوسل شوند.وی ادامه داد: بنده حاضرم با هر مقام مسئول تراز اولی که می‌خواهد از خرید ایرباس دولت دفاع کند در هر زمان و هر مکانی که مشخص کنند مناظره زنده کنم.

پنج شنبه 29 بهمن 1394  8:35 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

3 دعوت رسمی از روحانی برای سفر به ترکیه

3 دعوت رسمی از روحانی برای سفر به ترکیه

3 دعوت رسمی از روحانی برای سفر به ترکیهفارس -«رضا هاکان تکین» سفیر ترکیه ،با اشاره به کاهش روابط طی سال گذشته به تلاش تهران و آنکارا برای افزایش و به نوعی جبران این قضیه در سال جاری میلادی اشاره کرد و گفت: با انتخابات ترکیه و تثبیت دولت برای دوره 4 ساله و نیز با اجرایی شدن برجام که باعث شده فشارها و محدودیت‌هایی که بر ایران اعمال می‌شد رفع شود، سال جاری را سالی متفاوت در روابط دو کشور پیش‌بینی می‌کنیم. وی افزود: از رئیس جمهور ایران برای شرکت در یک نشست دوجانبه و دو کنفرانس بین‌المللی در آنکارا رسما دعوت به عمل آمده است.

پنج شنبه 29 بهمن 1394  8:43 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مجلس خبرگان جای جناح‌ بندی و باندبازی نیست

مجلس خبرگان جای جناح‌بندی و باندبازی نیست

مجلس خبرگان جای جناح‌ بندی و باندبازی نیست

تسنیم- حجت‌الاسلام محسن قمی گفت: برای این که مجلس خبرگان بتواند رسالت تاریخی خود را انجام بدهد باید مظهر اقتدار ملی باشد و جناح‌بندی‌ها،‌باندبازی‌ها و خط‌بازی‌ها نباید در خبرگان راه پیدا کند. وی با اشاره به اهمیت و جایگاه مجلس خبرگان رهبری، اظهار کرد: مجلس خبرگان، مجلسی برای لحظه‌های حساس و شرایطی خواهد بود که کشور دچار بحران است و هیچ نهادی به جز خبرگان توان حل آن را ندارد و نیز مجلس خبرگان عامل آرامش مردم است. همچنان که بعد از رحلت حضرت امام(ره) مردم با رای خود نمایندگان خوبی در مجلس خبرگان انتخاب کردند.

پنج شنبه 29 بهمن 1394  8:45 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تکذیب ادعای بازداشت نیروهای سپاه و حزب‌ا... در یمن

تکذیب ادعای بازداشت نیروهای سپاه و حزب‌ا... در یمن

تکذیب ادعای بازداشت نیروهای سپاه و حزب‌ا... در یمنمهر- در پی انتشار خبری در برخی رسانه‌ها مبنی بر اینکه منصور هادی، رئیس جمهور فراری یمن ادعای «بازداشت تعدادی از نیروهای سپاه و حزب ا... لبنان در یمن و آزادی آن ها توسط حوثی‌ها» را مطرح کرده است، یک منبع آگاه در سازمان امنیت ملی یمن، این ادعا را تکذیب کرد.وی با اشاره به توافق صورت گرفته میان طرف‌های درگیر برای کناره‌گیری منصور هادی و حضور معاون وی (خالد بحاح) در مذاکرات یمنی – یمنی، این ادعاها را فرار از سوی منصور هادی توصیف کرد.

پنج شنبه 29 بهمن 1394  8:47 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

جایزه 600 هزار دلاری برای اعدام سلمان رشدی از سوی جبهه فرهنگی انقلاب

فارس- امینی دبیر سومین نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی گفت: شرکت کنندگان حاضر در سومین نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی، به مناسبت سالروز صدور حکم ارتداد سلمان رشدی توسط امام خمینی(ره) جایزه 600 هزار دلاری برای اعدام وی تعیین کردند. وی در ادامه افزود: این جایزه 600 هزار دلاری توسط 40 موسسه و رسانه مردمی شرکت کننده در نمایشگاه تامین شده است. این شرکت ها و موسسات مردم نهاد برای زنده ماندن و پیگیری حکم تاریخی امام خمینی(ره) این جایزه را تعیین کردند.

شنبه 1 اسفند 1394  8:06 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آغاز فرایند پرداخت بدهی ۲ میلیارد دلاری شرکت شل به ایران

آغاز فرایند پرداخت بدهی ۲ میلیارد دلاری شرکت شل به ایران

آغاز فرایند پرداخت بدهی ۲ میلیارد دلاری شرکت شل به ایرانسخنگوی شرکت شل رقم بدهی این شرکت به ایران را16/2میلیارد دلار اعلام کرد و گفت: می توانیم تایید کنیم که فرایند پرداخت بدهی معوق شل به شرکت دولتی (ایران) آغاز شده است. به گزارش تسنیم، شل اعلام کرده که قصد دارد بدهی 2 میلیارد دلاری خود به ایران را که تاکنون به دلیل تحریم ها امکان تسویه آن نبود، بازپرداخت نماید. این اقدام به شل اجازه خواهد داد تا به بازار نفت ایران دسترسی پیدا کند. شرکت ملی نفت ایران شرط شروع فروش نفت به شل را تسویه بدهی معوق این شرکت اعلام کرده بود اما ایران برای دریافت این پول با مشکلاتی مواجه است و باید بانک هایی را برای انجام این انتقال پیدا کند.

شنبه 1 اسفند 1394  11:19 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

وکیل بابک زنجانی: شاید در آینده بمب خبری داشته باشیم

وکیل بابک زنجانی گفت:  شاید در هفته های آینده بمب خبری داشته باشیم. رسول کوهپایه‌زاده در گفتگو با مهر گفت: هنوز ختم جلسه رسیدگی به پرونده موکلم از سوی دادگاه و قاضی اعلام نشده است. البته در روز آخر دادگاه لایحه ای ۸۵ صفحه ای به دادگاه ارائه کردم و خوش بین هستم چون دادگاه اقدام مناسبی برای کشف حقیقت انجام داده است و رای عادلانه ای صادر خواهد شد.وی در پاسخ به اینکه ۳۰ بهمن ماه رسید اما خبری از تسویه حساب زنجانی نشد، گفت: بگذارید فارغ از بحث های رسانه ای پرونده جلو برود. شاید در هفته های آینده بمب خبری داشته باشیم.

شنبه 1 اسفند 1394  11:20 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها