0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

نیازمند تلاش های جدی برای افزایش نشاط در جوانان هستیم

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: جامعه ما به شدت نیازمند برنامه هایی است که بتواند شاخص های شادی آوری متناسب با ارزش ها،‌ هنجارها و باورهای اعتقادی را در اولویت قرار دهد و ارتقا بخشد.مولاوردی با تاکید بر لزوم برنامه ریزی برای ترویج نشاط متناسب با آنچه شرع و قانون ما بر آن صحه می گذارد، گفت:‌ نباید جوانان را از آنچه قانون برای آنها مشروع دانسته محروم کنیم و به سمت شادی های کاذب سوق دهیم که تشویق به برنامه های زیرزمینی شوند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 15 آذر 1395  10:48 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پلیس موافق شماره گذاری موتورسیکلت های کاربراتوری نیست

معاون فنی و مهندسی پلیس راهور نیروی انتظامی گفت: پلیس در راستای کاهش آلودگی هوا موافق شماره گذاری موتورسیکلت های کاربراتوری نیست. سرهنگ سعید روحی افزود: آلودگی ناشی از موتورسیکلت بیش از خودرو است به گونه ای که عده ای می گویند یک موتورسیکلت پنج برابر خودرو آلودگی ایجاد می کند اما نکته حائز اهمیت این است که موتورسیکلت نسبت به خودرو آلودگی بیشتری در شهری مثل تهران ایجاد می کند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 15 آذر 1395  10:49 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ایران میزبان ۵۰ کشور در اجلاس جهانی ریزگردها در سال 96

شفیع‌پور رئیس مرکز امور بین‌الملل و کنوانسیون‌های سازمان حفاظت محیط‌زیست با اشاره به تصویب قطعنامه ایران با عنوان «مقابله با ریزگردها» در کمیته دوم سازمان ملل گفت: از ویژگی‌های مهم این قطعنامه، برگزاری یک اجلاس جهانی است که قرار است در نیمه اول سال ۹۶، در تهران برگزار شود و پیش‌بینی می‌شود همه ذینفعان اعم از 50 کشوردر آن حضور پیدا کنند تا چگونگی مواجهه و تعدیل اثرات پدیده گرد و غبار را بررسی کنند.

دوشنبه 15 آذر 1395  10:50 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

جرایم نیروهای مسلح 20 درصد کاهش یافته است

ایسنا - رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح از کاهش 20 درصدی جرایم نیروهای مسلح در کشور خبر داد و گفت: این کاهش به‌دنبال کنترل جرایم در سال‌های اخیر صورت گرفته است.حجت‌الاسلام بهرامی افزود: بیشترین فراوانی تخلفات در زمینه فرار از خدمت بوده که اینک به مرز کنترل رسیده است. به گفته وی توجه به مقوله پیشگیری از وقوع جرم از سال‌های گذشته محور برنامه‌های سازمان قضایی نیروهای مسلح بوده است.

دوشنبه 15 آذر 1395  10:56 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آغاز چانه زنی ها برای تعیین دستمزد کارگران از امروز

دفتر معاونت روابط کار طی نامه ای رسمی از تشکل های کارگری و کارفرمایی دعوت کرد تا روز دوشنبه 15 آذر در محل این وزارتخانه ، با حضور «محمدحسن هفده‌تن» معاون روابط کار وزیر طی جلسه ای به بررسی حداقل دستمزد سال آینده مشمولان قانون کار بپردازند. آنگونه که تسنیم گزارش کرده،  شناخت محورهای تأثیرگذار در حوزه مزد و آثار آن در چرخه اقتصاد و تولید ملی محور اصلی در این جلسه است.

دوشنبه 15 آذر 1395  11:21 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

معرفی مدیر نجومی‌‌ بگیر برای مدیرعاملی موسسه توسعه تکذیب شد

معرفی مدیر نجومی‌‌بگیر برای مدیرعاملی موسسه توسعه تکذیب شد
معرفی مدیر نجومی‌‌ بگیر برای مدیرعاملی موسسه توسعه تکذیب شد

فارس - بانک مرکزی اعلام کرد: تاکنون درخواستی مبنی بر انتصاب اسماعیل للـه‌گانی (مدیرعامل سابق بانک صادرات) به سمت مدیر عاملی موسسه توسعه، به بانک مرکزی ارائه نشده است. در دو روز گذشته خبرهایی در برخی رسانه‌ها درخصوص انتصاب اسماعیل للـه‌گانی به سمت مدیرعاملی موسسه اعتباری توسعه منتشر شده بود.

دوشنبه 15 آذر 1395  11:22 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پیشنهاد افزایش ۲۰ درصدی قیمت گازوئیل در سال آینده

پیشنهاد افزایش ۲۰درصدی قیمت گازوئیل در سال آینده
پیشنهاد افزایش ۲۰ درصدی قیمت گازوئیل در سال آینده

تسنیم - در لایحه بودجه سال 96 ردیف درآمدی جدیدی درج شده است که بر اساس آن دولت پیشنهاد کرده است قیمت گازوئیل در این سال 20 درصد افزایش یابد. بر این اساس پیش‌بینی شده است از محل گرانی گازوئیل 929 میلیارد تومان درآمد جدید عاید دولت شود.

دوشنبه 15 آذر 1395  11:23 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

گوشت قرمز و مرغ بر مدار گرانی

اخبار حکایت از گرانی مرغ و گوشت قرمز در روزهای اخیر دارد. آنگونه که ایسنا گزارش کرده، در حال حاضر هر کیلوگرم گوشت مرغ در مغازه‌های مرکز شهر (در تهران) به کیلویی ۷۹۰۰ تومان رسیده است که هزار تومان نسبت به قیمت منطقی آن (6800 تومان) گران تر شده است. در بازار گوشت قرمز نیز، به طور متوسط قیمت هر کیلوگرم گوشت گوساله و گوسفندی در مقایسه با قیمت‌های مدت مشابه در ماه گذشته ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ تومان افزایش یافته است. بر اساس گزارش ایسنا، در حال حاضر هر کیلوگرم گوشت گوساله ۳۱ هزار تومان، ماهیچه گوساله ۴۲ هزار تومان، شقه با گردن گوسفندی کیلویی ۳۷ هزار تومان و سردست گوسفندی کیلویی ۳۸ هزار تومان عرضه می‌شود.

دوشنبه 15 آذر 1395  11:28 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رئیس اتحادیه املاک: "دیوار" را خراب می کنم

رئیس اتحادیه مشاوران املاک گفت: اپلیکیشن دیوار از یک سو باعث ضرر به صنف مشاوران املاک شده و از سوی دیگر ریسک معاملات را بالا برده است. به گزارش ایسنا، حسام عقبایی در مراسم رونمایی از سامانه جامع ارتباطی مسکن اظهار کرد: من به واسطه دفاع از صنف خودم، اپلیکیشن دیوار را خراب می کنم؛ چون مشاوران املاک را حذف کرده است. ۱۲ هزار دفتر مشاور املاک در شهر تهران وجود دارد که با آگهی های سایت دیوار، ضرر می کنند. در معاملات مسکن نباید واسطه را حذف کنیم. وی افزود:  نرم افزارهایی مثل آلونک با مشاوران املاک در ارتباط هستند و این راهی اصولی و صحیح است.

دوشنبه 15 آذر 1395  11:29 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بانک اطلاعات خانه های خالی برای اخذ مالیات در راه است

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و اقتصاد مسکن با تاکید بر فعالیت یک ساله وزارت راه و شهرسازی در حوزه راه‌اندازی سامانه املاک و اسکان از احتمال تولید و ارائه نسخه اولیه سامانه ملی املاک و اسکان تا پایان سال خبر داد. علی چگنی مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و اقتصاد مسکن وزارت راه در گفتگو با پایگاه خبری این وزارتخانه، درباره اجرایی‌شدن قانون مالیات بر خانه‌های خالی گفت‌: در اصلاحیه قانون مالیات‌های مستقیم، مالیات بر خانه‌های‌خالی نیز گنجانده شده است. چگنی با اشاره به فرادستگاهی بودن ایجاد بانک اطلاعاتی برای شناسایی و اخذ مالیات از این خانه ها گفت:  امید است که تا پایان سال به جمع‌بندی برسیم و نسخه اولیه را ارائه نماییم.

دوشنبه 15 آذر 1395  11:30 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

احتمال تشکیل وزارت انرژی و انحلال وزارت نیرو در سال ۹۶

اخیرا موضوع تشکیل وزارت انرژی مجددا در دست بررسی دولت قرار گرفته است. گفتنی است موضوع تشکیل وزارت انرژی در پیش نویس لایحه برنامه ششم توسعه هم مطرح شده بود اما به تصویب هیئت وزیران نرسید. به این ترتیب موضوع منتفی شد اما اوایل امسال، موضوع مجددا مطرح و با تصمیمی که در جلسات غیرعلنی هیئت دولت گرفته شد، مسئولیت بررسی طرحی با عنوان "ادغام وزارت نیرو و نفت - بحث های رگولاتوری و نظامات آن" به موسسه مطالعات بین المللی انرژی که سازمانی زیرنظر وزارت نفت است، داده شد. آنگونه که تسنیم گزارش کرده، اخبار غیررسمی از تمایل دولت برای تشکیل وزارت انرژی در سال 96 حکایت دارد.

دوشنبه 15 آذر 1395  11:35 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کیهان: شریعتمداری برای یازدهمین بار در سال 95 به دادگاه رفت

فارس - مدیر مسئول کیهان شنبه گذشته برای یازدهمین بار درسال جاری به دادسرای فرهنگ و رسانه مراجعه کرد. براساس گزارش فارس شورای عالی امنیت ملی از حسین شریعتمداری ، به دلیل بی‌احترامی به رجب طیب اردوغان، شکایت کرده است. شریعتمداری طی 2 ماه محرم و صفر امسال 3بار به دادگاه رفته است و فقط یک باربه علت درگذشت مرحوم شایان‌فر تقاضای استمهال کرد. پیش ترروزنامه کیهان ازشکایت مهدی هاشمی‌رفسنجانی، فاطمه راکعی، نهاد ریاست‌جمهوری، جهاد دانشگاهی، دانشگاه آزاد، شورای عالی امنیت ملی و... خبر داده  بود.

دوشنبه 15 آذر 1395  12:13 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نیویورک تایمز: مایکل فلین قصد داشت حادثه بنغازی را به گردن ایران بیندازد!

نیویورک تایمز: مایکل فلین قصد داشت حادثه بنغازی را به گردن ایران بیندازد!

نیویورک تایمز: مایکل فلین قصد داشت حادثه بنغازی را به گردن ایران بیندازد!

فارس - نیویورک تایمز در گزارشی در مورد «مایکل فلین» که ترامپ وی را به عنوان مشاور امنیت ملی دولت جدید آمریکا منصوب کرده است، نوشت: وی سابقه روشنی در مدت کوتاه مدیریت بر آژانس اطلاعات نظامی آمریکا نداشته است. وی چند روز پس از حمله به ساختمان دیپلماتیک آمریکا در بنغازی (لیبی) که به مرگ سفیر این کشور منجر شد، به برخی از زیردستانش گفت که ایران در این حمله دست داشته است!». این گزارش افزوده است: «او سپس به نیروهایش گفت که حالا وظیفه آن‌هاست که این نتیجه را ثابت کنند.»

دوشنبه 15 آذر 1395  12:14 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نگرانی رژیم صهیونیستی در مورد سهام ایران در یک شرکت سازنده زیردریایی

فارس - در پی انتشار گزارش‌هایی مبنی بر مالکیت ایران بر بخشی از سهام یک شرکت کشتی‌ساز آلمانی که در حال ساخت زیردریایی برای رژیم صهیونیستی است، نمایندگان پارلمان رژیم صهیونیستی تحقیق در مورد این مسئله را خواستار شدند.روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» به نقل از منابع آگاه مدعی شد که 4.5 درصد سهام شرکت «تیسن‌کروپ» متعلق به ایران است.به نوشته رسانه‌های اسرائیلی، ایران از دهه 1970  بخشی از سهام این شرکت را در اختیار داشته وهنوز هم این سهم در اختیار یک شرکت دولتی ایرانی است.

دوشنبه 15 آذر 1395  12:15 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

جراح مغز و اعصاب وزیرمسکن ترامپ شد

دونالد ترامپ، بن کارسون، جراح  مغز و اعصاب را به‌عنوان وزیر مسکن خود برگزید. بن کارسون  درجریان کارزار انتخابات درون حزبی از نامزدی ریاست جمهوری 2016 میلادی از حزب جمهوری خواه خود را کنار کشید و از همان ابتدا آشکارا به حمایت از دونالد ترامپ پرداخت.همزمان نیویورکرمدعی شدکه اوباما از ترامپ خواسته است تا برای آغاز روند نابودی جهان، تا زمان برگزاری مراسم تحلیفش صبر کند.     

سه شنبه 16 آذر 1395  10:31 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها