0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

فرایند صادرات در گمرک اینترنتی شد

گمرک جمهوری اسلامی ایران با اعلام الکترونیکی شدن مراحل مختلف تشریفات صادرات کالا اعلام کرد: تمامی عملیات صادرات در بستر اینترنت انجام خواهد شد. به گزارش ایرنا، در این راستا، صادرکننده پس از اظهار کالای خود از طریق اینترنت، از گمرک ارزیابی کالا در محل را درخواست کرده و بدون مراجعه حضوری همه مراحل تشریفات صادرات انجام می‌شود. همچنین در صورت نیاز به مجوزهای موردی، مراحل انجام کار از طریق پنجره واحد مجازی انجام می‌شود. آدرس اینترنتی تشریفات صادرات در بستر فضای مجازی www.epl.irica.ir است. از سوی دیگر دفتر برنامه‌ریزی و بهبود فرایندهای گمرکی در تازه‌ترین گزارش خود از کاهش اسناد صادراتی از هفت به سه سند خبر داد. بر این اساس، صادرکنندگان می‌توانند با حداقل اسناد و بدون حضور فیزیکی تشریفات گمرکی کالاهای صادراتی را انجام دهند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 25 آبان 1395  8:32 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ثروت آل سعود چقدر است؟

ثروت آل سعود چقدر است؟ثروت آل سعود چقدر است؟

ایرنا - در حالی که بخش عمده‌ای از جمعیت عربستان در فقر به سر می‌برند، ثروت آل سعود بیش از یک تریلیون دلار یعنی حدود دو برابر تولید ناخالص داخلی این کشور برآورد شده است. فرزندان «عبدالعزیز» بنیانگذار خاندان آل سعود حاکم بر سرزمین «حجاز» ماهانه یک میلیون و 125 هزار ریال سعودی و نوادگان عبدالعزیز ماهانه یک صد و 12 هزار و 50 ریال سعودی و فرزندان نوه‌های وی، ماهانه 48 هزار و 750 ریال سعودی و نوه‌های نوادگان ماهانه سی هزار ریال سعودی دریافت می‌کنند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 25 آبان 1395  8:33 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

هراس سامسونگ و ال جی از ترامپ

هراس سامسونگ و ال جی از ترامپهراس سامسونگ و ال جی از ترامپ

پایگاه اینترنتی دیجیاتو- با توجه به وعده‌ها و رویکردهای دونالد ترامپ در کمپین‌های قبل از انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا، اهالی «سیلیکون ولی» (شهرک رشد و بلوغ شرکت‌های فناوری در آمریکا) و تقریباً اغلب فعالان حوزه تکنولوژی او را به عنوان فاجعه‌ای برای نوآوری می‌شناسند. به اعتقاد اکثر توسعه دهندگان، رویکردهای تنگ نظرانه ترامپ در مورد نحوه هزینه سرمایه‌های کشور آمریکا، بستر را برای پیشبرد تکنولوژی کمپانی‌های حاضر در این کشور دشوار خواهد ساخت.

سه شنبه 25 آبان 1395  8:35 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

هشدار درباره پیش‌ فروش خودروهای خارجی فاقد نمایندگی رسمی

هشدار درباره پیش‌ فروش خودروهای خارجی فاقد نمایندگی رسمیهشدار درباره پیش‌فروش خودروهای خارجی فاقد نمایندگی رسمی

فارس - سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولید‌کنندگان طی اطلاعیه‌ای به متقاضیان خرید خودرو اعلام کرد از هرگونه انعقاد قرارداد در قالب پیش فروش خودرو و یا پرداخت وجه به شرکت‌هایی که نمایندگی رسمی از شرکت تولیدکننده خارجی ندارند، خودداری کنند.

سه شنبه 25 آبان 1395  8:37 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

خارجی‌ها در ایران به دنبال طلا

خارجی‌ها در ایران به دنبال طلاخارجی‌ها در ایران به دنبال طلا

اقتصادنیوز - مهدی کرباسیان، مدیرعامل شرکت دولتی‌ایمیدرو با اشاره به حضور خارجی‌ها در بخش معدن ایران گفت: در پروژه‌های بزرگ که خوشبختانه اخیراً شروع کرده‌اند در بندر پارسیان یا طلای زرشوران و امثال آنها شرکت‌های معتبر بین‌المللی آمده‌اند چنان که در حوزه پارسیان 10 شرکت معتبر بین‌المللی اسناد فاینانس و EPCF و در زرشوران هم اسناد BOT خریده‌اند. وی گفت: در معادن طلای زرشوران برای افزایش تولید از 2 تن به 5 تن از شرکت‌های معتبر بین‌المللی آمده‌اند.

سه شنبه 25 آبان 1395  8:39 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

هند در خرید نفت از ایران چین را کنار زد

هند در خرید نفت از ایران چین را کنار زدهند در خرید نفت از ایران چین را کنار زد

ایرنا - نشریه آرگوس که از دی ماه پارسال منبع اطلاعات سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) شده است، اعلام کرد: هند با وارد کردن روزانه ٦٦١ هزار بشکه نفت در ماه اکتبر، چین را پشت سر گذاشت و در جایگاه بزرگ‌ترین خریدار نفت ایران قرار گرفت.

سه شنبه 25 آبان 1395  8:39 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

علی اکبر صالحی: همکاری نکردن برخی بانک های بزرگ غربی با ایران "مشهود" است

تسنیم - رئیس سازمان انرژی اتمی با بیان این که برای مدرن‌سازی راکتور آب سنگین اراک، یک کارگروه ویژه متشکل از ایران، چین و آمریکا پیش‌بینی شده افزود: پنج سال از زمان اعلام مان طول می‌کشد تا راکتور به کارگرفته و عملیاتی شود که حدود یک سال از آن گذشته و با همین شتاب تا چهار سال دیگر عملیاتی خواهد شد.صالحی  گفت:در حوزه بانک ها «برخی بانک‌های بزرگ هنوز به طور کامل با ما همکاری نمی‌‌کنند»، این موضوع الان مشهود است و همه به این موضوع اعتراف دارند؛ تا بانک‌های بزرگ نیایند کارهای بزرگ انجام نمی‌گیرد.

سه شنبه 25 آبان 1395  8:42 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سردار نقدی : سپاه درمرز‌های شرقی کشور از ظرفیت بسیج برای ایجاد امنیت استفاده می کند

سردار نقدی : سپاه درمرز‌های شرقی کشور ازظرفیت بسیج برای ایجاد امنیت استفاده می کند

سردار نقدی : سپاه درمرز‌های شرقی کشور از ظرفیت بسیج برای ایجاد امنیت استفاده می کند

باشگاه خبرنگاران - رئیس سازمان بسیج با اشاره به برخورد بسیج با تروریست‌ها درعراق و سوریه گفت: از مهم ترین کارهای ما مبارزه با تروریست ها علیه کشور خودمان است آمریکایی‌ها دور تا دور مرز‌های ایران اردوگاه‌های بسیاری برای حمایت ازعملیات‌های تروریستی دایرکرده‌اند.سردارنقدی افزود:سپاه پاسداران درمرز‌های شرقی کشورازظرفیت بسیج استفاده کرده و تروریست‌هایی در مرز‌ها دستگیر شده‌اند. فهمیده‌های ما امروز انتحاری‌هایی را که در زابل و چابهار قصد ورود به مساجد را داشتند در آغوش گرفته‌اند تا مردم آسیب نبینند.

سه شنبه 25 آبان 1395  8:43 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بازداشت وزیر اقتصاد روسیه به اتهام دریافت رشوه 2 میلیون دلاری

بازداشت وزیر اقتصاد روسیه به اتهام دریافت رشوه2 میلیون دلاری

بازداشت وزیر اقتصاد روسیه به اتهام دریافت رشوه 2 میلیون دلاری

وزیر اقتصاد روسیه به اتهام دریافت دو میلیون دلار رشوه بازداشت شد.کمیتۀ تحقیقات کشوری روسیه اعلام کرد، وی در مقابل موافقت خرید شرکت دولتی نفتی «باشنفت» توسط شرکت نیمه دولتی «روسنفت» دو میلیون دلاررشوه گرفته است.سخنگوی کرملین مدارک علیه وی را بسیار جدی دانست.الکسی اولکایف از سال ۲۰۱۳ وزیر اقتصاد دولت ولادیمیر پوتین است و در صورتی که اتهام وی ثابت شود، ممکن است به ۸ تا ۱۵ سال زندان محکوم شود.

چهارشنبه 26 آبان 1395  7:57 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

حکم اعدام محمد مرسی رئیس جمهور پیشین مصر لغو شد

دیوان عالی مصر حکم اعدام محمد مرسی، رئیس جمهور پیشین این کشور و پنج تن از رهبران اخوان المسلمین را لغو کرد. مرسی به اتهام دست داشتن در فرار بزرگ اعضای اخوان المسلمین از زندان در جریان انقلاب سال ۲۰۱۱ به اعدام محکوم شده بود. او در سال ۲۰۱۲ به ریاست جمهوری انتخاب شد، اما یک سال بعد در جریان اعتراضات گسترده خیابانی علیه دولت با کودتای نظامیان برکنار شد.

چهارشنبه 26 آبان 1395  7:59 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سردار شریف : عربستان حامی گروهک‌های تروریستی در مرزهاست

سردار شریف ؛عربستان حامی گروهک‌های تروریستی در مرزهاست

سردار شریف : عربستان حامی گروهک‌های تروریستی در مرزهاست

دفاع پرس - مسئول روابط عمومی سپاه گفت: عربستان تلاش می‌کند به نحوی شکست‌هایی را که گروهک‌های مورد حمایتش درمقابل جبهه مقاومت خورده است ازطریق تطمیع وتسلیح گروهک‌های تروریستی در شمال غرب و جنوب شرق کشور جبران کند.سردار شریف افزود: برای مثال منفورترین گروهک یعنی منافقین یا گروه‌های کومله و دموکرات در کردستان را حیات مجددی بدهد.

چهارشنبه 26 آبان 1395  8:00 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ایلنا: احمدی‌نژاد این بار به خوزستان می‌رود

ایلنا - طبق اخبار منتشر شده در کانال منتسب به رییس دولت‌های نهم و دهم، محمود احمدی‌نژاد، یکشنبه آینده در ادامه آنچه سلسله برنامه‌های بازخوانی خط امام (ره) و تبیین آرمان‌های انقلاب اسلامی عنوان شده به خوزستان سفر می کند.

چهارشنبه 26 آبان 1395  8:01 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

غرضی: رقیب خود را گروه ها و احزاب سیاسی می دانم

ایسنا – غرضی کاندیدای احتمالی انتخابات 96 گفت: رقیب خود را گروه ها و احزاب سیاسی می دانم و معتقدم که این گروه ها که از اول انقلاب تا حالا در جامعه حاکمیت داشته اند، کارآمد ومفید نبوده‌اند.

چهارشنبه 26 آبان 1395  8:02 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تایمز اسرائیل: زیباکلام زحمت زیادی متحمل شد!

فارس - روزنامه صهیونیستی «تایمز اسرائیل» از اقدام «صادق زیباکلام» با لحن دلسوزانه‌ای نوشت: زیباکلام برای آن که بر روی پرچم اسرائیل که در ورودی یک دانشکده نقاشی شده بود پا نگذارد، قدم خود را بسیار کشیده و زحمت زیادی متحمل شد!

چهارشنبه 26 آبان 1395  8:03 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نعیمه اشراقی: سیدحسن خمینی برای انتخابات برنامه‌ای ندارد

باشگاه خبرنگاران - نعیمه اشراقی نوه امام خمینی(ره) ، در پاسخ به سوالی در مورد احتمال نامزدی سید حسن خمینی در انتخابات آتی ریاست جمهوری، گفت: وی برای انتخابات ریاست جمهوری برنامه‌ای نداشته و نسبت به روحانی اجماع دارند.

چهارشنبه 26 آبان 1395  8:03 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها