0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

تکذیب خبر فرار مهدی هاشمی از کشور

فارس - وکیل مهدی هاشمی شایعات مطرح شده مبنی بر فرار موکلش از کشور با کمک یک تیم مسلح را تکذیب و تأکید کرد مهدی هاشمی اخیراً به مرخصی نرفته است. این تکذیبیه محمود علیزاده طباطبایی در واکنش به خبری بود که طی 2 روز اخیر در شبکه‌های مجازی منتشر شده و مدعی بود «مهدی هاشمی که از زندان مرخصی گرفته بود با تیمی مسلح قصد خروج از کشور را داشته که با هوشیاری دستگاه‌های امنیتی این عمل متوقف شده اما حال مهدی هاشمی وخیم است و به کما رفته است.»

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 25 شهریور 1395  11:27 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نعمتی: از سفر به مسابقات پارالمپیک خودداری کردم

فارس - سخنگوی هیأت رئیسه مجلس با اعلام اینکه از سفر به برزیل برای مسابقات پارالمپیک خودداری کردم، گفت: این سفرها کمکی به ورزشکاران نمی‌کند و حتی ممکن است به ورزشکاران لطمه بزند. بهروز نعمتی که در واکنش به سفر تعدادی از نمایندگان مجلس به برزیل برای مسابقات پارالمپیک سخن می گفت، دلیل عدم مفید بودن چنین سفرهایی را اینگونه بیان کرد «عزیزان ورزشی ما را با چشم دیگری نگاه می‌کنند؛ اینگونه سفرها نه تنها کمکی به روحیه آنان نمی کند، بلکه ممکن است از جهاتی به آنها لطمه هم بزند.»

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 25 شهریور 1395  11:27 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

وزارت کشور: تغییر استاندار اصفهان در دست بررسی است

ایرنا – قائم مقام وزیر و سخنگوی وزارت کشور با بیان اینکه استاندار اصفهان استعفا نداده است، گفت: بحث تغییر استاندار اصفهان در دست بررسی است و به محض رسیدن به جمع بندی نهایی، نتیجه را اعلام می کنیم. سامانی افزود: وزارت کشور براساس این شاخص ها به صورت مستمر عملکرد استانداران و فرمانداران را بررسی می کند و براساس نتایج بررسی ها، تصمیمات مقتضی را اتخاذ می کند. برخی رسانه ها روز گذشته از استعفای رسول زرگر پور استاندار اصفهان و موافقت وزارت کشور با این استعفا خبر داده بودند.

پنج شنبه 25 شهریور 1395  11:28 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آخرین حرفی که صدام پای چوبه دار درباره ایرانیان زد

العالم - موفق الربیعی، سیاستمدار و وزیر سابق امنیت ملی عراق که در مراحل تحقیقات و بازجویی از صدام تا لحظه اعدام او حضور داشت در مصاحبه با شبکه عراقی «آسیا» روایتی از آخرین اظهارات صدام در لحظه اعدامش ارائه کرده است. به گفته او صدام که 10 سال پیش، در سحرگاه عید قربان به دار آویخته شد، مدام تکرار می کرد: «مرگ بر ایران... مرگ بر ایرانی های مجوس» الربیعی همچنین گفت که کشورش برای اجرای حکم اعدام صدام از سوی کشور های منطقه تحت فشار بوده است.

پنج شنبه 25 شهریور 1395  12:42 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف مجازات 582 نفر از محکومان موافقت کردند

به‌ مناسبت فرارسیدن اعیاد سعید قربان و غدیر خم، رهبر معظم انقلاب اسلامی با پیشنهاد عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات ۵۸۲ نفر از محکومانِ محاکم عمومی و انقلاب، سازمان قضایی نیروهای مسلح و سازمان تعزیرات حکومتی موافقت کردند.به گزارش میزان، به‌مناسبت فرارسیدن اعیاد سعید قربان و غدیر خم، رهبر معظم انقلاب اسلامی با پیشنهاد عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات ۵۸۲ نفر از محکومانِ محاکم عمومی و انقلاب، سازمان قضایی نیروهای مسلح و سازمان تعزیرات حکومتی موافقت کردند.

یک شنبه 28 شهریور 1395  10:43 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پرونده تامین اجتماعی سعید مرتضوی در آستانه صدور رای

پرونده تامین اجتماعی سعید مرتضوی درآستانه صدور رای

پرونده تامین اجتماعی سعید مرتضوی در آستانه صدور رای

مهر - وکیل مدافع جمعی از شکات پرونده تامین اجتماعی در خصوص آخرین وضعیت این پرونده گفت: در مراجعه‌ای  که روزگذشته (شنبه) به شعبه ۱۰۵۷ دادگاه کارکنان دولت داشتم، اعلام شد که پرونده در شرف صدور رأی است. مصطفی ترک‌همدانی افزود: کارشناس رسمی پرونده، گزارش تکمیلی سوم را درباره موارد اعتراض متهم به دادگاه ارائه کرده بود که به من ابلاغ شد. گزارش تکمیلی در رد اعتراضات متهم است.

یک شنبه 28 شهریور 1395  10:44 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

حاجی: احمدی‌نژاد قدرت ریاست جمهوری را تنزل داد

ایلنا - مرتضی حاجی وزیر آموزش وپرورش در دولت اصلاحات  با تأکید بر این موضوع که احمدی‌نژاد قدرت ریاست‌جمهوری را تنزل داد، گفت: حمایت از روحانی برای اصلاح‌طلبان در دوره آینده یک راهبرد و نه یک تاکتیک محسوب می‌شود.

یک شنبه 28 شهریور 1395  10:46 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

وزیر خارجه الجزایر به زودی به ایران سفر می‌کند

ایرنا - محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران در ونزوئلا ،با همتای الجزایری خود دیدار و گفت وگو کرد. وزیر خارجه الجزایر در این دیدار از سفر خود به ایران در آینده نزدیک خبر داد.اخیرا روابط 2 جانبه ایران و الجزایر در حال گسترش است.

یک شنبه 28 شهریور 1395  10:47 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پوردستان: پهپاد ها چشمان بینای نیروی زمینی ارتش هستند

پوردستان:پهپاد ها چشمان بینای نیروی زمینی ارتش هستند
پوردستان: پهپاد ها چشمان بینای نیروی زمینی ارتش هستند

ایسنا – امیرسرتیپ پوردستان فرمانده نیروی زمینی ارتش ،گفت: پهپادها امروز چشمان بینا و بازوان بلند نیروی زمینی ارتش هستند و توانسته اند در رزمایش‌ها و ماموریت‌هایی که به آن ها محول شده است، سربلند باشند.

یک شنبه 28 شهریور 1395  10:47 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بسیج دانشجویی: تریبون نمازجمعه جایگاه فرمایشی و سکولار نیست

بسیج دانشجویی:تریبون نمازجمعه جایگاه فرمایشی و سکولار نیست
بسیج دانشجویی: تریبون نمازجمعه جایگاه فرمایشی و سکولار نیست

مهر - شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشوردر نامه‌ای به محمدباقر نوبخت دربیانیه ای تاکید کرد: این که توقع داشته باشیم تریبون‌های نماز جمعه تبدیل به یک جایگاه فرمایشی و سکولار شود توقع مناسبی نیست.

یک شنبه 28 شهریور 1395  10:49 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مساجد و مدارس باید به کانون تربیتی محله ها تبدیل شود

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: مساجد و مدارس باید به کمک معتمدان محلی به کانون تربیتی محله‌ها تبدیل شود. به گزارش ایرنا، حسن بنیانیان با اشاره به نقش مردم در تحول آموزش و پرورش افزود: معتمدان محلی باید روحانیون خوشنام و سخنرانان را به مساجد و مدارس دعوت کنند و با مشاوره گرفتن از آنها، فعالیت های فرهنگی و هنری برای کودکان و نوجوانان طراحی و اجرا کنند.

یک شنبه 28 شهریور 1395  10:53 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ساخت ۷۰۰ مدرسه در سراسر کشور توسط بنیاد برکت

مدیر عامل بنیاد برکت گفت: تاکنون 700 مدرسه با بیش از 4 هزار و 677 کلاس درس توسط بنیاد برکت ساخته شده یا آماده‌ تحویل است و در روزهای آینده نیز حدود 200 مدرسه با بیش از 1250 کلاس درس به بهره‌برداری می رسد. به گزارش فارس، نوروزی افزود: تاکنون حدود 9 هزار و 210 طرح را آغاز کرده‌ایم که از این تعداد حدود 3 هزار و 700 تا 800 طرح به نتیجه رسیده و بقیه‌ طرح‌ها هم با جدیت در حال اجراست.

یک شنبه 28 شهریور 1395  11:03 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دانش‌ آموزان مناطق محروم معاینه رایگان می‌شوند

دانش‌آموزان مناطق محروم معاینه رایگان می‌شوند
دانش‌ آموزان مناطق محروم معاینه رایگان می‌شوند

رئیس سازمان داوطلبان هلال احمر از معاینه رایگان دانش‌آموزان مناطق محروم سراسر کشور در طرح ارمغان مهر خبر داد و گفت: بهره مندی 50 هزار دانش آموز محروم از طرح ارمغان مهر پیش بینی شده است. فرحناز رافع در گفت‌وگو با  تسنیم، در تشریح جزئیات طرح ارمغان مهر که از پانزدهم شهریور آغاز شده و تا پایان مهر ادامه دارد، گفت: در این طرح علاوه بر معاینه دانش‌آموزان مناطق محروم، پیش بینی شده است 50 هزار بسته آموزشی، بهداشتی و غذایی میان این دانش‌آموزان توزیع شود.

یک شنبه 28 شهریور 1395  11:04 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

منشور حقوق شهروندی به زودی منتشر می شود

قائم مقام معاون حقوقی رئیس جمهور گفت: سند منشور حقوق شهروندی بعد از بازگشت رئیس جمهور از سازمان ملل منتشر می شود. حسین سیمایی صراف به ایرنا گفت: دکتر روحانی به تدوین سند حقوق شهروندی اهتمام داشت به طوری که اولین پیش نویس را در همان اوایل خدمت ریاست جمهوری تهیه کرد. علت منتشر نشدن سند حقوق شهروندی این بود که رئیس جمهور خواسته شخصا سند را با قانون اساسی، موازین شرعی و اصول بین المللی مطابقت داده و روی آن تحقیق و بررسی کارشناسی داشته باشد.

یک شنبه 28 شهریور 1395  11:04 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اظهارات متفاوت درباره عمل جراحی بابک زنجانی

برخلاف ادعای برخی رسانه‌ها مبنی براینکه بابک زنجانی متهم پرونده فساد نفتی زیر تیغ جراحی رفته است این موضوع صحت ندارد. به گزارش فارس، یک منبع آگاه گفت: بیماری قلبی بابک زنجانی فعلا نیازی به عمل جراحی نداشته و بیمار با دارو تحت درمان قرار گرفته است.در همین حال وکیل زنجانی به فارس گفت:موکلم دو روز پیش عمل جراحی شد و با تشخیص پزشک مرخص و به زندان بازمی گردد.

یک شنبه 28 شهریور 1395  12:08 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها