0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

کلینتون 50 درصد حامیان ترامپ را «آدم‌های مایه تاسف» خواند

کلینتون 50درصد حامیان ترامپ را «آدم‌های مایه تاسف» خواند

هیلاری کلینتون گفت که نیمی از حامیان دونالد ترامپ "یک مشت آدم مایه تاسف‌" هستند.وی با بیان این که برخی از حامیان ترامپ "نژاد پرست،  حامی تبعیض جنسی و اسلام هراس" هستند، افزود که سایر حامیان ترامپ  نیزکسانی هستند که از شرایط اقتصادی  به تنگ آمده‌اند و از روی ناچاری خواستار تغییر هستند.رئیس ستاد ترامپ در واکنشی، این سخنان کلینتون را توهین به میلیون‌ها آمریکایی خوانده است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 21 شهریور 1395  9:46 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آیت ا... عالمی: انتظار بیشتری از ‌آقای روحانی وجود دارد

خبرگزاری رسا - نماینده مردم خراسان رضوی در مجلس خبرگان با بیان این که حکومت تنها ضامن آب و نان مردم نیست،افزود: نمی توان گفت که حکومت در برابر امنیت اخلاقی هیچ گونه مسئولیتی ندارد.آیت ا... عالمی با اشاره به انتظار حوزه علمیه، مراجع و علما از دولت گفت: چیزی که الان درعملکرد مشاهده می شود از گروهی که دولت را اداره می کنند، انتظار نمی رفت.وی افزود: با توجه به این که آقای رئیس جمهور در کسوت روحانیت است انتظار بیشتری از او وجود دارد .

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 21 شهریور 1395  11:47 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بیگی: استانداران و فرمانداران دولت قبل نمایندگان ستاره دار هستند!

بیگی: استانداران و فرمانداران دولت قبل نمایندگان ستاره دار هستند!بیگی: استانداران و فرمانداران  دولت قبل نمایندگان ستاره دارهستند!

مهر - بیگی، نماینده تبریزو استاندارسابق آذربایجان شرقی دردولت دهم گفت:استانداران، بخشداران و فرمانداران موفق دولت قبل نمایندگان ستاره دار هستند.برای مثال ، به عنوان کمیسیون اقتصاد ثبت نام کردم اما فهرست هیئت رئیسه که منتشرشد، نامم حذف شده بود.

یک شنبه 21 شهریور 1395  11:51 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ایندیپندنت: نازنین زاغری به ۵ سال حبس محکوم شده است

ایندیپندنت: نازنین زاغری به ۵ سال حبس محکوم شده استایندیپندنت: نازنین زاغری به ۵ سال حبس محکوم شده است 

ایلنا - روزنامه انگلیسی ایندیپندنت خبر داد که ریچارد رادکلیف همسر نازنین زاغری(که اخیرا بازداشت شده بود) به رسانه‌ها گفته است که حکم همسرش پنج سال حبس تعیین شده و قاضی صلواتی در دادگاه انقلاب این حکم را تایید کرده است.

یک شنبه 21 شهریور 1395  11:52 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

احتمال برگزاری نشست مشترک کمیته هسته‌ای مجلس و هیئت نظارت بر برجام

احتمال برگزاری نشست مشترک کمیته هسته‌ای مجلس و هیئت نظارت بر برجاماحتمال برگزاری نشست مشترک کمیته هسته‌ای مجلس و هیئت نظارت بر برجام

باشگاه خبرنگاران – حجت الاسلام مجتبی ذوالنور رئیس کمیته هسته‌ای کمیسیون امنیت ملی ،درباره تهیه نخستین گزارش نظارتی برجام در مجلس، گفت: احتمال دارد کمیته هسته‌ای مجلس با اعضای هیئت نظارت بر برجام جلسه ای داشته باشند.

یک شنبه 21 شهریور 1395  11:53 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تلاش استانداری تهران برای برگزاری انتخابات الکترونیکی در پایتخت

تلاش استانداری تهران برای برگزاری انتخابات الکترونیکی در پایتختتلاش استانداری تهران برای برگزاری انتخابات الکترونیکی در پایتخت

ایلنا – چاوشی، معاون سیاسی استاندار تهران درباره برگزاری انتخابات الکترونیک گفت: اگربا شورای نگهبان به لحاظ قانونی به تفاهم برسیم ، تلاشمان  براین است که در این دوره حداقل در تهران انتخابات الکترونیک برگزار شود.

یک شنبه 21 شهریور 1395  11:54 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تهران، فارس و خراسان رضوی در صدر اهدای خون

فارس - سخنگوی سازمان انتقال خون با اشاره به این که در مرداد ماه سال جاری 195 هزار و 836 واحد خون در کل کشور اهدا شده است، گفت: این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته 4.36 درصد افزایش داشته است. بشیر حاجی‌بیگی افزود: تهران، فارس و خراسان رضوی به ترتیب 16 درصد، 7.5 درصد و 6.5 درصد بیشترین سهم اهدای خون را در کل کشور به خود اختصاص داده‌‌اند.

یک شنبه 21 شهریور 1395  12:16 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

واکنش پلیس به خبر به نمایش گذاشتن اتباع بیگانه

روزهای قبل در حاشیه اجرای یکی از طرح های امنیت محله محور در شهر شیراز تصاویری در فضای مجازی منتشر شد که واکنش هایی را در پی داشت. در همین راستا نیروی انتظامی اعلام کرد  که طرح های امنیت اجتماعی در شیراز با درخواست مردم و به منظور برخورد با خرده فروشان مواد مخدر، سارقان مسلح، عادی، تحت تعقیب و اراذل و اوباش اجرا شده است.به گزارش ایسنا، بر این اساس مطالب منتشر شده در رسانه ها و فضای مجازی با عنوان به نمایش گذاشتن اتباع بیگانه قویا از سوی فرماندهی انتظامی استان فارس تکذیب می‌شود‌.

یک شنبه 21 شهریور 1395  12:20 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

قرائت پیام رضا کیانیان برای دریاچه ارومیه در سازمان ملل

محمد احسانی فیلمساز که برای نمایش فیلم مستند «هامون تنها» به سازمان ملل رفته بود ، قبل از پخش فیلمش، متنی از رضا کیانیان درباره دریاچه ارومیه را نیز قرائت کرد. به گزارش ایسنا،کیانیان گفته است: طبیعت با خشکسالی، دولتمردان منطقه با سیاست‌های غلط و مردم با ناآگاهی باعث این فاجعه شده‌اند. ما کوشش می‌کنیم با ارتقای سطح آگاهی عمومی و کسب مشارکت مردمی بر این مشکل پیروز شویم. از جامعه جهانی هم انتظار داریم که ما را در بالا بردن سطح آگاهی عمومی و دیگر موضوعات یاور باشند.

یک شنبه 21 شهریور 1395  12:22 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

9 هزار راننده در آستانه ضبط گواهینامه هستند

9 هزار راننده در آستانه ضبط گواهینامه هستند

9 هزار راننده در آستانه ضبط گواهینامه هستند

رئیس پلیس مرکز اجرائیات پلیس راهور گفت: طبق آمار چهار ماهه امسال 9هزار گواهینامه  در آستانه ضبط قرار گرفته است.به گزارش پایگاه خبری پلیس، سرهنگ کرمی اسد با بیان این که محرومیت ها سه دسته هستند، افزود: این رانندگان اگر در مرحله اول محرومیت باشند با حداقل یک تخلف که مشمول نمره منفی شود، مستحق ضبط شدن گواهینامه و سه ماه محرومیت می شوند. در مرحله دوم اگر تخلفی کنند که به نمره منفی منجر شود،6ماه از رانندگی محروم خواهند شد.دسته سوم با تخلف و نمره منفی،گواهینامه شان ابطال می شود.

یک شنبه 21 شهریور 1395  12:23 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دومین علت مرگ و میر جوانان و نوجوانان در جهان

رئیس مرکز فوریت های اجتماعی سازمان بهزیستی کشور، ناامیدی را مهم ترین علت خودکشی در جامعه دانست و خواستار افزایش هر چه بیشتر برنامه های نشاط آور در رسانه ها از جمله صدا و سیما شد. اسدبیگی گفت: ناامیدی مهم ترین علت خودکشی بوده و بیش از 90 درصد افرادی که دست به خودکشی می زنند دچار اختلالات روانی هستند.  بنابرخبرایرنا، اوگفت: خودکشی یکی از مسائل سلامتی همه کشورهاست و دومین علت مرگ و میر در جهان بین جوانان و نوجوانان 15 تا 25 سال بعد از سوانح و حوادث است.

یک شنبه 21 شهریور 1395  12:24 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مذاهب اسلامی در اصول تفاوتی ندارند

رئیس مجلس با بیان اینکه غدیر، هویت بخش جامعه اسلامی است، گفت: فرقه های اسلامی در فروع تقریباً با هم مشترکند و در اصول تفاوتی ندارند. به گزارش ایرنا، علی لاریجانی  افزود: برای برخی غربی ها مشخص شده که فکر اسلامی ایران متفاوت است و تفاوت آن در مفهوم ولایت است. مفهوم ولایت یک راه و صراط است، بنابراین کار شما در بنیاد بین المللی غدیر باارزش است و باید برای تمامی سنین کار کنید.

یک شنبه 21 شهریور 1395  1:18 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اطلاعات سرشماری برای حذف یارانه ها استفاده نمی شود

رئیس مرکز آمار با اشاره به سرشماری نفوس و مسکن در مهرماه گفت: سرشماری اینترنتی از سوم تا 24 مهر و سرشماری حضوری از 25 مهر به مدت یک ماه برگزار می‌شود. به گزارش تسنیم، پارسا تاکید کرد: مرکز آمار هیچ ارتباطی به سازمان هدفمندی یارانه‌ها نداشته  و سرشماری این مرکز و اطلاعات به دست آمده از این طریق هیچ‌گونه کاربردی برای آن مجموعه ندارد.

یک شنبه 21 شهریور 1395  1:26 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

جهانگیری: برکناری مدیر «بانک دی» تصمیم دولت بود

جهانگیری: برکناری مدیر «بانک دی»تصمیم دولت بود

جهانگیری: برکناری مدیر «بانک دی» تصمیم دولت بود

معاون اول رئیس‌ جمهور اظهار داشت: وقتی می‌گوییم در گذشته تخلف و فساد بوده معنایش این نیست که امروز دیگر تخلفی وجود ندارد. اما وقتی فسادی به گوش دولتمردان می‌رسد، سریع واکنش نشان می‌دهیم و برای هیچ‌کس در مبارزه با فساد خط قرمز قائل نیستیم. به گزارش تسنیم، جهانگیری به مسئله بانک دی اشاره کرد و گفت: به ‌محض اعلام خطا در این بانک دولت تصمیم گرفت مدیر آن را برکنار کند. دولت در پیگیری حقوق مردم کوتاه نخواهد آمد و در مسئله صندوق فرهنگیان نیز که متعلق به صدها هزار نفر از فرهنگیان کشور است اگر کسی تخلفی کرده باید با آن برخورد شود. دولت و نهادهای کشور باید به مردم اطمینان بدهند که نسبت به مفاسد حساسیت دارند .

یک شنبه 21 شهریور 1395  1:29 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پیگیری شکایت سهامداران از عدم دریافت سود سهام

رئیس سازمان بورس با بیان اینکه سود سهام برخی سهامداران از سوی شرکت‌ها پرداخت نمی‌شود، گفت: این یکی از مسائل کلیدی است که معاونت حقوقی سازمان بورس، سامانه‌ای را برای آن طراحی کرده که رسیدگی به شکایات و حمایت از سهامداران خرد در دستور کار قرار دارد.به گزارش مهر، روز گذشته شاپور محمدی در نشست خبری گریزی هم به موضوع خروج پتروشیمی ها از بورس کالا زد و گفت: مکانیزم بورس کالا بسیار شفاف‌تر از راهکارهای دیگر بوده و در این زمینه برای حل مشکلات پتروشیمی‌ها انعطاف لازم را خواهیم داشت؛ این در حالی است که با خروج پتروشیمی‌ها از بورس کالا به شدت مخالف هستیم و به هیچ وجه این حرکت صحیح، معقول و منطقی نیست .

یک شنبه 21 شهریور 1395  1:30 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها