0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

اساسنامه فراکسیون اعتدال مجلس امروز رونمایی می‌شود

اساسنامه فراکسیون اعتدال مجلس امروز رونمایی می‌شوداساسنامه فراکسیون اعتدال مجلس امروز رونمایی می‌شود

فارس - فرشادان نماینده سنندج وعضو فراکسیون اعتدال با اشاره به نشست فراکسیون اعتدال که امروز یک شنبه با حضور اعضا برگزار می‌شود، گفت: یکی ازمحورهای این نشست تعیین نام برای فراکسیون و تصویب ورونمایی اساسنامه فراکسیون است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 31 مرداد 1395  8:34 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

محمدرضا خاتمی به دادسرای اوین احضار شد

محمدرضا خاتمی به دادسرای اوین احضار شدمحمدرضا خاتمی به دادسرای اوین احضار شد

ایلنا – محمدرضا خاتمی از احضار خود به دادسرای اوین خبرداد وگفت: روزگذشته (شنبه) برگه احضاریه به من ابلاغ شد و طبق قانون پنج روز برای مراجعه فرصت دارم .وی افزود:در احضاریه دلیل آن قید نشده است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 31 مرداد 1395  8:34 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

زاهدی: روحانی پاسخی به نامه نمایندگان درباره برادرش نداد

زاهدی: روحانی پاسخی به نامه نمایندگان درباره برادرش ندادزاهدی: روحانی پاسخی به نامه نمایندگان درباره برادرش نداد

تسنیم - محمدمهدی زاهدی، رئیس کمیسیون آموزش با اشاره به تحصیل توصیه‌ای برادر رئیس جمهور درباره نامه برخی نمایندگان به روحانی درباره اتهامات برادرش، گفت: متأسفانه تاکنون نتیجه‌ای از سوی رئیس‌جمهور در این باره حاصل نشده است.

یک شنبه 31 مرداد 1395  8:35 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

قیمت روادید پیاده ‌روی اربعین هفته آینده تعیین می‌شود

باشگاه خبرنگاران - محسن نظافتی مدیرکل عتبات سازمان حج و زیارت با اشاره به آخرین جزئیات روند صدور روادید زائران اربعین گفت: در جلساتی که با حضور هیئت اعزامی عراق با ستاد اربعین و وزارت کشور برگزار شد، خواسته های ایران در خصوص روند صدور روادید مطرح و قرار شد هیئت عراقی با در میان گذاشتن مذاکرات با دولت عراق ظرف هفته آینده قیمت نهایی روادید را اعلام کند.

یک شنبه 31 مرداد 1395  8:57 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مرگ سالانه پنج میلیون نفر بر اثر پشت میزنشینی

تحقیقات نشان می‌دهد که سالانه بیش از پنج میلیون نفر بر اثر بی‌تحرکی، نشستن طولانی و پشت میزنشینی در جهان جان خود را از دست می‌دهند. به گزارش فارس، بر اساس تحقیقات دانشمندان در خصوص کارمندان و افرادی که پشت میزنشین هستند، توصیه شده تا در طول روز یک ساعت ورزش‌های جنبشی و پرتحرک انجام دهند. بی‌تحرکی عامل بیماری‌های قلبی، سکته، دیابت و در مواردی حتی ابتلا به سرطان است که سالانه هزینه بیماری‌های مذکور بیش از 67 میلیارد دلار برآورد شده است.

یک شنبه 31 مرداد 1395  8:58 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

برای هر 18 هزار خانوار 20 روانشناس

رئیس سابق سازمان نظام روانشناسی با تاکید بر این که بودجه سلامت روان در کشور باید افزایش یابد، تصریح کرد: برای هر 18 هزار خانوار 20 روانشناس داریم در حالی که استفاده و بهره‌مندی از وجود روانشناس برای حل مشکلات خانواده ضرورت دارد.به گزارش خبرگزاری فارس اللهیاری اضافه کرد: پرخاشگری، نابردباری و دیگر مشکلات مربوط به سلامت روان در جامعه زیاد است که وجود 17 تا 18 میلیون پرونده نزاع و درگیری در قوه قضاییه موید این مسئله است.

یک شنبه 31 مرداد 1395  8:59 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

استعمال قلیان در رستوران‌ها و مراکز عمومی بین‌ راهی ممنوع می‌شود

استعمال قلیان در رستوران‌ها و مراکز عمومی بین‌راهی ممنوع می‌شود

استعمال قلیان در رستوران‌ها و مراکز عمومی بین‌ راهی ممنوع می‌شود

معاون بهداشت وزیر بهداشت گفت: مردم ایران سالانه 100 هزار میلیارد ریال را صرف دخانیات می کنند. به گزارش ایسنا، سیاری اظهارکرد: یکی از برنامه های ما، جمع آوری قلیان از مراکز عمومی است که ممنوعیت استعمال قلیان در مراکزی مانند باغ تالارها با همکاری قوه قضاییه و شهرداری ها به اجرا درآمده است. طبق برنامه قرار است استعمال قلیان در مراکز عمومی بین راهی مانند رستوران های سنتی نیز ممنوع شود و  دانشگاه های علوم پزشکی موظف به برنامه ریزی برای اجرای طرح هستند.

یک شنبه 31 مرداد 1395  9:00 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

محدودیت پذیرش کارت مهارت فنی کارگران ساختمانی برداشته شد

مدیرکل نام نویسی و حساب های انفرادی سازمان تأمین اجتماعی گفت:با ایجاد تمهیدات جدید در راستای حمایت از کارگران ساختمانی، محدودیت پذیرش استان یا شهر صادر کننده کارت مهارت فنی برای این افراد برداشته شد. سعید حسینی تصریح کرد: از این پس متقاضیان بیمه کارگران ساختمانی می توانند در صورت داشتن کارت مهارت فنی معتبر و تأیید اصالت کارت، بدون محدودیت شهر یا استان برای اخذ بیمه به شعب تأمین اجتماعی محل سکونت خود مراجعه کنند.

یک شنبه 31 مرداد 1395  9:00 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پلیس آگاهی بدهکاران مالیاتی را تعقیب می کند

رئیس پلیس آگاهی نیروی انتظامی، توجه ویژه به جرم فرار مالیاتی را از برنامه های مهم اداره مبارزه با جرایم اقتصادی عنوان کرد. به گزارش ایرنا از پایگاه خبری پلیس، سردار محمد رضا مقیمی اظهارکرد: تفاهمی نیز دراین راستا بین پلیس آگاهی ناجا و وزارت اقتصاد منعقد شده است. وی راه اندازی قرارگاه مبارزه با قاچاق کالا و ارز را از اولویت های اصلی ماموریت های نیروی انتظامی دانست.

یک شنبه 31 مرداد 1395  9:28 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رئیس جدید مرکز آمار ایران منصوب شد

فارس - پارسا طی حکمی از سوی نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه به سمت ریاست مرکز آمار ایران منصوب شد. پارسا در کارنامه مدیریتی خود ریاست سازمان مدیریت استان مازندران را به‌عهده داشته است.

یک شنبه 31 مرداد 1395  9:29 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

درخواست ایران از عراق برای اجرای موافقتنامه تجارت آزاد

اقتصاد نیوز - رئیس سازمان توسعه تجارت در دیدار با هیئت عراقی از عراقی‌ها خواست برای توسعه روابط اقتصادی بین دو کشور تفاهم‌نامه تجارت آزاد را که در سال 93 به امضای دو طرف رسیده، اجرا کنند.

یک شنبه 31 مرداد 1395  9:30 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آغاز طرح جمع آوری لوازم خانگی قاچاق از اول مهر

رئیس اتحادیه لوازم خانگی در گفت‌وگو با ایسنا، با اعلام این‌که از ابتدای مهرماه سال جاری با فروشگاه‌های دارای کالاهای قاچاق برخورد می‌شود، گفت: در این رابطه ستاد مبارزه با قاچاق کالا، تعزیرات، بازرسی اتاق اصناف، نمایندگان اتحادیه لوازم خانگی و بازرسی سازمان صنعت دخیل هستند.طحان پور ادامه داد: این نمایندگان فروشگاه به فروشگاه مراجعه کرده و نسبت به جمع‌آوری کالاهای قاچاق اقدام می‌کنند. علاوه بر این دیگر برای فروشندگان برگ سبز ملاک نیست و هر فروشگاهی باید کالای خریداری شده خود را با فاکتور خرید کند.وی از جریمه فروشگاه های عرضه کننده کالای قاچاق به میزان 4 برابر قیمت کالای قاچاق کشف شده خبر داد .

یک شنبه 31 مرداد 1395  9:31 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تشکیل پرونده برای 49 هزار واحد مسکن مهر در دادگاه ها

قائم مقام وزیر راه در طرح مسکن مهر ۴ مشکل عمده این طرح را برشمرد. به گزارش مهر به نقل از مهرآبادی، به ازای هر واحد مسکن مهر، باید 300 هزار تومان مالیات و بابت بیمه هر متر مربع نیز 5200 تومان پرداخت شود که تاکنون ادارات استانی سلیقه ای عمل کرده اند. ضمن این که مواردی همچون اختلاف میان متقاضیان و سازندگان موجب تشکیل 49 هزار پرونده در دادگاه ها شده است. این طرح همچنین با مشکل 110 هزار واحد بدون متقاضی مواجه است و از این میان، نظام بانکی، پول 70 هزار واحد را تامین کرده است، اما 40 هزار واحد دیگر این گونه نیست. لذا دولت اجازه داده تا این واحدها در اختیار پیمانکاران پروژه ها قرار گیرد.

یک شنبه 31 مرداد 1395  9:32 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

چانه زنی دولت برای حذف یارانه ۳ تا ۱۰ میلیون ثروتمند

قائم‌مقام وزیر کار گفت: دولت بر سر حذف ۳ تا ۱۰ میلیون نفر از یارانه‌بگیران فعلی در حال بحث و چانه‌زنی است. ابوالحسن فیروزآبادی در گفت‌وگو با تسنیم، در پاسخ به این که برنامه وزارت کار برای اجرای مصوبه حذف 24 میلیون نفر از دریافت یارانه نقدی چیست، گفت: مصوبه مجلس برای حذف یارانه‌بگیران به‌طور کامل قابلیت اجرایی ندارد. وی افزود: وزارت کار معتقد است شناسایی 24 میلیون نفر برای حذف یارانه‌ها ممکن نیست. تاکنون دولت فعلاً‌ همان 3میلیون نفر را حذف کرده است. برای حذف مابقی ثروتمندان دست نگه داشته‌ایم تا شناسایی به‌صورت کامل انجام شود. به گفته وی دولت بر سر حذف 3 تا 10میلیون نفر از یارانه‌بگیران فعلی در حال بحث و چانه‌زنی است.

یک شنبه 31 مرداد 1395  9:33 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تمایل سرمایه گذاران خارجی برای خرید سهام همراه اول

معاون امور مالی شرکت ارتباطات سیار از تمایل سرمایه گذاران خارجی به خرید سهام این شرکت خبر داد و درپاسخ به خراسان درباره جزئیات مشارکت با شرکای خارجی توسط این شرکت گفت: امکان سرمایه گذاری مشترک برای ما با شرکای خارجی وجود دارد و در صورت خرید بخشی از سهام ما و آوردن سرمایه خارجی در ایران، زمینه برای کار مشترک در کشورهای هدف ایجاد خواهد شد. به گزارش خراسان، سید عباس نوربخش، دیروز در نشست خبری سالروز عرضه سهام شرکت ارتباطات سیار در بورس با بیان این که امکان حضور سرمایه گذاران خارجی فراهم است، گفت: پس از حل و فصل مسائل سیاسی کشور، مراجعات به ما برای مشارکت زیاد شده است.

یک شنبه 31 مرداد 1395  9:35 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها