0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

حاجی بابایی رئیس کمیسیون تلفیق برنامه ششم شد، بهمنی و تابش نواب اول و دوم

اولین جلسه کمیسیون تلفیق برنامه ششم توسعه جمهوری اسلامی ایران در مجلس شورای اسلامی عصر دیروز برگزار شد.به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، در این جلسه، حمیدرضا حاجی‌بابایی نماینده همدان به عنوان رئیس، محمود بهمنی نماینده ساوجبلاغ و محمدرضا تابش نماینده اردکان به عنوان نواب اول و دوم این کمیسیون انتخاب شدند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 27 مرداد 1395  10:05 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دولت چقدر به بانک مرکزی بدهکار است؟

دولت چقدر به بانک مرکزی بدهکار است؟دولت چقدر به بانک مرکزی بدهکار است؟

خبرآنلاین - آخرین آمارهای ارائه شده از سوی بانک مرکزی نشان می دهد بدهی دولت به این نهاد- بانک مرکزی - به 18 هزار و 240 میلیارد تومان کاهش یافته است. این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل کاهش کمتر از یک درصد- معادل 0.7 درصد- را نشان می دهد. 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 27 مرداد 1395  10:05 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

چه کشورهایی قطعات خودروی ایرانی می‌خرند؟

چه کشورهایی قطعات خودروی ایرانی می‌خرند؟چه کشورهایی قطعات خودروی ایرانی می‌خرند؟

ایسنا - در چهار ماه نخست امسال ایران ۷۰۰۰ تن معادل ۱۱۳ میلیارد تومان خودرو و قطعات خودرو به کشورهای عراق، افغانستان، امارات متحده عربی، انگلستان و فرانسه صادر کرده است. قطعات خودروی صادراتی ایران شامل دستگاه‌های تراکتور کشاورزی، خودروی سواری ۴۰۵، اجزا و قطعات تراکتور، اگزوز ماشین، رادیاتور آلومینیومی، کاسه چرخ اتومبیل، لوازم یدکی خودرو، کیسه باد، کمک فنر خودرو و ... بوده است.

چهارشنبه 27 مرداد 1395  10:06 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

خرج ۳۳ درصدی مسکن بر دوش ایرانی‌ها

خرج ۳۳ درصدی مسکن بر دوش ایرانی‌ها خرج ۳۳ درصدی مسکن بر دوش ایرانی‌ها

ایسنا - بر اساس اعلام معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی سهم مسکن از کل هزینه خانوارها در ایران ۳۳ درصد اعلام شده است. این رقم تقریبا معادل دو برابر میانگین جهانی است. البته در برخی کشورهای توسعه‌یافته هزینه مسکن به کمتر از ۱۰ درصد می‌رسد.

چهارشنبه 27 مرداد 1395  10:07 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سالانه 20 میلیارد مترمکعب آب در کشور غارت می‌شود!

سالانه 20 میلیارد مترمکعب آب در کشور غارت می‌شود! سالانه 20 میلیارد مترمکعب آب در کشور غارت می‌شود!

اقتصاد نیوز - معاون امور آب و خاک وزیر جهادکشاورزی با بیان اینکه سالانه 20 میلیارد مترمکعب آب در کشور غارت می‌شود، تصریح کرد: در صورتی که چاه‌های غیرمجاز در کشور مسدود شوند بیلان سفره‌های آب زیرزمینی ما منفی نخواهد بود.

چهارشنبه 27 مرداد 1395  10:08 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بازگشت روسیه به میز مذاکره فریز نفتی

روسیه بار دیگر اعلام کرده که آماده است با تولیدکنندگان بزرگ نفت برای فریز تولید مذاکره کند.الکساندر نوآک، وزیر انرژی روسیه در مصاحبه‌ای با روزنامه الشرق الاوسط گفت ازآنجایی‌که بعید است بازار تا سال آینده متوازن شود، روسیه آماده است تا با تولیدکنندگان بزرگ نفت بر سر موضوع فریز نفتی مذاکره کند. به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل فارس به نوشته این روزنامه سعودی، این کشور متعهد شده است تا برای ثبات بازار به گفت وگو ادامه دهد. به نوشته بلومبرگ، اظهارات وزیر انرژی روسیه پس از آن مطرح شد که گمانه‌زنی برای مذاکرات اوپک در ماه سپتامبر، سبب افزایش قیمت نفت در هفته گذشته شد. هرچند چندین عضو سازمان کشورهای تولیدکننده نفت خام خواستار محدود شدن تولید هستند اما دور قبلی این مذاکرات به علت عدم امضای این توافق از سوی عربستان به شکست منجر شد.

چهارشنبه 27 مرداد 1395  10:09 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

۱۰ میلیارد دلار از درآمدهای نفتی سال ۹۵ پیش خور شده است

یک مقام آگاه از ابهام عدم وصول درآمدهای نفتی دو ماهه نخست امسال گره‌گشایی کرد و گفت: ماه‌های پایانی سال گذشته مقرر شد معادل حدود ۱۰ میلیارد دلار از نفتِ فروخته‌شده، قبل از وصول از خریداران خارجی از بانک مرکزی دریافت و به خزانه، شرکت ملی نفت و بابت پرداخت بدهی دولت به شرکت‌های خارجی هزینه و پس از وصول درآمد نفت، به بانک مرکزی بازپرداخت شود.گفتنی است طبق گزارش بانک مرکزی، درآمدهای نفتی دولت در 2 ماهه اول امسال با کاهش عجیب 93 درصدی نسبت به زمان مشابه سال قبل، مقدار 307 میلیارد تومان اعلام شد که شبهاتی در مورد وصول پول نفت در فضای رسانه ای ایجاد کرد. اما به گفته این مقام آگاه به خاطر تاخیر سه ماهه دریافت پول نفت از خریداران، شرکت ملی نفت جهت تسریع در پرداخت بدهی ها در انتهای سال 94، درآمد نفتی ابتدای سال 95 را پیش خور کرده است.

چهارشنبه 27 مرداد 1395  10:10 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تفاهم نامه همکاری ایران و «اگزیم بانک» چین امضا شد

تفاهم نامه همکاری ایران و «اگزیم بانک»چین امضا شد

تفاهم نامه همکاری ایران و «اگزیم بانک» چین امضا شد

ایران و بانک صادرات و واردات (اگزیم بانک) چین تفاهم نامه ای را با هدف تمهید شرایط تامین مالی پروژه های اقتصادی دوجانبه امضا کردند.به گزارش ایرنا، این تفاهم نامه شامل بخش هایی از قبیل طرح های مربوط به بنادر، حمل و نقل، نیروگاه، مخابرات، گاز و نفت، بهداشت، کشاورزی و گردشگری است.بر اساس این تفاهم نامه تامین اعتبار طرح های بخش خصوصی نیز علاوه بر طرح های دولتی و پس از طی فرآیند لازم انجام می شود. از ویژگی های دیگر آن نیز، نداشتن سقف مشخص برای اجرای پروژه هاست و طرحی که شرایط لازم را دارا باشد، اجرای آن با هماهنگی های لازم صورت می گیرد.براساس این تفاهم نامه، تسهیلاتی که در اعطای وام در نظر گرفته شده است، وام های ترجیحی و با نرخ بهره بسیار پایین و دوره باز پرداخت بسیار بلندمدت خواهد بود.

چهارشنبه 27 مرداد 1395  10:11 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

روند رشد اقتصادی تا پایان سال ادامه می یابد

حسین بردبار: رئیس دفتر رئیس جمهور اعلام کرد که رشد اقتصادی بهار ادامه دار خواهد بود. به گزارش خراسان، محمد نهاوندیان در حاشیه نشست روسای اتاق های بازرگانی اکو درپاسخ به پرسشی درباره رشد اقتصادی فصل بهار گفت: نرخ رشد سه ماهه 4.4 درصدی به خوبی حرکت رو به جلو در بخش‌های مختلف را نشان داد و در بخش‌های صنعتی شاهد حرکت خوبی بودیم و در بخش نفت جهش بی‌سابقه‌ای به دلیل رفع تحریم‌ها روی داد. نهاوندیان تأکید کرد: به دلیل آنکه هزینه‌های تحریمی حذف شده است، می‌توان مطمئن بود، روند رشد اقتصادی تا پایان سال ادامه پیدا کند. وی همچنین در پاسخ به خراسان گفت:بانک اکو ظرفیت خوبی دارد که اگر تقویت شود، می تواند به بالا رفتن نرخ همکاری های بین اکو در میان کشورها {عضو این سازمان} کمک کند.

چهارشنبه 27 مرداد 1395  10:11 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رهبرانقلاب: باید از فضای مجازی حداکثر استفاده را بکنیم

رهبر انقلاب اخیراً در دیدار جمعی از فعالان فرهنگی در خارج از کشور بر حداکثر استفاده از ابزار های جدید و پیشرفته رسانه ای تاکید کردند. هفته نامه خط حزب ا...، نشریه مکتوب پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت ا... خامنه ای نوشت: ایشان در این دیدار فرمودند: ما باید از این فضای مجازی حداکثر استفاده را بکنیم. البته دشمن هم دارد حداکثر استفاده را می کند.این ابزار های جدید فکر های جدید به وجود می آورد. انگیزه های جدید به وجود می آورد. به این باید توجه داشت. سعی کنید به روز باشید.

پنج شنبه 28 مرداد 1395  11:16 AM
تشکرات از این پست
mosabeghat_ravabet
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

روسف خواستار همه پرسی برای انتخابات زودهنگام در برزیل شد

روسف خواستار همه پرسی برای انتخابات زودهنگام در برزیل شد

دیلما روسف، رئیس‌جمهور تعلیق‌شده برزیل خواستار متوقف‌شدن روند استیضاح خود و برگزاری همه‌پرسی سراسری در خصوص برگزاری انتخابات زودهنگام شد. به گزارش اسپوتنیک، روسف در نامه‌ای سرگشاده این درخواست را از سنا داشته است. در ماه می، سنای برزیل با 55 رأی موافق در برابر 22 رأی مخالف، به آغاز روند استیضاح روسف رأی مثبت داد. روسف به مشارکت در فساد مالی و سوء استفاده از بودجه دولتی برای رقابت‌های انتخابات 2014 میلادی متهم شده است.

پنج شنبه 28 مرداد 1395  12:06 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

قدردانی رئیس جمهور از رسانه ملی

فارس - حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی رئیس جمهور، با اشاره به این که درهمه سفرهای استانی هیئت دولت خیلی ازعزیزان از جمله رسانه ملی زحمات زیادی را متقبل می شوند ، گفت : طبق گزارش‌های رسیده، رسانه ملی تا به امروز پوشش خبری خوبی از سفرها داشته است، درهمین جا برای انعکاس سفر رئیس جمهور وهیئت همراه و وزرا در شهرستان‌های استان، از همه رسانه ها و رسانه ملی تشکر می‌کنم.

پنج شنبه 28 مرداد 1395  12:06 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ملاقات کاردار ایران با ایرانیان بازداشت شده در کویت

ملاقات کاردار ایران با ایرانیان بازداشت شده در کویتملاقات کاردار ایران با ایرانیان بازداشت شده در کویت

تسنیم - سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد: کاردار ایران با ایرانیانی که توسط گارد ساحلی کویت بازداشت شده بودند ملاقات کرد و از آخرین وضعیت آن ها مطلع شد. قاسمی افزود: پیگیری ها تا حصول نتیجه ادامه خواهد داشت.

پنج شنبه 28 مرداد 1395  12:07 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

استاندار احمدی نژاد شهردار اردبیل شد

استاندار احمدی نژاد شهردار اردبیل شداستاندار احمدی نژاد شهردار اردبیل شد

ایسنا - با رأی شورای اسلامی شهر اردبیل «اکبر نیکزاد» به‌عنوان شهردار جدید اردبیل انتخاب شد.پیش از این «حمید لطف الهیان» شهردار اردبیل بود که با استیضاح شورای شهر با ۹ رأی از سمت شهرداری اردبیل برکنار شد.

پنج شنبه 28 مرداد 1395  12:35 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

درخواست ایران از استرالیا برای تعطیلی بازداشتگاه‌های پناهجویان

درخواست ایران از استرالیا برای تعطیلی بازداشتگاه‌های پناهجویاندرخواست ایران از  استرالیا برای تعطیلی بازداشتگاه‌های پناهجویان

ایسنا - سفارت کشورمان دراسترالیا با صدور بیانیه‌ای نسبت به انتشار گزارش‌های مربوط به نقض حقوق پناهجویان ایرانی در بازداشتگاه‌های تحت مدیریت این کشور ابراز نگرانی کرد و خواستار تعطیلی بازداشتگاه‌های استرالیا برای پناهجویان شد.

پنج شنبه 28 مرداد 1395  12:36 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها