0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

مصلحی : دشمن در تلاش برای نفوذ جدید در بسترهای اجتماعی است

تسنیم -حجت الاسلام مصلحی با اشاره به شاخصه‌های نفوذ و رخنه نرم دشمن از منظر اطلاعاتی گفت: نفوذ جدید در بسترهای اجتماعی ظهورپیدا می‌کند و دشمنان نفوذ را در بستر اجتماعی مانند تجمع معلمان، کارگران، فضاهای اجتماعی و... طراحی می‌کنند.وی افزود:جریان فتنه جدید که در حال طراحی است جریانی طولانی است و به صورتی وارد می‌شود که ردپایی از آن دیده نمی‌شود. مصلحی گفت: یکی از نمونه‌های نفوذ در مسئله جمعیت بود که دیدید چگونه در کشور این شعار فرزند کمتر را برای به هم ریختن جمعیت در ایران جای انداختند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 15 دی 1394  8:15 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

هیات دانمارکی: مصوبه آمریکا بر تردد هیأت‌های تجاری اروپا به ایران تأثیر ندارد

تنها چند هفته پس از مصوبه اخیر کنگره آمریکا برای اعمال محدودیت تردد به ایران، هیأت ۱۲۰ نفره تجاری دانمارک که در رأس آن وزیر امور خارجه این کشور حضور داشت، برای همکاری‌ دوجانبه وارد ایران شد. به گزارش فارس در این جلسه سوند اولینگ رئیس دپارتمان توسعه صادرات در وزارت امور خارجه دانمارک خطاب به رسانه‌ها در مورد مصوبه اخیر آمریکا و تأثیر آن بر تجارت با ایران و رفت و آمدهای هیأت‌های تجاری با این کشور، گفت: ما به دنبال منافع خود و سرمایه‌گذاری در بازار خوب ایران هستیم و این مصوبه هیچ تأثیری بر کارهای ما نخواهد داشت.وزیر امور خارجه دانمارک نیز در اتاق بازرگانی ایران گفت:ایران حتی در زمان تحریم هجدهمین کشور دنیا از نظر خرید بوده است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 16 دی 1394  7:55 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

توافق ایران و هند برای تسویه 6.5 میلیارد دلار پول نفت

منابع هندی با اشاره به توافق تهران و دهلی‌نو برای تسویه دیون معوق نفتی هند به ایران به روپیه، از طریق واردات کالا و وام برای توسعه بندر چابهار، از برنامه تهران برای چاپ ریال بیشتر با پشتوانه روپیه‌های نفتی خبر دادند. به گزارش فارس به نقل از ایندین اکسپرس، ایران و هند توافق کرده‌اند تا به منظور تهیه مقدمات انجام مبادلات تجاری با ارزهای ملی، تمامی دیون معوق دهلی‌نو به تهران با روپیه تسویه شود. دیون به دلار (6.5 میلیارد دلار برابر با 55 درصد پول نفت خریداری شده از تهران) در حساب شرکت ملی نفت ایران در بانک‌های هندی سپرده‌گذاری خواهد شد. به گفته منابع آگاه هندی، کار بر روی اصلاح توافق با ایران در جریان است تا اجازه دهد تمامی پرداخت‌های نفتی به روپیه صورت گیرد.

چهارشنبه 16 دی 1394  7:55 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رئیس پژوهشکده پولی: تحریم سوئیفت تا پایان دی برداشته می شود

رئیس پژوهشکده پولی وبانکی پیش بینی کرد که تحریم بانکی سوئیفت تا پایان دی ماه برداشته شود و افزود:رفع تحریم سوئیفت از الزامات اجرایی شدن برجام و در دستور کار است و تصور می کنم که تا پایان دی ماه این تحریم برداشته شود. به گزارش خراسان، علی دیواندری درپاسخ به خراسان افزود: سوئیفت به تنهایی مشکل را حل نمی کند و مشکل مهم تر آن است که بانکها درحوزه انتقال وجوه بانکی توان ارائه خدمات به مشتریانشان را نداشتند. وی افزود:تا سوئیفت نباشد بانک ها نمی توانند انتقال وجوه داشته باشند اما فقط سوئیفت نیز کافی نیست والزامات و مقررات دیگری نیز بین بانکها وجود دارد که بخش زیادی از آن با حل مسائل فناوری اطلاعات بین بانکها قابل حل است.

چهارشنبه 16 دی 1394  7:56 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

استقبال توکلی از رأی شورای رقابت ؛امتیاز خاص در پرونده 650 میلیونی تایید شد

استقبال توکلی از رأی شورای رقابت ؛امتیاز خاص در پرونده 650 میلیونی تایید شد

استقبال توکلی از رأی شورای رقابت ؛امتیاز خاص در پرونده 650 میلیونی تایید شددکتر توکلی با بیان اینکه خوشبختانه رأی شورای رقابت نشان داد که در ایران می‌توان بعد از دو سال حق را اثبات کرد، افزود: حکم شورای رقابت آن‌چنان قوی نیست ، ولی گزارش 4 نهاد رسمی دیگر را تأیید کرده است. وی در گفت‌وگو با تسنیم، با ابراز اینکه "هنوز حکم شورای رقابت در پرونده 650میلیون یورویی به‌صورت رسمی برای بنده ارسال نشده است" اظهار داشت: الحمدلله شورای رقابت بالاخره به‌عنوان آخرین نهاد ذی‌ربط وجود امتیاز خاص در این پرونده را تأیید کرد. این نماینده مردم تهران اضافه کرد: هدف بنده هم در این پرونده اثبات امتیاز بودن آن بود که این موضوع محقق شد. روز گذشته رئیس شورای رقابت در مورد این پرونده گفته بود که امتیاز خاص تایید شده اما انحصاری اعلام نشده است.

چهارشنبه 16 دی 1394  7:58 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

یوسی کوهن، رئیس جدید موساد

یوسی کوهن، رئیس جدید موساد

یوسی کوهن، رئیس جدید موساد«یوسی کوهن»، رسما ریاست سازمان جاسوسی موسادرژیم صهیونیستی را به دست گرفت. به گزارش رادیوی رژیم صهیونیستی، مراسم تودیع «باردو» و معارفه کوهن، شب گذشته در تل آویو با حضور مسئولان ارشد رژیم اشغالگر قدس از جمله «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر این رژیم برگزار شد. وی از افراد نزدیک به نتانیاهو است؛ تا حدی که نتانیاهو در آگوست 2013 او را به عنوان مشاور امنیت داخلی برگزید. کوهن به خاطر ظاهرش به «مانکن» مشهور است.

پنج شنبه 17 دی 1394  7:28 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اصرار واشنگتن بر ماندن در افغانستان

اصرار واشنگتن بر ماندن در افغانستان

اصرار واشنگتن بر ماندن در افغانستانعلی رغم کشته و زخمی شدن نیروهای آمریکایی در افغانستان، مسئولان آمریکایی بر حضور خودشان در این کشور تاکیدکردند. به گزارش بی بی سی، در ولایت هلمند، یک سرباز آمریکایی کشته و دو سرباز دیگر زخمی شده اند. مقامات آمریکایی گفته اند که این نیروها، مشغول انجام عملیات بودند که هدف آتش قرار گرفتند. یک هلی کوپتر که برای نجات زخمی ها به محل رفته بود نیز، مجبور به فرود اضطراری شده  است.

پنج شنبه 17 دی 1394  7:29 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تاکید بر اجرای سیستم ریاست جمهوری

تاکید بر اجرای سیستم ریاست جمهوری

تاکید بر اجرای سیستم ریاست جمهوریداوود اوغلو، نخست وزیر ترکیه، بار دیگر با وجود مخالفت احزاب دیگر به تبدیل سیستم پارلمانی به سیستم ریاست جمهوری تاکید کرد. به گزارش حریت، داووداوغلو، گفت: چیزی که یک حکومت را دیکتاتوری می کند نه مدل آن بلکه نحوه اجرای آن است. کمال قلیچدار اوغلو، رهبر حزب مردمی جمهوری خواه با انتقاد از حزب حاکم گفت: ایجاد چنین سیستمی موجب تفرقه افکنی در جامعه می شود. شما تجربه200 ساله سیستم پارلمانی را به سطل آشغال می اندازید.

پنج شنبه 17 دی 1394  7:32 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

عربستان قانونی ندارد که بخواهد نقض شده باشد

عربستان قانونی ندارد که بخواهد نقض شده باشد

عربستان قانونی ندارد که بخواهد نقض شده باشدیکی از رهبران سابق اخوان المسلمین ضمن محکوم کردن اعدام شیخ نمر گفت: اصلا در عربستان قانونی وجود ندارد که شیخ نمر بر اساس آن محاکمه شده باشد. به گزارش العهد، کمال الهلباوی در گفتگو با یکی از شبکه های ماهواره ای عرب زبان، شیوه اعدام شیخ نمر و قراردادن او در زمره تروریست های القاعده و دیگر گروههای تروریستی را امری غیرقابل قبول دانست و گفت: من شیخ نمر را در همایش ها و نشست های زیادی دیده ام و او را می شناختم. شیخ نمر مردی دانشمند و دوستدار صلح بود. الهلباوی گفت: می بایست زمینه برای دفاع شیخ نمر از خودش فراهم می شد و دستگاه قضایی عربستان استقلال خود را حفظ می کرد. همه اتهامات تروریستی که به شیخ نمر وارد شده بود، باطل است زیرا در عربستان قانون اساسی وجود ندارد و اصلا قانونی وجود ندارد که بخواهد اجرا شود. قوانین فقه اسلامی و شریعت اسلامی در عربستان وجود ندارد. شما به من نشان بدهید که این مرد با کدام قانون محاکمه شد؟

پنج شنبه 17 دی 1394  7:35 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تعدیل موضع ایران برای افزایش صادرات نفت در پساتحریم

مدیر بین الملل شرکت نفت: تولید خود را به تدریج افزایش خواهیم داد

تعدیل موضع ایران برای افزایش صادرات نفت در پساتحریم

مدیر امور بین الملل شرکت ملی نفت کشورمان با اشاره به اینکه نمی خواهیم جنگ قیمت نفت آغاز شود به رویکرد دقیق ایران در بازگشت به بازار و افزایش تدریجی تولید اشاره کرده و گفت: ایران برای جذب مشتریان تخفیف‌های بیشتری ارائه نخواهد داد.در حالی که پیش از این مسئولین وزارت نفت بارها از افزایش 500 هزار بشکه ای تولید نفت ایران بلافاصله بعد از رفع تحریم ها و افزایش 500 هزار بشکه ای دیگر طی 6 ماه بعد خبر داده بودند اظهارات روز گذشته مسئول فروش نفت شرکت ملی نفت نشان از تعدیل موضع ایران دارد. به گزارش فارس، محسن قمصری در گفتگوی تلفنی با رویترز گفت: «ما نمی‌خواهیم به نوعی جنگ قیمت نفت آغاز شود. ما رویکرد دقیق‌تری خواهیم داشت و تولید خود را به تدریج افزایش خواهیم داد... باید بگویم با توجه به سطح کنونی قیمت‌ها، هیچ جایی برای کاهش بیشتر قیمت‌ها وجود ندارد.»

پنج شنبه 17 دی 1394  8:46 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سفیر ایران در کویت: قطع یا کاهش سطح روابط با کویت مطرح نیست

فارس- سفیر ایران در کویت با اشاره به حضورش در وزارت خارجه کویت گفت: در این دیدار قائم مقام وزیرخارجه کویت ، حمله به سفارت عربستان را محکوم کرد و یادداشت اعتراضی را به من داد. وی افزود: من نیز پاسخ دادم چنین وضعی را قبول نداریم و متاسفیم و رئیس جمهوردستور مستقیم پیگیری داده‌اند. عنایتی با بیان این که کویت سفیر خود را برای مشورت فراخوانده، گفت: چیزی به نام قطع روابط یا کاهش سطح روابط بین ایران و کویت مطرح نیست.

پنج شنبه 17 دی 1394  9:25 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سردار نقدی :دولت یک وعده غذای 8میلیون نفر را دفن کرد

فارس- سردار نقدی  با بیان این که  دفن 1700 تن سیب زمینی اسراف بزرگی بود که دولت انجام داد گفت:  این مقدار وعده غذایی برای هشت میلیون نفر بود که ما به سادگی آن را دفن کردیم.رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر اقتصاد مقاومتی گفت: اگر به اقتصاد مقاومتی ایمان داشتیم و چشممان به خارج از کشور و برجام نبود قرار بود هم چرخ سانتریفیوژها بچرخد و هم چرخ کارخانه ها اما دیدیم که چرخ هر دو پنچر و اقتصاد ما دچار رکود شد و هیچ خیری ندیدیم.

پنج شنبه 17 دی 1394  9:27 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رئیس‌ جمهور چین سوم بهمن‌ ماه به ایران می‌آید

رئیس‌جمهور چین سوم بهمن‌ماه به ایران می‌آید

رئیس‌ جمهور چین سوم بهمن‌ ماه به ایران می‌آید

ایرنا- رئیس جمهوری چین سوم بهمن به دعوت رسمی دکتر روحانی در صدر هیاتی بلندپایه سیاسی و اقتصادی به تهران سفر می کند.این نخستین سفر شی جین پینگ به تهران خواهد بود.کارشناسان معتقدند این سفر سرآغاز مهمی در دوره جدید مناسبات عمیق دو کشور است. حریری نایب رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و چین درباره سفر رئیس جمهوری چین به تهران گفت که قرار است در این سفر تفاهم نامه هایی در بخش زیرساخت همچون توسعه خطوط ریلی و بنادر منعقد شود.

پنج شنبه 17 دی 1394  9:28 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ادعای ادرویس: سال ۸۸ می‌توانستیم خاورمیانه را تغییر دهیم

فارس -«اد رویس» رئیس کمیته شورای روابط خارجی آمریکا  در سخنانی  مدعی کافی نبودن حمایت کاخ سفید از آشوبگران سال ۸۸ در ایران شد.وی گفت: «آمریکا در سال 2009 فرصت داشت خاورمیانه را تغییر دهد. هنگامی‌که مخالفان نظام ایران به خیابان‌ها ریختند، دولت آمریکا حمایت نکرد و  درعوض به مسیر تعامل با آیت‌ا...های ایران رفتیم. این کاری اشتباه بود.»وی همچنین با انتقاد از سیاست‌های اوباما گفت: «ما نیاز به سیاست با قدرت صلابت و نه سیاست عقب نشینی داریم.»

پنج شنبه 17 دی 1394  9:28 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سقوط نفت ایران به 27 دلار

قیمت نفت ایران به 27 دلار و نفت اوپک به کمتر از 28 دلار رسید تا بازارهای جهانی با کمترین قیمت نفت در 12 سال اخیر به سمت بدبینانه ترین پیش بینی ها در حال حرکت باشد. به گزارش وب سایت سازمان اوپک، قیمت سبد نفتی این سازمان برای اولین بار از سال 2004 به زیر 28 دلار سقوط کرد. براساس آخرین گزارش اوپک، میزان تولید این سازمان در ماه نوامبر 230 هزار بشکه در روز افزایش یافته است، این درحالی است که میزان تقاضای نفت از سازمان اوپک در سال 2015 حدود 2.1 میلیون بشکه کمتر از میزان تولید بوده است. بهای نفت برنت و نفت آمریکا هم به کمتر از 34 دلار کاهش یافت که در 12 سال اخیر بی سابقه است.

شنبه 19 دی 1394  8:38 AM
تشکرات از این پست
siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها