0

چرا من آرامش مي‌خواهم؟

abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

چرا من آرامش مي‌خواهم؟

اغلب انسان‌ها در زندگي‌شان خواهان عشق بيشتري هستند، اما چرا روي آرامش ذهن كار مي‌كنند؟ چون عشق و آرامش جدايي‌ناپذيرند. عشق يك احساس نيست و حس مالكيت ايجاد نمي‌كند، عشق تجربه كردن بدون قضاوت است. اگر به دنبال عشق هستيد،‌ آرامش بيشتري مي‌يابيد و اگر به دنبال آرامش هستيد عشق بيشتري خواهيد يافت...

آرامش يعني تعادل. در كاراته به ما مي‌آموزند كه قدرت، به تعادل و ذهن آرام بستگي دارد. اگر هيجان‌زده بشويد به يك مرغابي مرده تبديل خواهيد شد. تعادل يا آرامش ذهن، منبع قدرت است.

آرام بودن به معني خواب‌آلود بودن نيست! بلكه به معني هم راستا شدن با فشارهاست نه جنگ با آن‌ها. آرام بودن به معني گسترده ديدن است، نه درگير شدن در جزييات.

"به محض اين‌كه قرض ماشين را بدهم بيشتر آرام خواهم شد."

مايكل مي‌گويد: "بگذار اول حواسم به صورتحساب‌ها باشد، بعد دنبال آرامش خواهم بود." اين حرف شايد درست به نظر برسد اما نتايج نااميدكننده‌اي دارد ماموريت ما در زندگي پرداخت قرض و وام نيست. ما اين‌جا هستيم تا به يكديگر كمك كنيم. وقتي به ديگران كمك مي‌كنيم شادتر هستيم.

زماني كه هدف اصلي ما تامين امنيت شخصي است، تنهاتر هستيم.

مايكل مي‌گويد: "اگر بتوانم خانه‌اي كوچك در حومه شهر و حقوق بازنشستگي داشته باشم آن وقت احساس امنيت خواهم كرد." اين طرز تفكر مانند تلاش براي توقف اتوبوسي است كه از چهارراه گذشته. تنها احساس امنيت، در درون توست. امنيت را نمي‌تواني جايي ديگر بيابي. پس چگونه با ناملايمات زندگي سر مي‌كني؟ تو آن را مي‌پذيري و مي‌گويي: "نيمي از لذت اين‌جا بودن دانستن اين نكته است كه امكان وقوع هر اتفاقي در آينده خواهد بود." با خودتان قرار بگذاريد: "هر اتفاقي كه بيفتد با آن كنار مي‌آيم. اگر خانه‌ام بسوزد از آن‌جا نقل مكان مي‌كنم، اگر اخراج بشوم، آن شغل را ترك مي‌كنم." اين طرز تفكر غيرمنطقي نيست بلكه واقع‌گرايانه است. با اين‌كه ممكن است زمين جاي خطرناكي تلقي ‌شود. اما به اين معني نيست كه مجبور باشيم مثل يك خرگوش ترسو زندگي كنيم.

پس چگونه به آرامش ذهن برسم؟

اين بستگي به خودتان دارد، به اين‌كه چگونه عادات روزانه خود را براي آرامش ذهن، گسترش مي‌دهيد. آن‌چه كه در افراد آرام مي‌بينيد اين است كه آن‌ها يك انضباط روزانه براي حفظ تعادل و آرامش دارند. بسياري عبادت مي‌كنند بعضي تمركز مي‌گيرند. بعضي هنگام غروب در ساحل قدم مي‌زنند. هر كدام از آن‌ها آرامش را پيدا مي‌كنند و با رفتن به درونشان، بيرون خود را به تماشا مي‌نشينند.

اغلب ما به اين نكته رسيده‌ايم كه زندگي كردن در زمان حال خيلي مشكل است و بيشتر زمانمان در افسوس گذشت و يا ترس از آينده سپري شده است. زندگي در زمان حال مثل راه رفتن روي يك طناب باريك است. مطمئنا شما سقوط مي‌كنيد اما با تمرين موفق خواهيد شد كه تعادل خود را بيشتر و بيشتر حفظ كنيد.

پس زندگي كردن با شتاب را رد كنيد. زماني كه مي‌گوييم: "هرگز زمان كافي وجود ندارد." حدس بزنيد چه اتفاقي مي‌افتد؟ بله هرگز زمان كافي وجود نخواهد داشت. دنبال اتوبوس مي‌دويم، دنبال آسانسور مي‌دويم و ناهارمان را ميان تماس‌هاي تلفني مي‌خوريم. هر آن‌چه را كه مجبور به انجامش هستيد به خودتان بگوييد: "زماني كه در حال نوشتن اين نامه هستم، يا اين لباس را اتو مي‌كنم همه حواسم به آن‌چه كه مشغول آن هستم خواهد بود، من عجله نمي‌كنم."

سعي كنيد وقتي غذا مي‌خوريد مزه هر قاشق غذا را احساس كنيد. با دوستانتان صحبت كنيد و هر كلمه را بشنويد. به يك آهنگ با تمام وجود گوش دهيد، به پياده‌روي برويد و درختان را با دقت ببينيد. به خودتان بگوييد: "من زمان كافي دارم." وقتي اين جمله را بارها تكرار كنيم، قسمتي از ضمير نيمه خودآگاهمان مي‌شود. وقتي احساس فشار مي‌كنيد به خودتان يادآوري كنيد: "من زمان كافي دارم."

عارفي صوفي مي‌گويد: "زماني كه خواب هستيم متولد مي‌شويم، زندگي‌مان را در حالي كه خوابيم مي‌گذرانيم و مجبور هستيم بميريم قبل از اين‌كه بيدار شويم."

من فكر مي‌كنم اين صوفيان در مورد آگاهي و بصيرت ما صحبت مي‌كنند. بنابراين غالبا زماني به حركت و جنبش مي‌افتيم كه ذهنمان آرام است. هر چه بيشتر روي طناب باريك بايستيد زندگي بهتر پيش خواهد رفت.

منبع: مجله موفقیت - مترجم( سولماز حقاني)

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

دوشنبه 11 آبان 1394  8:33 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon borkhar farnaz_s farashbandzare ali_kamali shayesteh2000 hossein201273 salma57 shirdel2 amirali123 sayyed13737373 novincpu nazaninfatemeh
wikiumut
wikiumut
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 668

پاسخ به:چرا من آرامش مي‌خواهم؟

آرامش اعصاب و وران با رسیدن به آرامش درون حاصل می شود. هرکسی می داند که یاد خدا آرامبخش دلهاست پس برای رهایی از دلهره و اضطراب و داشتن اعصابی آرام به خدا پناه ببرید. برای آرامش اعصاب چه کنیم اگر کسی اعصاب خود را کنترل کند، دیگر خشمگین و عصبانی نمی شود، که از آن در آیات و روایات به "کظم غیظ" تعبیر شده است. خداوند متعال یکی از مهم ترین ویژگی های انسان های الاهی و پارسا پیشه را کظم غیظ و عفو از مردم می شمارد و می فرماید: "مؤمنان در هنگام عصبانیت خشم خود را فرو می برند و از خطای مردم در می گذرند و خدا نیکوکاران را دوست دارد".پس برای آرامش اعصاب این چند راه را پیش رو بگیرید: پناه بردن به خدا وضو گرفتن با آب سرد دور کردن اسباب خشم و عصبانیت، از خود صبر دعا و نیایش نماز و یاد خدا صبر، دعا و نیایش، نماز و یاد خدا و توبه ازعواملی هستند که در ایجاد آرامش و سکون و طمأنینه، تأثیر بسزایی دارند و در باره نماز باید گفت که نماز که یاد خداست احیاگر روح و روان است و باعث رفع نگرانى‏ها و اضطراب‏ها و آرامش انسان مى‏گردد. آرامش اعصاب ، دعای آرامش اعصاب ، ذکر آرامش اعصاب دعا و ذکر برای آرامش اعصاب و کاهش اضطراب به طور کلی یاد خداوند به هر شکل و صورتی موجب آرامش قلب است . گفتن ذکر« ما شاءَ الله لا حَولَ وَ لا قوَّةَ إلّا باللهِ العَلِیِّ العَظیم » در ایجاد ارامش نقش موثری دارد . میرزا احمد آشتیانی (ره) در کتاب هدیه احمدی اورده اند: علامه طباطبایی صاحب تفسیر المیزان فرمودند:جهت ارامش پیدا کردن دست روی سینه بگذارید ودر حالت نشسته و ایستاده چند مرتبه ایه 28 سوره رعد را بخوانید: «الذّینَ امَنوا وتَطمَئِنُّ قُلوبُهُم بذِکرِ اللهِ اَلا بذِکرِ الله تَطمَئِنُ القلوب » زیرا در ایجاد ارامش بسیارمؤثر است حجت الاسلام صحفی می گوید: در اواخر عمر مبارک علامه طباطبایی، از ایشان خواستم برای آرامش قلب، دستوری بفرمایند، فرمودند: «دست را روی سینه بگذار و سه ـ چهار بار نشسته و ایستاده (یا فرمود: ایستاده و نشسته ـ که یادم نیست ـ) این آیه را بخوان: «الذین آمنوا و تطمئن قلوبهم بذکر الله؛ ألا بذکر الله تطمئن القلوب؛ کسانی که ایمان آورده اند و دل هایشان به یاد خدا آرام می گیرد، آگاه باش که با یاد خدا دل ها آرامش می یابد.» در اوقات فراغت به تفصیل درباره‏ى نعمت‏هاى الهى و الطاف خاص او نسبت به خود فکر کنید و از خداوند و ائمه اطهار(ع) کمک بطلبید که ذکر خدا آرام‏بخش است و بدانید که محبت خداوند نسبت به بندگانش بیشتر از هر چیزى است که ما تصور مى‏کنیم طبق آیه ی " الا بذ کر الله تطمئن القلوب " به ذکر خدا دل آرام می گیرد، بنا بر این خواندن هر سوره ی از قرآن و همچنین خواندن دعا های وارده در مفاتیح الجنان بخصوص دعای کمیل ، دعای ندبه ، دعای مکارم الا خلاق ، مناجات شعبانیه ، زیارت عاشورا ، زیارت جامعه ی کبیره ، باعث آرامش روح و رفع پریشانی و اضطراب از شما خواهد بود . چرا که قرآن و دعا همه اش ذکر است. البته خواندن سوره ی احقاف هر جمعه و مداومت بر سوره های قدر و عصرهمچنین آیت الکرسی در رفع پریشانی و اضطراب وارد شده است . همچنین بسیار استغفار کردن ( گفتن ذکر استغفر الله ربی و اتوب الیه ) ومداومت بر ذکر " لا حول ولا قوة الا با الله العلی العظیم " در رفع پریشانی مؤثر است .( کتاب مفاتیح الحاجات) دعا برای آرامش اعصاب و روان 4.8/5 546 منبع : نمناک /ن

تحصیل در فنلاند تحصیل در اسپانیا تحصیل در اتریش تحصیل در نروژ تحصیل در بلاروس تحصیل در ایتالیا تحصیل در هند خرید اینترنتی کفش خرید اینترنتی لباس تازه های نت
شنبه 16 آبان 1394  6:26 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon abdo_61 sayyed13737373 novincpu
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

جالب بود

ممنونم

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

شنبه 16 آبان 1394  11:01 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon abdo_61 amirali123 sayyed13737373
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

عالی بود .....

فقط اون بالای چتر یه جای کوچک سوراخ هست اب نیاد تو ...

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

پنج شنبه 21 آبان 1394  11:55 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 abdo_61
novincpu
novincpu
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 11