0

💎🔸 نمای دور 🔸💎

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:نمای دور

پاسخ به:نمای دورچشم داشتن به اسکار بازیبایی موازی

ویل اسمیت که اکنون با فیلم جدید «جوخه خودکشی» در راس باکس آفیس جای دارد، در کنار فیلم‌های پرفروش به فیلم‌های ماندگارتر هم نظر دارد و به نظر می‌رسد امسال با فیلم«زیبایی موازی» قصد دارد  سومین تلاشش برای کسب اسکار را به خرج دهد. ویل اسمیت در گفت و گویی درباره فیلم اظهار کرد  که این درام سور رئالیستی درباره زیبایی زندگی و شبیه «جادوگر شهر اوز» است.  

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 4 شهریور 1395  10:24 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:نمای دورپیوستن به دومین «بلید رانر»

«جارد لتو» بازیگر اسکار گرفته سینما، نقش مقابل «هریسون فورد» را در قسمت دوم اکشن علمی تخیلی «بلید رانر» بازی می کند ونقش ویژه ای در آن دارد.پیش از این حضور بازیگران مطرحی چون «رایان گاسلینگ »و «رابین رایت »در «بلید رانر 2» که با حال و هوایی امروزی ساخته می شود قطعی شده بود. داستان قسمت جدید«بلید رانر»چند دهه پس از پایان ماجراهای داستان قسمت اول آن اتفاق می افتد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 4 شهریور 1395  10:26 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:نمای دورمکزیک خواننده شماره یکش را از دست داد

«خوان گابریل» که به عنوان نماد موسیقی مکزیک شناخته می‌شد در سن ۶۶ سالگی درگذشت. به گزارش مهر،با درگذشت این خواننده انریکه پنا رییس جمهوری مکزیک با صدور بیانیه‌ای درگذشت او را تسلیت گفت و نوشت: سوگوار مرگ خوان گابریل یکی از بزرگ‌ترین نمادهای موسیقی کشورمان هستیم. موسیقی او به عنوان میراثی جهانی شناخته می‌شود.

سه شنبه 9 شهریور 1395  8:28 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:نمای دوردریافت اسکار افتخاری

آکادمی علوم و هنرهای سینمایی امسال با اعطای اسکار افتخاری از جکی چان بازیگر هنگ کنگی، تقدیر می‌کند. «شریل بون آیزاکس» رییس آکادمی در بیانیه‌ای از «جکی چان» به عنوان "پیشگامان و افسانه‌های واقعی در هنر خود" یاد کرد. جکی چان که در زادگاهش در بیش از 30 فیلم رزمی بازی کرده با "غرش در برانکس" وارد هالیوود شد و در  "ساعت شلوغی" و "دور دنیا در 80 روز" بازی کرد.

شنبه 13 شهریور 1395  8:02 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:نمای دورآخرین پرچم افراشته

«برایان کرنستون» به عنوان بازیگر اصلی فیلم جدید« ریچارد لینکلیتر» انتخاب و معرفی شد. کارگردان «پسربچگی» فیلم جدیدش را با اقتباس از رمان «آخرین پرچم افراشته» می‌سازد. فیلم جدید لینکلیتر دنباله‌ای بر فیلم «آخرین ماموریت» با بازی «جک نیکلسون »و کارگردانی «هال اشبی» است.داستان «آخرین پرچم افراشته» در دوران جنگ عراق روی می‌دهد. در این فیلم شخصیت‌های «آخرین ماموریت» به صحنه بازمی‌گردند. «هر کی یک چیزی می‌خواد» آخرین ساختۀ لینکلیتراست.

شنبه 13 شهریور 1395  8:04 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:نمای دوربازیگر جدید «بازی تاج و تخت»

« جیم برودبنت» بازیگر برنده جایزه اسکار به جمع بازیگران فصل هفتم سریال «بازی تاج و تخت» اضافه شد. وی اعلام کرد در فصل هفتم «بازی تاج و تخت» نقش مهمی را بازی می‌کند، اما جزئیات بیشتری درباره نقش خود ارائه نکرده است.در فصل ششم «بازی تاج و تخت» نیز «ایان مک‌شین» نقش بسیار کوتاهی ایفا کرده بود که البته تاثیر مهمی در بازگرداندن یکی از شخصیت‌های اصلی سریال به داستان داشت.

شنبه 13 شهریور 1395  8:04 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:نمای دورافزایش وزن برای طلا

«متیو مک کانهی» که برای بازی در فیلم «باشگاه خریداران دالاس» ۵۰ پوند وزن خود را کم کرده بود برای فیلم سینمایی "طلا"  ۴۰ پوند به وزن خود افزوده است. داستان فیلم در مورد مردی اهل نوادا است که زمانی که بزرگترین حجم طلای تاریخ را در جنگلی واقع در اندونزی پیدا می کند زندگی اش متحول می شود.این نخستین فیلم «استیفن گاگان» پس از «سیریانا» است که در سال ۲۰۰۵ ساخت.

شنبه 13 شهریور 1395  8:05 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:نمای دورخداحافظ زندگی،خداحافظ سینما!

«جان پولیتو» بازیگر مشهوری که در بیش از ۱۰۰ فیلم بازی کرد و او را بیشتر برای بازی در فیلم‌های برادران «کوئن» چون «لبوفسکی بزرگ» و «گذرگاه میلر» می شناسند‌ در ۶۵ سالگی درگذشت. «خانواده مدرن» و «ساینفیلد »معروف ترین کارهای او در زمینه سریال های تلویزیونی است.«پولیتو» با کارگردانان مطرحی چون «کلینت ایستوود»، «تیم برتون» و «تام هنکس» همکاری  و چند جایزه در حوزه سینما و تئاتر دریافت کرد.

یک شنبه 14 شهریور 1395  8:39 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:نمای دورشاهدی برای تعقیب

«بن افلک» دوباره سازی فیلم کلاسیک و تحسین شده «شاهدی برای تعقیب» را کارگردانی و نقش اصلی این نسخه رانیز بازی می کند.افلک نسخه جدید «شاهدی برای تعقیب» را با نگاهی به فیلم تحسین شده« بیلی وایلدر» و داستان دلهره آور «آگاتا کریستی» می سازد. داستان این فیلم در باره وکیلی است که به دفاع از موکل ثروتمند خود می پردازد اما ماجرای دادگاه در مسیر پرهیجان دیگری می افتد.

یک شنبه 14 شهریور 1395  8:40 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:نمای دورآغاز بازیگری با 7 دلار دستمزد

«دواین جانسون » که به تازگی از سوی« فوربس» به عنوان پردرآمدترین بازیگر سال معرفی و با فیلم‌های ‌«خشمگین ۷»، «سن آندریاس» و «هوش مرکزی» دیده شده می‌گوید:«من کارم را با ۷ دلار شروع کرده ا م. اگر من توانستم به اینجا برسم شما هم می‌توانید.» جانسون سال پیش بیش از 64.5میلیون دلار درآمد داشت و به دو سال صدرنشینی « داونی جونیور» در فهرست پردرآمدترین بازیگران پایان داد.

یک شنبه 14 شهریور 1395  8:41 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:نمای دورسارق پول های ریچارد نیکسون

«تراویس فیمل » که با درام تاریخی «وارکرافت» مشهور شد در «پیدا کردن استیو مک کوئین» بازی می کند. داستان این اکشن دلهره آور، در دهه هفتاد میلادی رخ می دهد و براساس یک ماجرای پرسروصدا ساخته می شود. «پیدا کردن استیو مک کوئین» در باره سرقت جنجال برانگیز از« ریچارد نیکسون» رئیس جمهور وقت آمریکا  است که با اخاذی و حق السکوت همراه بود و به نتیجه ای نرسید.

یک شنبه 14 شهریور 1395  8:42 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:نمای دورسلمان خان بودن: بازی رسمی

سلمان خان ستاره بالیوود یک بازی رایانه ای به نام خودش و با حضور خودش وارد بازار کرد.به گزارش  مهر  ، بازی «سلمان خان بودن: بازی رسمی» ساخته سلمان خان وارد بازار شد.این بازیگر مشهور بالیوود و جهان با اعلام انتشار رسمی این بازی در یک ویدئوی ۴۵ ثانیه ای در توییتر، خبر قابل دسترس بودن آن را به اطلاع هوادارانش رساند. او نوشت: «بازی رسمی من با عنوان «سلمان خان بودن» حالا وارد بازار شده است.این ویدئو با صدا و تصویر این بازیگر ۵۰ ساله منتشر شده است.این ویدئو نگاهی کوتاه به جلوه‌های تصویری و ظاهر کلی بازی می‌اندازد. 

یک شنبه 14 شهریور 1395  8:43 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مدعی اسکار با خلبانی ماجراجو

فیلم «سالی» جدید ترین ساخته «کلینت ایستوود»  پیش از آن که اکران عمومی را آغاز کند، نخستین نمایش جهانی خود را در جشنواره فیلم «تلوراید» تجربه کرد. «تام هنکس» دراین فیلم درنقش خلبان ماجراجوی آمریکایی «چسلی سولنبرگر» بازی می‌کند .منتقدان «سالی» را از هم اکنون یکی از مدعیان دریافت بهترین فیلم و کارگردانی برای «کلینت ایستوود» می دانند.

سه شنبه 16 شهریور 1395  12:56 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

میهمانی ناخوانده  ودردسر ساز

استودیوی «آمازون» از نخستین تصاویر مربوط به صحنه و پشت صحنه سریال تلویزیونی «بحران در شش صحنه» ساخته وودی آلن رونمایی کرد. این کمدی6 اپیزودی  از 9 مهراز شبکه «آمازون پرایم» روی آنتن می‌رود. داستان  این سریال در آمریکای آشوب‌زده دهه 1960 رخ می‌دهد و روایتگر ماجراهای خانواده ای است که ورود یک مهمان ناخوانده، کل زندگی‌شان را از این رو به آن رو می‌کند.

سه شنبه 16 شهریور 1395  12:57 PM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

داستان یک معترض جنگی

«آی‌ام گلوبل» حقوق جهانی جدید ترین فیلم جدید «مل گیبسون »با عنوان «Hacksaw Ridge»را فروخت؛ این فیلم درام  که بخشی از اتفاق‌هایش در آمریکا و بخش دیگرش نیزدر میدان جنگ جهانی دوم رخ می‌دهد ،بر اساس داستان حقیقی «دزمِند داس » معترضی که به خاطر باورهای مذهبی‌اش از کشتن دشمن یا تیراندازی با سلاحش خودداری می‌کند شکل گرفته است.

سه شنبه 16 شهریور 1395  12:58 PM
تشکرات از این پست
siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها