0

شهادت منتهای آرزوی همه است / جوانان شهید ما دردانه های بهشتند

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

مسئول دفتر بسیج دانشجویی دانشگاه جهرم گفت:این آرزو و منتهای آمال همه ی بسیجیان است و شهادت برای همه ی جوانان ما "احلی من العسل" است.

به گزارش دفاع پرس از فارس، مسئول بسیج دانشجویی جهرم در حاشیه تشییع شهید دانشجوی مدافع حرم در جهرم پیرامون شهادت در فرهنگ جوانان بسیجی اظهار داشت : شهادت ، منتهای یک راه و مسیر است که خاصان عالم می توانند به آن دست یابند.

مهدی نهایت افزود : این آرزو و منتهای آمال همه ی بسیجیان است و شهادت برای همه ی جوانان ما "احلا من العسل" است.

وی تصریح کرد : شهید نصر هم در سنگر علم قدم برداشت و هم در سنگر جهاد و این نشان از آن دارد که جوانان ما در هر عرصه ای نیاز به حضور باشد، حضور دارند.

وی در پایان گفت : من به نوبه ی خود از طرف همه ی دانشجویان جهرم و بسیجیان فارس و جهرم شهادت این دردانه را به رهبر معظم انقلاب و خانواده وی تبریک و تسلیت عرض میکنم.

به گزارش دفاع پرس، شهید مسلم نصر بسیجی دانشگاه پیام نور جهرم در دفاع از حرم عمه ی سادات زینب کبری در سوریه به دست کفار به شهادت رسید.

پیکر رزمنده مدافع حرم شهید «مسلم نصر» با بدرقه مردم شهیدپرور شهرستان جهرم تشییع و با اقامه نمازمیت توسط آیت‌الله بهشتی، عضو مجلس خبرگان رهبری در زادگاهش روستای موسویه بخش کردیان به خاک آرمید.

انتهای پیام/

شنبه 9 آبان 1394  1:01 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها