317 خیابان دنیا به نام این سرباز است
وبسایت باشگاه خبرنگاران: اقدام تامل برانگیز یک سرباز آلمانی موجب شد تا ۳۱۷ خیابان از سراسر دنیا به نام او نامگذاری شود. عکس زیر یک سرباز آلمانی را نشان میدهد که برای کودک جا مانده از خانواده اش سیم خاردار دیوار برلین را کنار زد. این سرباز به دلیل خیانت به کشور اعدام شد. متن زیر نوشته ای در دفتر یاداشت این سرباز است:
گاهی انسان بودن گناه بزرگیست. اکنون که میدانم بخاطر کمک کردن به کودکی بیگناه که بازیچه جنگ و خشونت شده است فردا قبل از طلوع آفتاب مرا بدستان خداوند میسپارند. میدانم که انسانیت هرگز نمیمیرد ولی بدانید که گاهی انسانیت گناه بزرگیست. گفتنی است؛ عکاس این اثر کریستوف نیومن گفته که هنگام شکار این لحظه فقط دیده است که این سرباز جا ماند و کودک توانست فرار کند و تا این لحظه از سرنوشت این سرباز مطالب زیادی نیز نوشته شده است .و معروف است به :سرباز آلمان شرقی” مجسمه این سرباز بزرگ در ۷۰ کشور دنیا ساخته شد و ۳۱۷ خیابان در دنیا بنام این انسان بزرگ نامگذاری شد و آن کودک هم بنیانگذار یکی از بزرگترین بنیادهای خیریه در کشور آلمان شد.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست
پاسخ به:317 خیابان دنیا به نام این سرباز است
جمله این این سرباز
(میدانم که انسانیت هرگز نمیمیرد ولی بدانید که گاهی انسانیت گناه بزرگیست)
مصداق بیگناهانی است که امروز در نزد یزیدیان زمان انسانیت آنها را گناه بزرگی میدانند.
مارا به این جرم بکشید ......
چه می کنه این تبلیغات!
یک عکس که معلوم نیست واقعیتش چی بوده ولی چه داستانهایی براش گفته شده و معلوم هم نیست که واقعا کدومش راسته و کدومش دروغ!
تاریخ یک علم است و روش شناسی خودش را دارد. می شود تا حد زیادی واقعیتهای تاریخی را از جعلیات و دروغهای بافته شده، جدا کرد.
خدا رحمتشون کنه
کلا حرفهای شما در تناقص باهمه
در پستی که خودتان گذاشتیدمن گفتم وقتی واقعیت معلوم نیست چرا یک طرفه بقاضی میرید شما بمن حمله میکنید ولی وقتی اینجا یک کاربر دیگه عین همین خبرو میزاره شما میگن واقعیت معلوم نیست چی بچیه چرا گذاشتید
لطفا اول نوع تفکر خود را مشخص کنید چون دو پست شما و حرفهاتون در تناقصه کاربران میتونند حرفهای دو پست ایشون رو ملاحضه کنند و نظر دهند
انچه مهم است انسانیت است چه واقهیت دارد چه ندارد و همین تاریخ هست که خیلی وقایع گذشته را بما رسانده است.
موفق باشید
Android , iOS , Windowsphone , Symbian , Java, Mobile Review ,Learning
در هر زمان ،انسان هایی وجود دارن که فراتر از زمان خویشن و سالها بعد شاید شناخته شوند
شاید در آن روز این فرد برای فطرت انسانیش اعدام شد
ولی نام او برای همیشه زنده ماند
من را به یاد سخن زیبا امام در روز عاشورا می اندازد
امام حسین (علیه السلام ) در روز عاشورا می فرماید : اگر مسلمان نیستید لااقل آزاده مرد باشید
احسنت
از آنجا که راسخون ممکن است از پاسخگویی بنده به هرگونه تهمت، توهین، باد کردن رگ گردن و دیگر موارد مشابه دلگیر شود، شما را صرفا به نوشیدن یک لیوان آب دعوت می کنم.
پ. ن.: اشکالات تایپی شما کمتر شده. به تمرینهاتون ادامه بدید!
سلام
می توانید برداشتی که از این روایت داشته اید به یک کارشناس حدیث ارائه دهید و نظر ایشان را هم بپرسید.
در علوم نقلی مانند تاریخ راوی بسیار مهم است و کاملا باید نگاه کنیم که "من قال"! در علوم عقلی (مثلاً در مباحث اصول عقائد) باید ببینیم که "ما قال"؛ و به "من قال" لازم نیست گیر بدهیم.
با تشکر از مشارکت شما بزرگوار :
همانطور که مشاهده می فرمائید نظر حقیر هم دقیقا همین نکته ای است که شما به آن اشاره فرموده اید.
با سپاس