#مرغ_با_سركه_بالزاميك_و_قارچ
مواد لازم
فیله ی مرغ 4 تکه
قارچ 400 گرم
آرد 2 قاشق
روغن 2 قاشق
سیر 6 حبه
سرکه بالزامیک 1/4 لیوان
کره 25 گرم
آویشن 1/4 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: کمی نمک و فلفل روی فیله ها بپاشید. حالا مقداری نمک و فلفل به آرد اضافه کنید و فیله ها را در آن بغلتانید.
تابه را روی حرارت قرار دهید و روغن را درون آن بریزید. فیله ها را در روغن سرخ کنید.
سیر ها را پوست بکنید و از وسط نصف کنید، آنها را درون تابه کنار فیله ها بیندازید. در همین حین قارچها را بشوئید و به قطعات درشت خرد کنید و به محتوای تابه اضافه کنید. سپس پودر آویشن را روی مواد بپاشید.
درب تابه را بگذارید غذا با حرارت ملایم بپزد.
پس از چند دقیقه سرکه ی بالزامیک و آب مرغ را اضافه و 10 الی 15 دقیقه برای غلیظ شدن سس صبر کنید.
حالا می توانید فیله ها ا از سس خارج کنید و که ا به سس اضافه کنید. سیر ها را از سس خارج کنید و سس آماده را روی فیله ها بریزید و غذای خوشمزه را سرو کنید