0

خسه: افتخار می کنم بازیکن رئال هستم

alaleh70
alaleh70
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 3248

خسه: افتخار می کنم بازیکن رئال هستم

خسه رودریگز، بار دیگر در حال نزدیک شدن به روزهای خوبش است. او که فصل 2013-2014، پدیده رئال لقب گرفت، با بنیتس به روزهای بهتری فکر می کند.

خسه بین مارس 2014 تا دسامبر 2014 به دلیل مصدومیت رباط صلیبی به دور از میادین بود اما پس از بازگشت، دیگر نتوانست روزهای خوبش در رئال را تکرار کند. او فصل جاری را با امیدواری بیشتری شروع کرد اما پس از فیکس بازی کردن مقابل خیخون، در 4 بازی بعدی رئال نیمکت نشین شد که اعتراض او و مدیر برنامه هایش را در پی داشت. 

مصدومیت بنزما و بیل اما سبب شد تا بنیتس از بازی مقابل بیلبائو، بار دیگر به خسه میدان بدهد و او هم از این فرصت به بهترین شکل استفاده کرد و در حال حاضر بصورت متناوب برای کهکشانی ها بازی می کند. 

خسه که روز گذشته پاس گل دوم رئال مقابل سلتا را به دانیلو داد، در پایان بازی به خبرنگاران گفت:" در بهترین شرایط بدنی و روحی قرار دارم.حتی بهتر از روزهای قبل از مصدومیتم. هر بار که بازی به من می رسد و دقایق بیشتری در میدان حضور دارم، وضعیتم بهتر نیز می شود. از اینکه بازیکن رئال هستم احساس غرور می کنم و از بازی برای این تیم لذت می برم." 

خسه در مورد اعتراض مدیر برنامه هایش به نیمکت نشینی وی گفت:" طبیعی است. او مدیر برنامه هایم است و همیشه از من دفاع می کند. او می دید که من خیلی خوب تمرین می کنم اما دقایق اندکی به من بازی می رسد. 
فکر می کنم در این قضیه، هم او حق دارد و هم بنیتس. هر دو می دانند که من با تمام وجود در اختیار رئال هستم.حالا به بلوغ بیشتری رسیده ام و هنوز می توانم کارهای مهمتری برای تیمم انجام دهم."
یک شنبه 3 آبان 1394  6:47 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها