احتمال بهبود ديابتي هاي بالاي 40 سال با رژيم غذايي مناسب وجود دارد
به گزارش شبكه خبري « ورلد نيوز » , بسياري ازافرادي كه بعد از سن 40 سالگي دچار ديابت مي شوند , با رعايت يك رژيم غذايي داراي سبزيجات , غلات كامل , حبوبات و ماهي و تا حد ممكن عاري از فراورده هاي شيرين و شكر و با محدوديت مصرف گوشت , مرغ و تخم مرغ مي توانند حال خود را بهبود بخشند.
اين جايگاه اينترنتي با اعلام اين خبر نوشت : دليل اينكه بسياري از افراد ديابتي , انسولين به مقدار زياد مصرف مي كنند اين است كه توانايي كافي براي پاسخ دادن به انسولين را ندارند , زيرا وزن بالايي داشته و قندهاي تصفيه شده را زياد مصرف مي كنند.
علاوه بر اين , دريافت مقادير بسيار زياد پروتئين به كليه هاي فرد ديابتي آسيب وارد مي كند.
بنابراين ديابتي ها بايداز مقاديركمتري ازگوشت , مرغ و تخم مرغ استفاده نمايند.
كربوهيدرات هاي (قند) تصفيه شده ميزان نياز به انسولين را افزايش مي دهند اما چربي هاي غير اشباع موجود در سبزيجات و چربي هاي « امگا 3 » موجود در روغن ماهي و همچنين آرد و دانه هاي كامل (به جاي آرد تصفيه شده ) نياز به انسولين را كاهش مي دهند. |
روزنامه جمهوري اسلامي 09/04/1383 |
|
یک شنبه 5 دی 1389 6:06 PM
تشکرات از این پست