0

خلقت نوري امام حسين عليه السلام :‌ آیت الله ناصری

hozenovin
hozenovin
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 1126

خلقت نوري امام حسين عليه السلام :‌ آیت الله ناصری

http://www.bonyadhad.com/bonyad/datasite/images/khologh/mozoo/32/10.jpg

محبت امام حسين عليه السلام
در مورد محبت ودوست داشتن امام حسين عليه السلام روايات زيادي آمده از جمله اينکه
پيغمبر صلي الله عليه و آله وسلم فرمودند:
أحَبَّ اللهُ مَنْ أحَبَّ حُسَيْنا؛ 11
خدا دوست دارد هر کسي را که حسين را دوست داشته باشد.
روايت ديگري است که حضرت نبي اکرم صلي الله عليه و آله وسلم فرمودند:
هَذَانِ ابْنَايَ وَ ابْنَا ابْنَتِي اللَّهُمَّ إِنِّي أُحِبُّهُمَا فَأَحِبَّهُمَا وَ أَحِبَ‏ مَنْ‏ يُحِبُّهُمَا؛12
خدايا! من حسن و حسين را دوست دارم. خدايا! تو هم آن‌ها را دوست بدار و دوست بدار کسي را که حسين من را دوست دارد.
حدود بيست روايت به همين مضمون نقل شده است؛ از جمله روزي پيغمبر صلي الله عليه و آله وسلم دست امام حسن و امام حسين عليهما السلام را گرفتند و فرمودند:
مَنْ‏ أَحَبَّنِي‏ وَ أَحَبَ‏ هَذَيْنِ‏ وَ أَبَاهُمَا وَ أُمَّهُمَا كَانَ مَعِي فِي دَرَجَتِي يَوْمَ الْقِيَامَة؛ 13
کسي که من را دوست داشته باشد و اين دو فرزند من و پدر آن‌ها و مادر آن‌ها را هم دوست داشته باشد، روز قيامت در درجه و مقام من خواهد بود.
خدا ‌مي‌داند که ما پيغمبر و اميرالمؤمنين و حضرت زهرا عليها السلام را و امام حسن و امام حسين عليهم السلام را دوست داريم؛ لکن يک کاري بکنيم که اين محبّت را با خودمان از اين دنيا ببريم. نور ايمان و ولايت -ان‌شاءالله- در دل همه ما هست؛ امّا ممکن است در اثر کثرت معصيت و غفلت و در اثر خوردن مال حرام، اين نور ولايت تدريجاً ضعيف ‌‌شود و از بين‌ برود.
امام صادق عليه السلام فرمودند:
إِذَا أذْنَبَ الرَّجُلُ خَرَجَ فِي قَلْبِهِ نُكْتَةٌ سَوْدَاءُ فَإِنْ تَابَ انْمَحَتْ وَ إِنْ زَادَ زَادَتْ حَتَّى تَغْلِبَ عَلَى قَلْبِهِ فَلَا يُفْلِحُ بَعْدَهَا أبَداً؛ 14
هر گاه کسي گناهي بکند در قلب او سياهي‌اي پيدا مي‌شود. اگر از آن گناه توبه کرد؛ آن سياهي محو مي‌شود؛ اما اگر باز گناه کرد، آن سياهي آن‌قدر زياد مي‌شود، تا اينکه تمام قلب را مي‌گيرد. [که در اين صورت] آن شخص ديگر رستگار نمي‌شود.
از خدا بخواهيم که توفيق بندگي به ما بدهد، تا اين ولايتي که با گِل ما سرشته شده است ثابت بماند. اين دعا را بعد از نمازهاي خود بکنيد. خدا ‌مي‌داند زمانه، خوب زمانه‌اي نيست. البته زمانه خوب است؛ ولي ما خوب مردماني نيستيم. هوا خيلي ظلماني است. ظلمت معصيت، همه جا را گرفته است. خدا رحم کند! همين مجالس و محافل حسيني است که دفع بلا و نزول عذاب از ما‌ مي‌کند. از جمله چيزهايي که بلا را دفع مي‌کند و ايمان ما به اهل‌بيت عليهم السلام را حفظ مي‌نمايد، برپايي مجالس امام حسين عليه السلام و شرکت در آن است.
در روايت دارد که اگر کسي يک دينار براي اقامة عزاي حضرت ابا عبدالله عليه السلام خرج کند؛ خداوند به اندازة هفتاد دينار به مال او برکت مي دهد و او را مي‌بخشد و بهشت را بر او واجب مي‌کند. 15
انسان ‌مي‌تواند خود را يک مقداري کنترل کند يا حداقل توبه و انابه کند، تا آثار مخرب گناه، دامن ما و اجتماع را نگيرد. حداقل ماهي يک بار دعاي کميل را بخوانيم و تضرّع و زاري کنيم و از گذشتة خودمان نادم و پشيمان باشيم، تا آن نور ولايتي که در وجود ما است -ان‌شاءالله- محفوظ بماند.

جمعه 1 آبان 1394  12:34 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها