0

ساخت دستگاه رگ‌گير خودكار در کشور

 
bardia_m
bardia_m
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6374

ساخت دستگاه رگ‌گير خودكار در کشور

يك مبتكر تبريزي موفق به ساخت دستگاه تمام خودكار رگ‌گيري شد.

 


يوسف رفيعي بيرامي، سازنده اين دستگاه در توضيح کارکرد و قسمت‌هاي مختلف آن گفت: اين دستگاه به عنوان پيش فراهم‌ساز عمليات برقراري خط وريدي در بيماران نيازمند به آي وي تراپي استفاده مي‌شود.

 

وي خاطرنشان کرد: در برخي از بيماران دسترسي به رگ بافت‌هاي بدن سخت و يا غير ممكن بوده و براي مايع درماني يا تزريق سرم مجبور به انجام عمل جراحي «كات داون» مي‌شوند.

 

رفيعي بيرامي افزود: اين دستگاه مي‌تواند به صورت تمام خودكار و با رعايت اصول و موازين علمي و با فاصله زماني 30 تا 300 ثانيه، تمامي رگ‌هاي سطحي و عمقي را از اندام‌هاي بدن پيدا كرده و براي مايع‌درماني آماده كند.

 

وي با بيان اين‌كه برخي از بيماران بدحال به دليل پيدا نشدن رگ در شرايط حساس جان خود را از دست مي‌دهند، خاطرنشان كرد: اين دستگاه در دو مقياس بزرگ و كوچك ساخته شده و قابليت استفاده در آمبولانس‌ها و بيمارستان‌ها را دارد.

 

رفيعي بيرامي اضافه كرد: اين دستگاه براي بيماران دچار ايست قلبي و شوك شده، بيماران مبتلا به اختلالات عروقي و خوني،‌ افراد دچار كم خوني و فشار خون پايين و افرادي كه در اثر استفاده مكرر وريدها، رگ‌يابي آن‌ها با مشكل مواجه است و همچنين بيماران هوشيار و بيهوش كاربرد داشته و به صورت خودكار، بافت مورد نظر را گرم، مرطوب و ضدعفوني مي‌كند.

 

وي گفت: مكانيزم عمل اين دستگاه به شكلي است كه با ايجاد گرما و انبساط ماهيچه‌ها و ضربه‌هاي شبيه سازي شده به حركت دست انسان با كاهش درد رگ‌گيري، رگها را به سمت پوست كشيده و آشكار مي‌كند.

 

رفيعي بيرامي با بيان اين‌كه استفاده از اين دستگاه به افزايش سرعت عمل در اعمالي مثل خون‌گيري كمك مي‌كند، افزود: همچنين با توجه به اين‌كه رگ‌گيري در آموزش دانشجويان پزشكي مشكلات خاصي را از جمله نارضايتي بيمار به دنبال دارد، اين دستگاه مي‌تواند نقش موثري در آموزش پزشكي داشته باشد.

 

به گفته وي، اين طرح در مدت دو سال به پايان رسيده و نمونه آزمايشي آن با سرمايه 50 ميليون ريالي ساخته شده است.


یک شنبه 5 دی 1389  4:09 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها