0

مدافع رابطه با ایران نخست وزیر کانادا شد

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

مدافع رابطه با ایران نخست وزیر کانادا شد

نتایج انتخابات پارلمانی کانادا نشان داد، «استفان هارپر» رئیس دولت محافظه‌کار با شکست مقابل حزب لیبرال به رهبری «جاستین ترودو» سکان نخست‌وزیری را به وی واگذار کرد.به گزارش فارس، نخست‌وزیر جدید کانادا پیشتر در جریان فعالیت های انتخاباتی مواضع خاصی در قبال ایران و موضوعات خاورمیانه اتخاذ کرده بود؛‌مواضعی که انتقاد تند «استفان هارپر» محافظه‌کار را به دنبال داشت. «ترودو» در مصاحبه‌ با شبکه «سی‌بی‌سی» کانادا با انتقاد از مواضع دولت محافظه‌کار در قبال ایران گفته بود: «من کاملا مطمئن هستم که راه‌هایی برای تعامل مجدد با ایران وجود داشت».
 ترودو همچنین تاکید کرده بود با ازسرگیری فعالیت سفارت کانادا در ایران، عادی سازی روابط اوتاوا و تهران را دردستور کار خود قرار خواهد داد.اشاره او درباره «تعامل مجدد با ایران» در حالی مطرح شد که دولت هارپر که مواضعی به شدت ضد ایرانی داشته و حامی سرسخت سیاست های رژیم صهیونیستی است،‌ کار را به جایی رساند که سفارت اوتاوا در تهران تعطیل شد. «هارپر» در انتقاد شدید از مواضع رهبر حزب لیبرال درباره ایران مدعی شده بود که «این خیلی عجیب است که او می‌خواهد با ایران کشوری که حامی تروریسم است، دوست شود». هارپر در دوران نخست وزیری خود مواضع تند و توهین آمیز علیه ایران داشت و حتی پس از انتخابات ریاست جمهوری 1392 انتخاب دکتر روحانی را «نمایشی» خوانده بود! هم چنین بر اساس گزارش شبکه بی بی سی، دو نامزد ایرانی تبار انتخابات پارلمانی کانادا از حزب لیبرال به نام های مجید جوهری و علی احساسی از برندگان این انتخابات هستند.جوهری پس از اعلام نتایج ابراز امیدواری کرد این  تغییر باعث بازگشایی سفارت دو کشور شود.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 29 مهر 1394  7:35 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها