طرز تهیه کیک کدو حلوایی قالبی
آماده سازی: 15 دقیقه - مدت انتظار: 1 ساعت - مجموعاً: 1 ساعت و 15 دقیقه
مواد اولیه برای درست کردن کیک کدو حلوایی : برای 8 نفر
تخم مرغ 2 عدد بزرگ
کره (بدون نمک، نرم شده) نصف فنجان + مقداری برای چرب کردن قالب
شکر قهوه ای 1 و 1/4 فنجان
میخک (آسیاب شده) نصف قاشق چایخوری
دارچین (آسیاب شده) 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1 و نیم قاشق چایخوری
آرد 2 فنجان
پوره کدوحلوایی 1 فنجان
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
شکر پودری 1 فنجان
شیر (بدون چربی) 1 تا 2 قاشق سوپخوری
دارچین نصف قاشق چایخوری
جوز 1/4 قاشق چایخوری
1. فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد)داغ کنید. داخل یک قالب توخالی دالبری را با کره چرب کنید.
2. آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و دارچین و میخک را با هم الک کنید.
3. در یک مخلوط کن کره را با شکر قهوه ای 3 دقیقه با سرعت نسبتاً پایین بزنید و مخلوط کنید. تخم مرغ ها، پوره کدو حلوایی و عصاره وانیل را اضافه کنید و با سرعت پایین خوب بزنید.
4. در حالیکه مخلوط کن با کمترین سرعت کار می کند، مواد خشک را کم کم اضافه کنید تا کاملاً ترکیب شوند. خمیر را داخل قالب توخالی که آماده کرده اید بریزید و به آرامی آن را یکدست صاف کنید.
5. 40 تا 50 دقیقه تا زمانی که کاملاً بپزد در فر بگذارید. اجازه دهید کاملاً خنک شود
6. زمانی که کیک خنک شد، مواد رویه را با هم بزنید. کیک قالبی را که از قالب بیرون آورده اید روی یک توری خنک کننده که روی یک سینی پوشیده شده با کاغذ مومی قرار دارد بگذارید. مواد رویه را قطره قطره روی آن بریزید. بگذارید قبل از سرو کردن 30 دقیقه بماند و خشک شود.