شهرداری در حوزه «امر به معروف» ، جزو تنبلترین سازمانهاست
شهردار تهران با بیان اینکه بزرگ ترین امر به معروف در شهرداری کار، تلاش و خدمت به مردم است، گفت: امیدواریم بتوانیم بزرگ ترین امر به معروف در شهرداری را که خدمت صادقانه به مردم است در همه ابعاد پیاده کنیم.به گزارش تسنیم، محمدباقر قالیباف در همایش نماز و امر به معروف شهرداری تهران که در برج میلاد برگزار شد با بیان اینکه یکی از نمادهای حماسه عاشورا مسئولیت پذیری است که امام حسین(ع) و یارانش نسبت به همه جامعه داشتند، تصریح کرد: روز گذشته 4 لوح را برای من آوردند تا آن ها را امضا کنم، اما من این کار را نکردم چرا که معتقدم ما نسبت به امر به معروف و نهی از منکر و نماز کاری نکرده ایم که قابل تقدیر باشد و بخواهیم از کسی تقدیر کنیم.
شهردار تهران با بیان اینکه به نظر می رسد شهرداری تهران در این زمینه جزو تنبل ترین سازمان هاست، اما باز هم میان تنبل ها اول است گفت: واقعا ما نسبت به این موضوع مهم چه اقداماتی انجام می دهیم؟ زحمات بسیاری در این زمینه کشیده شده، اما در حدی نیست که دین خود را نسبت به این فریضه مهم انجام داده باشیم.قالیباف افزود: گاهی از بنده خواسته می شود بین نمازهای جماعت صحبت هایی درباره امر به معروف و نماز داشته باشم، اما بنده قبول نمی کنم؛ وقتی نمی توانم ماهی یک بار در مسجد شهرداری نماز جماعت بخوانم چگونه می توانم به دیگر افراد بگویم نماز بخوانید. امان از روزی که جامعه را به دو بخش امر شونده و امر کننده تقسیم کنیم چرا که این امر خود اقدامی ضد امر به معروف است.
شهردار تهران ادامه داد: یکی از مهم ترین اقدامات شهرداری در حوزه امر به معروف و نهی از منکر اقدامی است که در نیمه شعبان انجام گرفت و بر اساس آن، مقرر شد پول های شهرداری به جای انتقال به بخش درآمدی شهرداری به بانک واریز شود. این امر پیشگیری از یک فساد احتمالی است و در واقع مبارزه با فساد محسوب می شود.قالیباف با بیان اینکه بزرگ ترین امر به معروف در شهرداری کار، تلاش و خدمت به مردم است، گفت: امیدواریم بتوانیم بزرگ ترین امر به معروف در شهرداری را که خدمت صادقانه به مردم است در همه ابعاد پیاده کنیم و بزرگ ترین نهی از منکر را که مبارزه با فساد و حرام خواری است ادامه دهیم چرا که این امر باعث احیای دین و امید به آینده می شود.