ما 3 مدل کاپوچینو داریم که پایه همه اونها اسپرسو هست به اندازه نصف فنجون بزرگ
1-کاپوچینوی ایرانی با کف قهوه : برای تهیه کف قهوه 2 ق م قهوه فوری (نسکافه) و 1 لیوان بزرگ آب ولرم لازم داریم که این دو رو داخل مخلوط کن میریزیم تا کاملا کف کنه بعد کف بدست اومده رو روی اسپرسو میریزیم و سرو میکنیم. این قهوه برای کسانی هستش که دوست دارن کاپوچینو رو با کف بخورن ولی به شیر حساسیت دارن.
2- کاپوچینوی ایرلندی : برای تهیه کف این کاپوچینو به نصف فنجان کف ماء الشعیر و نصف ق چ نسکافه احتیاج داریم . به این صورت که 1 بطری ماءالشعیر رو با نسکافه داخل مخلوط کن میریزیم و 2 دقیقه مخلوط میکنیم و بعد کف حاصله رو به اسپرسو اضافه میکنیم.
3- کاپوچینوی ایتالیایی با کف شیر : کف شیر رو یا با استفاده از دستگاه اسپرسو یا با فنر درست میکنیم و روی اسپرسو میریزیم. میشه شیر رو روی گاز جوشوند و داخل مخلوط کن ریخت تا کف کنه.