پیتزا رولی یکه نوع روش پخت پیتزا به روش ایتالیای هست
مواد لازم
- خمیر پیتزا
- 100 گرم کالباس خشک گوشت گاو
- 6 برش پنیر پروسس فیلا فیلا
- ½ فنجان فلفل دلمه ای زرد
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی
طرز تهیه
مرحله 1
فر را از قبل در دمای 400 درجه گرم می کنیم
مرحله 2
خمیرپیتزا را به با وردنه پهن می کنیم( مستطیلی به ابعاد 45* 30 )، سپس به ترتیب برشهای پنیر ،کالباس گوشت و فلفل دلمه ای ها را روی خمیر می چینیم ، خمیر را رول می کنیم
مرحله 3
روی خمیر را روغن زیتون می مالیم ، سپس ادویه ایتالیایی را روی آن می ریزیم . به مدت 25 دقیقه در فر قرار می دهیم تا زمانی که طلایی رنگ شود
مرحله 4
به جای پنیر پروسس فیلا فیلا می توانید از پنیر موتزارلا یا هر پنیر دیگه ای که دوست دارید استفاده کنید . در تهیه این پیتزا می توانید از انواع کالباس و سبزیجات که دوست دارید می توانید استفاده کنید