0

شروع مقتدرانه در خانه

digebemanad
digebemanad
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 171

شروع مقتدرانه در خانه

ايران در جام ملت‌هاي آسيا (1)‌
شروع مقتدرانه در خانه
جام جم آنلاين: هر چند جام ملت‌هاي آسيا از سال 1956 و زودتر از جام ملت‌هاي اروپا كار خود را شروع كرد، ولي نخستين حضور ايران در دور نهايي اين رقابت‌ها سال 1968 شكل گرفت وتيم ملي ما قهرماني مقتدرانه‌اش را جشن گرفت. در ذيل مروري بر ديدارهاي ايران در اين دوره از مسابقه ها مي اندازيم.

10/5/1968 ـ ورزشگاه امجديه تهران

تماشاگر: 28 هزار نفر ـ داور: دوباسي (مالزي)‌

ايران 2 (بهزادي 70، علي جباري 88)‌ هنگ‌كنگ صفر

ايران:‌ عزيز اصلي، مصطفي عرب، جعفر كاشاني، حسن حبيبي (كاپيتان)‌، محراب شاهرخي، عبدالله ساعدي (46 علي جباري)‌، پرويز قليچ‌خاني، حميد اميني‌خواه، غلام وفاخواه، همايون بهزادي و اصغر شرفي.

13/5/1968 ـ ورزشگاه امجديه تهران

تماشاگر: 30 هزار نفر ـ داور:‌ آلكس واز (هندوستان)‌

ايران 4 (همايون بهزادي 31، حسين كلاني 34، اكبر افتخاري 51، غلامحسين فرزامي 56)‌ تايوان صفر

ايران: عزيز اصلي، مصطفي عرب، جعفر كاشاني، حسن حبيبي (كاپيتان)‌، محراب شاهرخي، غلامحسين فرزامي، پرويز قليچ‌خاني، علي جباري (65 فريبرز اسماعيلي)‌، اكبر افتخاري، همايون بهزادي و حسين كلاني.

16/5/1968 ـ ورزشگاه امجديه تهران

تماشاگر: 30 هزار نفر ـ داور: ناتواجان (هندوستان)‌

ايران 3 (حسين كلاني 2، اكبر افتخاري 60، همايون بهزادي 71)‌ برمه يك (نيس يوت 50)‌

ايران: عزيز اصلي، مصطفي عرب، جعفر كاشاني، حسن حبيبي (كاپيتان)‌، محراب شاهرخي، غلامحسين فرزامي، پرويز قليچ‌خاني، علي جباري (35 فريبرز اسماعيلي)‌، اكبر افتخاري، همايون بهزادي و‌ حسين كلاني.

19/5/1968 ـ ورزشگاه امجديه تهران

تماشاگر: بيش از 30 هزار نفر ـ داور:‌آلكس (هند)‌

اخراج: فريبرز اسماعيلي (ايران)‌ رابي يانگ (رژيم صهيونيستي)‌ هر دو دقيقه 63

ايران 2 (همايون بهزادي 75، پرويز قليچ‌خاني 86) ‌ رژيم صهيونيستي يك (گيورا اشپيگل 56)‌

ايران: عزيز اصلي، مصطفي عرب، جعفر كاشاني، حسن حبيبي (كاپيتان)‌، محراب شاهرخي، غلامحسين فرزامي، پرويز قليچ‌خاني، اكبر افتخاري، فريبرز اسماعيلي، حسين كلاني و اصغر شرفي (60 همايون بهزادي)‌.

دفاع از قهرماني

به علت قهرماني در دوره گذشته، تيم ملي بدون حضور در مرحله مقدماتي راهي بانكوك (1972)‌ مي‌شود تا از عنوان خود دفاع كند. هرچند از دوره گذشته نفراتي چون كاشاني، جباري، قليچ‌خاني، شرفي، بهزادي، كلاني و عرب در تيم ايران حضور داشتند، اما مرحوم پرويز دهداري به عنوان سرمربي تيم ملي جواناني چون ناصر حجازي، اكبر كارگر جم، ابراهيم آشتياني، مجيد حلوايي، جواد قراب، صفر ايرانپاك، غلامحسين مظلومي و كارو حق‌ورديان را به اين تيم اضافه كرده بود. البته مرحوم دهداري بعد از بازي دوم به علت برخي مشكلات درون تيمي از حضور روي نيمكت امتناع كرد و مرحوم محمد رنجبر تا پايان مسابقات تيم ملي را هدايت كرد. در ديدار پاياني اين دوره ،كره جنوبي را شكست داديم تا تيم ايران براي دومين دوره پياپي، فاتح جام ملت‌هاي آسيا شود.در ذيل مروري بر ديدارهاي ايران در اين دوره از مسابقه ها مي اندازيم.

7/5/1972 ـ ورزشگاه راجامانگالا بانكوك

تماشاگر: 30 هزار نفر/داور: كيم جو وون (كره جنوبي)‌

ايران 2 (حسين كلاني 45، صفر ايرانپاك 51)‌

كامبوج صفر

ايران: ناصر حجازي، ابراهيم آشتياني، جعفر كاشاني، مجيد حلوايي، اكبر كارگر جم، پرويز قليچ‌خاني، علي جباري، جواد قراب، غلامحسين مظلومي (37 اصغر شرفي)‌، حسين كلاني (80 مهدي مناجاتي)‌ و صفر ايرانپاك.

10/5/1972 ـ ورزشگاه راجامانگالا بانكوك

تماشاگر: 10 هزار نفر/داور: كاتراوال (مالزي)‌

ايران 3 (حسين كلاني 34، 70 و 78)‌عراق صفر

ايران: ناصر حجازي، ابراهيم آشتياني، جعفر كاشاني، مصطفي عرب، مجيد حلوايي، پرويز قليچ‌خاني، علي جباري، جواد قراب، صفر ايرانپاك (71 مهدي مناجاتي)‌، حسين كلاني (87 اصغر شرفي)‌ و همايون بهزادي.

12‌/‌5‌/‌1972 ـ ورزشگاه راجامانگالا بانكوك

تماشاگر: 25 هزار نفر/داور: ماتولزي (مالزي)‌

ايران 3 (علي جباري 80، 86 و 88)‌

تايلند 2 (پريشا 69، پرايون 70)‌

ايران: بهرام مودت‌، ابراهيم آشتياني، جعفر كاشاني، مصطفي عرب، مجيد حلوايي، پرويز قليچ‌خاني، علي جباري، كارو حق‌ورديان (56 مهدي مناجاتي)، صفر ايرانپاك، همايون بهزادي (72 غلامحسين مظلومي)‌ و حسين كلاني.

17‌/‌5‌/‌1972 ـ ورزشگاه راجامانگالا بانكوك

تماشاگر: 20 هزار نفر/داور: ماتولزي (مالزي)‌

ايران 2 (صفر ايرانپاك 13، پرويز قليچ‌خاني 47)‌

كامبوج يك (اسليمان سليم 18)‌

ايران: ناصر حجازي، ابراهيم آشتياني، جعفر كاشاني، مصطفي عرب، اكبر كارگرجم، پرويز قليچ‌خاني، جواد قراب، علي جباري، صفر ايرانپاك، اصغر شرفي (46 غلامحسين مظلومي)‌ و حسين كلاني (70 همايون بهزادي)‌.

19‌/‌5‌/‌1972 ـ ورزشگاه راجامانگالا بانكوك

تماشاگر: 15 هزارنفر/داور: سيواپالان (مالزي)‌

ايران 2 (علي جباري 48، حسين كلاني 108)‌

كره‌جنوبي يك (پارك چون يي 65)‌

ايران: ناصر حجازي، ابراهيم آشتياني، مصطفي عرب، اكبر كارگرجم، مجيد حلوايي، پرويز قليچ‌خاني، علي جباري
(76 مهدي مناجاتي)، جواد قراب، غلامحسين مظلومي (77 صفر ايرانپاك)، همايون بهزادي و حسين كلاني.

آرش رستم‌نمدي
جام جم

یک شنبه 5 دی 1389  1:43 PM
تشکرات از این پست
digebemanad
digebemanad
کاربر برنزی

تيم اميد به جايي نمي‌رسد

با اين شرايط
تيم اميد به جايي نمي‌رسد
جام جم آنلاين: از امروز تا اولين بازي تيم اميد در مرحله مقدماتي المپيك 2012، فقط 59 روز مانده و اين در شرايطي است كه اين تيم هنوز سرمربي خود را هم نمي‌شناسد، چه رسد به داشتن برنامه‌اي براي آماده‌سازي بهتر.در اين شرايط آيا مي‌توان اميد داشت كه انتظار 36 ساله فوتبالدوستان كشورمان براي راهيابي به رقابت‌هاي المپيك، از اين طولاني‌تر نشود؟

غلامحسين پيرواني كه همين چند روز پيش با دلخوري از تيم اميد جدا شد، دراين‌باره مي‌گويد: «تا زماني كه اختلاف بين فدراسيون و كميته المپيك درباره تيم اميد حل نشود، اين تيم به هيچ جا نمي‌رسد. اين تيم 36 سال است به المپيك نرفته و سوال من اين است كه آيا در تمام اين‌ سال‌ها مشكل مربي داشته؟ اگر من ناموفق بودم، چرا ديگر مربيان نتيجه نگرفتند؟ من فكر مي‌كنم اين تيم هيچگاه جدي گرفته نشده است. وقتي بيست و چند بازيكن را به اردوي تيم دعوت مي‌كردم و بعضي‌ وقت‌ها فقط 8 نفر مي‌آمدند، چه بايد مي‌كرديم؟ بارها خواستم تمام اين مسائل را در رسانه‌ها منعكس كنم، اما مي‌گفتند آبروي فدراسيون مي‌رود. اكثر تيم‌هاي باشگاهي نفرات‌شان را به تيم اميد نمي‌دادند و وقتي هم مي‌دادند در زمان مناسبي نبود.»

واقعيت اين است كه فدراسيون فوتبال آن طور كه بايد، تيم اميد را جدي نمي‌گيرد و در اين مقطع حساس، بيشتر از آن‌كه به فكر انتخاب يك جايگزين مناسب براي غلامحسين پيرواني باشد و برنامه‌اي براي تدارك اين تيم داشته باشد، در تكاپوي زير و رو كردن اسم‌هاي بزرگ براي نيمكت تيم ملي بزرگسالان است.

پيرواني در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود به ايسنا مي‌گويد: «الان كه 40 روز ليگ براي جام ملت‌ها تعطيل است، آيا نبايد بستر آماده‌سازي تيم اميد را ديد؟

سرمربي تيم ژاپن پس از بازي با ايران در نشست خبري‌اش اعلام كرد: «اين چهلمين بازي تداركاتي ما بود» اما براي تيم اميد چه كرديم؟ وقتي بازيكني به من مي‌گويد باشگاهم گفته اگر بروي و در تمرينات نباشي 50 درصد از قراردادت كم مي‌شود، من چه مي‌كردم؟ وقتي مثلا بختيار رحماني را 10 مرتبه دعوت كردم و نيامد چه مي‌كردم؟ وقتي سينا عشوري و كريم انصاري‌فرد تازه در فرودگاه همديگر را مي‌بينند، چه مي‌شود كرد؟ پيش از شروع بازي‌هاي گوانگجو با تاكيد درخواست كردم يك هفته ليگ تعطيل شود كه نشد. آيا ما زمان كافي داشتيم؟ آيا در تمرينات همه بازيكنان را داشتيم؟ آيا اردوها و بازي‌هاي تداركاتي زيادي برگزار كرديم؟ مطمئن باشيد هر مربي داخلي يا خارجي بيايد با اين مشكلات نمي‌توان كاري كرد. به تمام اين مشكلات، مخالفت‌ها، فشارها و رفتار كميته المپيك با ما را هم اضافه كنيد و نتيجه بگيريد، اگر مسوولان مي‌خواهند تيم اميد موفق باشد بايد شرايط آن را جدي بگيرند.

یک شنبه 5 دی 1389  1:49 PM
تشکرات از این پست
digebemanad
digebemanad
کاربر برنزی

نفت بايد تا پايان فصل در تهران بماند

کفاشيان:
نفت بايد تا پايان فصل در تهران بماند
جام جم آنلاين: رئيس فدراسيون فوتبال گفت: نامه بازيکنان نفت به دستم رسيده و اميدوارم اين تيم تا پايان رقابت هاي ليگ دهم در تهران بماند.

به گزارش مهر، علي کفاشيان صبح امروز شنبه در حاشيه برگزاري نشست اتحاديه فوتبال در خصوص دريافت نامه از بازيکنان تيم فوتبال نفت تهران با بيان مطلب فوق گفت: اين نامه را دريافت کردم و به نظر من هم بهتر است کار اين تيم تا آخر فصل در تهران جلو برود.

وي در پاسخ به اين سئوال که به نظر شما انتقال تيم‌ها از تهران به استانهاي ديگر مي‌توانت مفيد باشد، اظهار داشت: به نظر من بهتر است با انجام کار کارشناسي تيم‌هاي درون استان تقويت شود زيرا در صورت انتقال تيم‌ها ممکن است اسپانسر مالي ديگر از آن تيم حمايت نکند و تيم‌ رها شود در مجموع فکر مي‌کنم تقويت تيم‌ها درون استان با انجام کارهاي کارشناسي بهتر از انتقال تيم‌هاست.

رئيس فدراسيون فوتبال همچنين در مورد بحث‌‌هاي اخير پيرامون انتخاب سرمربي تيم ملي گفت: بايد قبل از جام ملت‌ها بتوانيم سرمربي را انتخاب کنيم تا وي با تماشاي مسابقات بهتر بتواند از وضعيت تيم ملي شناخت پيدا کند.

وي در مورد گزينه‌هاي مطرح شده طي روزهاي اخير تاکيد کرد: ما با زيکو صحبتي نکرديم و تنها شنيده‌ام وي روي سايت شخصي‌اش براي حضور در تيم ملي ابراز علاقه کرده است. مارادونا و کلينزمن در ليست ما قرار ندارند برانکو هم سابقه خوبي دارد و مي‌تواند به تيم ملي کمک کند اما هنوز صحبتي با اين مربي انجام نداده‌ايم. البته در حال حاضر مسئولان ذيربط در حال مذاکره مستقيم با مربيان و يا مدير برنامه‌هاي آنها هستند که در اسرع وقت بهترين گزينه براي هدايت تيم ملي انتخاب خواهد شد.

کفاشيان در مورد سرمربيان تيم‌هاي اميد و جوانان هم تاکيد کرد: اين دو مربي هم خارجي خواهند بود. البته براي انتخاب مربي تيم جوانان عجله‌اي نداريم اما با توجه به شرايط حساس تيم اميد انتخاب اين مربي در اولويت قرار دارد.

رئيس فدراسيون فوتبال با بيان اينکه هنوز با قطبي به صورت کامل تسويه حساب نشده تاکيد کرد: ما قرارداد دو مرحله‌اي با اين مربي منعقد کرده‌ايم و در مرحله نخست وي تيم را در سه بازي پاياني مقدماتي جام جهاني هدايت کرد که با توجه به شرايط عملکردش مناسب بود. در مرحله دوم که دو بخش بود ابتدا وي تيم را در مرحله مقدماتي جام ملت‌ها زير نظر داشت و جواز حضور به مرحله نهايي را کسب کرد و مرحله دوم هم مرحله نهايي جام ملت‌ها است. البته او تا به امروز وظايفش را به خوبي انجام داده و نتايج بدي هم نگرفته.

وي با بيان اينکه از انتخاب افشين قطبي پشيمان نيست، در مورد اينکه در صورت ناکامي تيم ملي در جام ملت‌ها چه کسي پاسخگو است، به شوخي گفت: هميشه در شکست‌ها من پاسخگو هستم و در پيروزي‌ها افراد ديگر پاسخ شما را خواهند داد!

رئيس فدراسيون فوتبال در مورد پرونده ديدار تيم‌هاي فوتبال ذوب آهن و مس کرمان اظهار داشت: من با مسئولان صحبت کردم که تا فردا جلسات نهايي را برگزار و نتيجه را اعلام کند. البته با توجه به حضور افراد کارشناس در اين پرونده من با نظر نهايي آنها موافق خواهم بود.

وي در مورد اينکه عزيز محمدي فيلم اين بازي را براي رسيدگي به بعضي از مسايل به فيفا ارسال کرده است، تاکيد کرد: احتمالاً براي رفع برخي از مسايل نيز فيلم به فيفا ارسال شده اما به نظر من اين موضوع بهتر است ابتدا در داخل ايران مورد بررسي قرار گيرد.

کفاشيان در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر که نخستين تبعات اين بازي حذف داور و کمک داور اين بازي از فهرست بين‌المللي است، اظهار داشت: اگر داوران در انجام وظايف خود اشتباه کرده باشند بايد با آنها به صورت جدي برخورد شود. به عقيده من بهتر است قبل از اينکه مقامات آسيايي و جهاني با اين داوران برخورد کنند ما به صورت قانوني با آنها برخورد کنيم و حتي طبق آيين نامه هم اگر لازم باشد نام آنها از فهرست داوران بين‌المللي به خاطر اشتباهاتشان خارج شود.

وي در خصوص اختلاف بين باشگاه پرسپوليس و افشين قطبي در مورد پرونده مالياتي سرمربي تيم ملي گفت: مبلغ اين ماليات از سوي سازمان مالياتي کشور مشخص شده است و کميته انضباطي فدراسيون فوتبال اعلام کرد اين مبلغ بايد از سوي باشگاه پرسپوليس پرداخت شود. البته معاونت حوزه تربيت بدني اعلام کردند که اين ماليات بايد توسط خود قطبي پرداخت شود. اين پرونده در حال بررسي است و در صورت مشخص شدن راي نهايي به صورت رسمي اعلام مي‌شود.

رئيس فدراسيون فوتبال در مورد اينکه آيا فدراسيون فوتبال با برگزاري ديدار شهرآورد تهران براي خداحافظي باقري از تيم ملي موافق است، گفت: در خصوص اين موضوع بايد سازمان ليگ تصميم‌گيري کند و اگر مشکلي نداشته باشد فدراسيون با برگزاري اين مسابقات مخالف نيست. در اين مقطع تعطيلات ليگ اين بازي را براي باشگاه و مردم مي‌تواند جالب باشد.

یک شنبه 5 دی 1389  1:52 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها