وب سایت آلامتو: امروز برای شما عزیزان طرز تهیه خوراک میگو مخصوصی را آماده کردهایم که به علت وجود زعفران بسیار خوش طعم و خوش مزه شده است. همچنین وجود قارچ در این غذا میتواند برای طرفدارن قارچ یک امتیاز خوشحال کننده باشد.
میگو یکی از منابع مهم فسفر است و خوردن آن به شما توصیه میشود.
مواد لازم :
-
یک عدد پیاز بزرگ نازک خرد شده
-
شش عدد قارچ ، قطعه قطعه شده
-
یک قاشق چای خوری شکر قهوهای
-
20 عدد میگو متوسط پوست کنده شده
-
سه قاشق غذاخوری خامه ترش کم چرب
-
یک قاشق چای خوری فلفل قرمز
-
مقدار کمی زعفران ( یک نیشگون )
-
دو قاشق غذا خوری خرد شده ریحان تازه
-
یک چهارم فنجان رنده شده پنیر پارمسان
طرز تهیه :
1.کره را در یک ماهیتابه ذوب میکنیم و پیاز ، قارچ و شکر قهوهای را درونش تفت میدهیم تا پیاز به رنگ قهوهای تبدیل شود که حدودا 10 دقیقه به طول میانجامد.
2.یک قابلمه را از آب پر کرده و سپس سیب زمینیها را درون قابلمه ریخته و 3 دقیقه اجازه میدهیم بجوشد و سپس تخلیه کنید.
3.حال یک ماهیتابه میآوریم و میگوها را درونش ریخته و حدود 5 دقیقه بعد از اضافه کردن پیاز روی حرارت متوسط تفت میدهیم تا رنگ شفاف صورتی رنگی پیدا کند سپس خامه ترش ، فلفل قرمز و زعفران را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا بجوش آید و غل ریز بزند.
4.سپس سیبزمینیها را به همراه پنیر پارمسان و ریحان خرد شده و میگوها در ظرف میکشیم و به سلیقه خود تزئین کنید.