0

گفتگوی زنده تلویزیونی روحانی با مردم

masomezare4
masomezare4
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3091

گفتگوی زنده تلویزیونی روحانی با مردم

معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رییس جمهوری گفت: رییس جمهوری سیاست ها و برنامه های جدید دولت برای احیای رونق اقتصادی را شامگاه سه شنبه از طریق سیمای جمهوری اسلامی ایران با مردم در میان می گذارد.

خبرگزاری ایرنا: معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رییس جمهوری گفت: رییس جمهوری سیاست ها و برنامه های جدید دولت برای احیای رونق اقتصادی را شامگاه سه شنبه از طریق سیمای جمهوری اسلامی ایران با مردم در میان می گذارد.

پرویز اسماعیلی افزود: دکتر حسن روحانی در این برنامه تلویزیونی که پس از خبر 21 از شبکه اول سیما و به طور زنده پخش خواهد شد، سیاستها و برنامه های جدید دولت برای احیای رونق اقتصادی را تشریح می کند.

اسماعیلی ادامه داد: رییس جمهور همچنین ضمن ارائه گزارشی از عملکرد دولت، مهمترین برنامه های مربوط به حوزه های روابط خارجی، مسایل منطقه ای و سایر مسایل اقتصادی و اجتماعی را نیز با مردم در میان خواهد گذاشت.

پس از تصویب کلیات طرح برجام در مجلس شورای اسلامی، راهبردهای دولت در فضای جدید برای آغاز تحرکی تازه در مسیر رونق اقتصادی از مهمترین بخش های سخنان دکتر روحانی خواهد بود.
سه شنبه 21 مهر 1394  11:09 AM
تشکرات از این پست
hossein201273 mhzahraee ravabet_rasekhoon ehsan007060
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2617

پاسخ به:گفتگوی زنده تلویزیونی روحانی با مردم

"گفت و گو" یعنی حداقل دو نفر حرفهایشان را بهم بگویند و بشنوند. وقتی یک نفر حرف بزند و چند میلیون نفر گوش بدهند بدون این که بتوانند حرفی بزنند اسمش گفت و گو نیست، سخنرانی یا سخن بافی است!

سه شنبه 21 مهر 1394  12:21 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 ravabet_rasekhoon masomezare4 ehsan007060
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

نقل قول mhzahraee

"گفت و گو" یعنی حداقل دو نفر حرفهایشان را بهم بگویند و بشنوند. وقتی یک نفر حرف بزند و چند میلیون نفر گوش بدهند بدون این که بتوانند حرفی بزنند اسمش گفت و گو نیست، سخنرانی یا سخن بافی است!

یعنی همین انرژی که روزها برای روحانی ودولتش می گذاری ودلواپسی ،اگه جایی دیگه خرج کنی حتما می تونی برای مجلس یا شورای شهر یا جاهای دیگه کاندید بشی

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

سه شنبه 21 مهر 1394  1:20 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon masomezare4 ehsan007060
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2617

نقل قول hossein201273

نقل قول mhzahraee

یعنی همین انرژی که روزها برای روحانی ودولتش می گذاری ودلواپسی ،اگه جایی دیگه خرج کنی حتما می تونی برای مجلس یا شورای شهر یا جاهای دیگه کاندید بشی

شما اگه این وقتی که برای "کپی کردن پست تکراری در جواب من" می گذاری برای مشق نوشتن بذاری چی می شی؟!wink

سه شنبه 21 مهر 1394  1:49 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 ravabet_rasekhoon masomezare4 ehsan007060
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

نقل قول mhzahraee

نقل قول hossein201273

نقل قول mhzahraee

شما اگه این وقتی که برای "کپی کردن پست تکراری در جواب من" می گذاری برای مشق نوشتن بذاری چی می شی؟!wink

راست میگیا  cheeky

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

سه شنبه 21 مهر 1394  1:50 PM
تشکرات از این پست
mhzahraee ravabet_rasekhoon masomezare4 ehsan007060
دسترسی سریع به انجمن ها