0

طرز تهيه و تزيين انواع حلوا......حلوا رولتی سه رنگ

 
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

طرز تهيه و تزيين انواع حلوا......حلوا رولتی سه رنگ

حلوا رولتی سه رنگ

مواد لازم : شیر ۱ لیوان آرد الک شده ۱ لیوان روغن مایع نیم لیوان آب ۱ لیوان شکر ۱ لیوان زعفران دم کرده به مقدار کافی گلاب یا عرق هل یا هل کوبیده به مقدار کافی طرز تهیه : آب را با شکر بجوشانید وقتی که شهد آماده شد زعفران و گلاب اضافه کنید . آرد و روغن را روی حرارت بگذاریدتا حدی که گرم شود بعد شیر را اضافه کنید و مدام به هم بزنید و سعی کنید که حلوا ته نگیرد .اگر احساس کردید که به قابلمه می چسبد کمی روغن اضافه کنید به هم زدن را حدود نیم ساعت ادامه دهیداگر می خواهید رنگ حلوا تیره تر شود مدت زمان بیشتری لازم دارد . بعد شهد را اضافه کنید و به هم بزنید وقتی که آماده شد در بشقاب ریخته و تزیین کنید . کمی از حلوا را زعفرانی و کمی را کاکائویی می کنیم .به مواد هل و زنجبیل هم می توان اضافه نمود.سپس هرکدام را روی دیگری قرار داده و به صورت رولت همراه با کیسه فریزر می پیچیم

میتوانید از خشکبار و مغز ها داخل حلوا قرار دهید یا کنجد بپاشید .

جمعه 17 مهر 1394  5:58 PM
تشکرات از این پست
nargesza
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:طرز تهيه و تزيين انواع حلوا......حلوا رولتی سه رنگ

پاسخ به:طرز تهيه و تزيين انواع حلوا......حلوا رولتی سه رنگ

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

جمعه 17 مهر 1394  5:59 PM
تشکرات از این پست
nargesza
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:طرز تهيه و تزيين انواع حلوا......حلوای ارد برنج (حلوای کاسه)

حلوای ارد برنج (حلوای کاسه)
مواد لازم :
آرد برنج 250 گرم
روغن مایع 150 گرم
شکر 200 گرم
آب به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
گلاب یک پیمانه
خلال پسته و بادام برای تزیین .
آرد برنج و روغن مایع را در یک قابلمه یا ماهیتابه می ریزیم و روی حرارت میذاریم باید ظرفمون چند برابر بزرگتر از موادمون باشه که بعد که میخواد روغن را بیرون بده جا برای جمع کردنش باشه. روی حرارت ملایم آرد برنج و روغن را مرتب به هم میزنیم تا کاملا بوی خامی آرد برنج گرفته بشه فقط با حرارت ملایم بعد آب را بهش اضافه می کنیم آرد برنج جمع می شه . از این مرحله به بعد آروم آروم و پیمانه پیمانه آب اضافه کنید تا جائیکه آرد برنج از هم باز بشه و به صورت فرنی در بیاد اگر دیدین آرد گلوله شده توش هست خوب هم بزنید تا باز بشه.
مقدار شکر را با توجه با ذائقتون کم کم اضافه کنید روی حرارت ملایم شروع کنید به هم زدن تا حلوا غلیظ بشه این موقع شروع می کنه به پس دادن روغن های اضافی که میتونید با قاشق اونها را کاملا جمع کنید وقتی که شبیه یک ماست سفت در اومد گلاب و زعفران را بهش اضافه کنید و باز به هم بزنید تا به غلظت دلخواهتون برسه. اگر شل بود روی حرارت بذارینش به غلظت دلخواهتون میرسه اگر سفت شد با اضافه کردن گلاب میتونید درستش کنید اگر آخر کار دیدین کم شیرینه بهش شکر را با گلاب اضافه کنید و دوباره هم بزنید . می بینید که حلوا یک تکه میشه . این حلوا بخاطر این نوع پخت کمی حالت کشدار پیدا می کنه. وقتی که به غلظت دلخواهتون رسید در ظرف مورد نظرتون بکشید و تزیینش کنید.
⚡️این حلوا باید با روغن زیاد درست بشه. در غیر اینصورت حلوا سفت و ترک ترک میشه
⚡️اگه از آرد برنج خونگی استفاده میکنید باید خیلی نرم باشه و هیچ زبری تو دست حس نشه
⚡️میتونید از مخلوط کمی آرد سفید نیز استفاده کنید
⚡️حلوا رو تا داغ هست باید توی ظرفتون تزیین کنید
⚡️چون برنجای مختلف ری های مختلف دارن مقدار آب رو باید کم کم اصافه کنیم. بعد از سرد شدن حلوا یه کم شیرین تر میشه پس شکر رو هم کم کم اضافه کنید.

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

پنج شنبه 23 مهر 1394  10:33 AM
تشکرات از این پست
nargesza
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:طرز تهيه و تزيين انواع حلوا......حلوای ارد برنج (حلوای کاسه)

پاسخ به:طرز تهيه و تزيين انواع حلوا......حلوای ارد برنج (حلوای کاسه)

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

پنج شنبه 23 مهر 1394  10:34 AM
تشکرات از این پست
nargesza
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:طرز تهيه و تزيين انواع حلوا......طرز تهیه لوز رعفرانی تبریز

طرز تهیه لوز رعفرانی تبریز

لوز زعفرانی تبریز

مواد لازم

شکر ۱ پیمانه
آب ۱/۲ پیمانه
بادام ۲۰۰-۱۵۰ گرم
پودر قند(معادل 20 گرم) ۲ قاشق سوپ خوری
زعفران دم کرده غلیظ ۱ قاشق سوپ خوری
پسته کوبیده به مقدار لازم

طرز تهیه
۱- برای این شیرینی نیاز به پودر بادام داریم، یا میتونید آماده تهیه کنید.
۲- برای تهیه پودر بادام، بادام خام رو توی آب خیس کنید و پوستش رو بگیرید و یک روز بگذارید تا خشک بشه بعد آسیاب کنید و بعد از الک ریز رد کنید. پودر بادام باید خیلی نرم باشه و زیر دندون احساس نشه. پودر قند رو با پودر بادام مخلوط کنید و کنار بگذارید.
۳- شکر و آب رو با هم مخلوط کنید و بگذارید روی حرارت تا بجوشه و قوام بیاد، باید مثل مربا شیره کشدار بشه.
۴- بگذارید شیره حسابی خنک بشه.بعد با هم زن برقی شروع به هم زدن کنید، حدود ده الی پانزده دقیقه باید هم بزنید تا مایع سفید و کشدار بشه.
۵- زعفران رو بهش اضافه کنید.( دقت کنید که زعفران باید غلیظ باشه تا فقط یک قاشقش به مایع خوب رنگ بده. چند دقیقه دوباره هم بزنید.
۶- پودر بادام رو کم کم به مایع اضافه کنید و هم بزنید.
۷- پودر بادام باید آنقدر اضافه بشه که مایع شیرینی به شکل خمیر دربیاد و به دست نچسبه.
۸- داخل قالب مستطیل رو کاغذ روغنی بندازید و مایع شیرینی رو توش بریزید و پهن کنید و پسته ها رو روش بپاشید و با پشت قاشق صاف کنید.
۹- نصف روز توی یخجال بگذارید تا شیرینی کاملا منسجم بشه، بعد برش بزنید.

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

دوشنبه 4 آبان 1394  6:44 PM
تشکرات از این پست
nargesza shayesteh2000
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:طرز تهيه و تزيين انواع حلوا......طرز تهیه لوز رعفرانی تبریز

پاسخ به:طرز تهيه و تزيين انواع حلوا......طرز تهیه لوز رعفرانی تبریز

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

دوشنبه 4 آبان 1394  6:45 PM
تشکرات از این پست
nargesza shayesteh2000
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:طرز تهيه و تزيين انواع حلوا......حلوای_کادویی:

حلوای_کادویی:
 
در ابتدا حلوا ی مورد نظر را درست کرده که من از حلوای سه ارد استفاده کردم و بعد همون طور که داغه شروع میکنیم به درست کردن چون در حالت داغ حالت پذیری بهتر انجام میشه
در ابتدا مقداری از حلوا را روی نایلون پهن میکنیم
و بعد با وردنه انرا صاف کرده  به قطر کمتر از نیم سانت
برای اینکه حلوا به وردنه نچسبه بهتره که یه نایلون روش قرار بدید وبعد نازکش کنید
یک عدد نون میکادو رو به اندازه دلخواه تون میبرید و روی حلوا میگذاریم با دست به ارامی روی انرا ماساژ میدهیم که حلوا به نون بچسبه
دور اونو کات میکنیم و بعد به کمک نایلون برش  میگردونیم
حالا شروع میکنیم به درست کردن خود جعبه
حلوای باقی مانده را به ۴ قسمت تقسیم کرده و انرا به شکل لوله در میاوریم
و شکل اولیه را درست میکنیم
حالا باید شروع کنیم به صاف کردن حلواو خطوط را از بین ببریم
به کمک یک نایلون هر قسمت را با دست ماساژ میدهیم که خطوط کاملا از بین بره بعدبایک قالب که من باقالب گل مینا استفاده کردم ولبه های جعبه روقالبو فروکردم که شکلش روی کاربیفته
و کف انرا شوکو رول چیده
و داخل انرا یک ردیف خرما و یک ردیف خرما توپی که داخل کنجد  بغلتونیم یامیتونید تو‌مغر های دیکه هم بزنید ویا ازخودحلواتوپی های کوچولودرست کنید وتوی پودرنارگیل رنگی بزنید کاملا سلیقه ای هست
بعدبا چاقو به اندازه یک سانت از کناره های کار میبریم که کار کاملا صاف بشه
تزیین درب جعبه کادویی کاملا سلیقه ایه من با بریلو شکلاتی و صدفی تزیین کردم

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

شنبه 16 آبان 1394  8:39 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 nargesza
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:طرز تهيه و تزيين انواع حلوا......

پاسخ به:طرز تهيه و تزيين انواع حلوا......

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

یک شنبه 17 آبان 1394  9:45 AM
تشکرات از این پست
nargesza
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:طرز تهيه و تزيين انواع حلوا.....حلوای خرماودارچین

حلوای خرماودارچین
 
خرما 1 لیوان  
آرد 2 لیوان  
کره یا روغن 2/3 لیوان  
گلاب 3 قاشق غذاخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری  
گردو خرد شده 4 قاشق غذاخوری  
خلال بادام برای تزیین  
 
 
طرز تهیه : آرد را الک کنید و همراه با روغن داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا رنگ آرد طلایی شود ( دقت کنید که آرد نسوزد ).
 
پوست و هسته خرماها را بگیرید و له کنید سپس همراه با گلاب و پودر دارچین به آرد اضافه نمایید ، مواد را خوب هم بزنید تا خرماها نرم شوند سپس شعله را ملایم کنید و همچنان حلوا را هم بزنید تا یکدست شود.
 
گردوی خرد شده را به حلوا اضافه کنید سپس حلوای داغ را در ظرف بریزید و روی آن را صاف نمایید و با خلال بادام ، پسته و … تزیین کنید.

 

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

چهارشنبه 20 آبان 1394  5:25 PM
تشکرات از این پست
nargesza
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:طرز تهيه و تزيين انواع حلوا.....حلوای خرماودارچین

پاسخ به:طرز تهيه و تزيين انواع حلوا.....حلوای خرماودارچین

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

چهارشنبه 20 آبان 1394  5:25 PM
تشکرات از این پست
nargesza
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:طرز تهيه و تزيين انواع حلوا......

هسته خرمارو دربیارین.  خوب بکوبین. یکم ارد توروغن محلی ویا کره تفت بدین تا یکم تیره بشه,بعدخرمارو بریز ین توش گرم شدخاموش کنین. باگوشت کوب بکوبین بذارین  خنک شه بعد بپیچونید  دور بیسکویت رنگارنگ، بذارین تویخچال خودشوبگیره بعد درش بیارین هراندازه خواستین برش بدین.

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

چهارشنبه 20 آبان 1394  6:19 PM
تشکرات از این پست
nargesza
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:طرز تهيه و تزيين انواع حلوا......حلوا رولتی سه رنگ

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

چهارشنبه 20 آبان 1394  6:20 PM
تشکرات از این پست
nargesza
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:طرز تهيه و تزيين انواع حلوا......حلوا هويجي

1لیوان شکر1لیوان گلاب 2لیوان ارد1کیلوهویج مقداری زعفران.هویج رو بخار پز میکنیم بعدکه سردشد میزاریم تومیکسر پوره شه بعد اردمونو تفت میدیم وباروغن گلاب وزعفران وشکرمخلوط میکنیم وخوب هم میزنیم تاشکل بگیره وبه دست نچسبه بعدکه کمی سردشد به اون فرم میدیم .

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

پنج شنبه 28 آبان 1394  7:06 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها