ترفندی برای پولدار شدن با تلگرام!
با ورود شبکههای پیامرسان فوری به کشور، شکل جدیدی از کسبوکارهای مجازی، ظهور و بروز پیدا کرده است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، با افزایش نفوذ شبکههای مجازی و پیامرسانهای فوری، عدهای به فکر افتادهاند که به کسب درآمد از این فضای مجازی بپردازند یا حتی کلاسهای آموزشی برگزار کنند و درست مثل کلاسهای حضوری شهریه دریافت کنند.
با گسترش استفاده از فضای مجازی و افزایش مخاطبان آن، کسب و کارهای اینترنتی یکی از بخشهای جدانشدنی زندگی امروزه ما شدهاند و با ورود شبکههای پیامرسان فوری به کشور، شکل جدیدی از این کسبوکارهای مجازی، ظهور و بروز پیدا کرده است که اغلب این شبکههای اجتماعی برای تبلیغات بوده یا کانال ارتباطی بین بازاریاب و مشتری هستند. در این بین عدهای هم هستند که به طور مستقیم از این فضا کسب درآمد میکنند
چهار میلیون تومان برای طراحی یک ربات
به دنبال رونق تلگرام بین کاربران ایرانی، تلگرام حدود شش ماهی میشود جای دیگر شبکههای پیامرسان فوری را گرفته و از نظر محبوبیت بین کاربران ایرانی در صدر قرار گرفته است.
شاید دمدستیترین روش برای پول درآوردن از تلگرام، ساخت و طراحی رباتها باشد.
بیشتر مشتریان و سفارشدهندگان این رباتها کسانی که هستند که خود سایت یا تولید محتوا دارند و به دنبال رباتی برای انتقال و تبلیغ محتوای تولیدی خود هستند.
گروه بزنید، تبلیغات کنید، پول دربیاورید
علاوه بر طراحی رباتها، از طریق دیگری هم میتوان از این رباتها کسب درآمد کرد. رباتهای تبلیغاتی، روش جدیدی از تبلیغات مجازی هستند.
طراحی این رباتها از یک طرف و استفاده از آنها برای تبلیغات از طرف دیگر، درآمدزا هستند.
قضیه از این قرار است که بازاریابها این رباتها را طراحی میکنند و از مشتریهای خود سفارش میگیرند و به وسیله رباتها تبلیغات را در گروههای تلگرام آغاز میکنند.
این شرکتهای تبلیغاتی افرادی را هم برای تبلیغات خود به کار میگیرند و به ازای ایجاد هر گروه و میزان تبلیغات مبلغی را برای او در نظر میگیرند.
کلاس خط و نقاشی تلگرامی!
عدهای از آموزشگاهها هم به این فکر افتادهاند که کلاسهای حضوری خود را به کلاسهای مجازی تبدیل کنند و از این راه پول دربیاورند.
دوره اول کلاسهای مجازی این آموزشگاهها به طور رایگان برگزار میشود و از دورههای بعد، فرد برای شرکت در کلاسها باید هزینه پرداخت کند.
برگزاری کلاس مجازی برای حوزههایی مثل زبان انگلیسی یا مهارتهای ICDL شایدخیلی عجیب نباشد؛ اما آموزشگاهی، کلاس خط و حتی نقاشی را به صورت مجازی برگزار میکند.
در این کلاس تلگرامی، هنرجویان از استاد سرمشق میگیرند و بعد از تمرین آن را در گروه قرار میدهند و او هم پس از مشاهده، اشتباهات را برطرف کرده و فیلم آن را برای فهم بهتر به او میدهد.
گفتنی است؛ ابتدا این گروهها در وایبر برگزار میشدند؛ اما حالا شکل تلگرامی به خود گرفتهاند. این ایده به سرعت در شبکههای مجازی گسترش پیدا کرده و هنرجویان زیادی به آن مراجعه کردهاند.