خراسان - سخنگوي دولت در پاسخ به سوالات مختلف خبرنگاران از جمله خبرنگار خراسان در مورد نامه 4 وزير دولت به رييس جمهور ضمن تاکيد بر نبودن اختلاف در تيم اقتصادي دولت، رسانه اي شدن اين نامه را مورد انتقاد قرار داد و گفت: نامه 4 وزير درباره بورس بود، نه همه اقتصاد کشور.به گزارش خراسان محمدباقر نوبخت روز گذشته در حالي نشست خبري خود با رسانه ها را برگزار کرد که ابتدا قرار بر انجام اين برنامه نبود اما صبح سه شنبه در پيامکي فوري برگزاري کنفرانس خبري بعد از پايان جلسه استيضاح وزير راه و شهرسازي اطلاع رساني شد.در اين نشست، رييس سازمان مديريت وبرنامه ريزي با اشاره به نامه چهار وزير کابينه به رئيس جمهور تصريح کرد: اين نامه معطوف به کليت اقتصاد ايران نيست و صرفا در خصوص بازار سرمايه و بورس است و کساني که آن را امضا کرده اند افرادي هستند که به نوعي با بازار سرمايه ارتباط دارند. سردار دهقان وزير دفاع از جهت صيانت از کارکرد شرکت سرمايه گذاري بازنشستگان نيروهاي مسلح در بورس، امضاي مهندس نعمت زاده نيز به همين ترتيب و دکتر ربيعي نيز به دليل شرکت هاي مختلفي که در شستا وجود دارد پاي اين نامه را امضا کردند و وزير اقتصاد نيز به عنوان رئيس شوراي عالي بورس يکي ديگر از امضاکنندگان محسوب ميشود.وي با طرح اين سوال که آيا رئيس جمهور آنقدر مشغله براي برجام و مسائل بينالمللي دارد که از مسائل داخل غافل شده، برگزاري دو جلسه در طول هفته هر کدام حداقل به مدت چهار ساعت با حضور رئيس جمهور و تيم اقتصادي را نشانه توجه رئيس جمهور به مسائل اقتصادي دانست.نوبخت با بيان اينکه رئيس جمهور همواره بر لزوم برنامه در بازار سرمايه تاکيد دارد گفت: کدام يک از وزرا مي توانند ادعا کنند که طرح و برنامه اي براي اجراي سياست هاي مبتني بر خروج از رکود و تورم داشته، ولي رئيس جمهور به آن وزير يا وزراي وقت براي بررسي آن طرح ندادند.رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي در ادامه با بيان اينکه يکي از مطالبات رئيس جمهور از اين سازمان داشتن برنامه براي تمامي شرايط همچون شرايط اقتصادي کشور در صورت ادامه تحريم ها و يا لغو تحريم ها است گفت: رئيس جمهور براي مهار تورم و خروج از رکود و همچنين بهبود وضعيت اقتصادي معاونين و وزرايي دارد که طبيعتا آنها بايد برنامه ها و گزارشاتشان را ارائه کنند اگر قرار باشد بنده به عنوان رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي تنها از وضعيت بودجه انتقاد کنم مورد قبول واقع نمي شود و بايد برنامه هايم را به رئيس جمهور بدهم .نوبخت با تاکيد بر اينکه «تمامي اعضاي کابينه به خصوص تيم اقتصادي، وقت صحبت با رئيسجمهور و ارائه برنامهشان را دارند» گفت: ترديد ندارد اقدام اين چهار وزير در نامه به رئيسجمهور از سر خيرخواهي بوده است. حال اينکه چطور رسانهاي شده و آيا ضروري بوده بحث ديگري است. بهتر بود نامه چهار وزير به رئيسجمهور در جلسات هيئت دولت و يا جلسات تيم اقتصادي مطرح ميشد چون اين نامه فرصتطلبي براي تخطئه رئيسجمهور را فراهم کرده است.وي با بيان اينکه «اطلاعي از چنين نامهاي نداشتم» گفت: ما بعد از انتشار اين نامه جا خورديم. ارائه اين گزارش طبيعي است ولي غيرطبيعي اين است که چنين نامه اداري و رسمي به رسانهها داده شد و بيجهت منتشر گرديد. وي افزود: اگر اين وزرا با من مشورت مي کردند، حتماً مي گفتم که يک مهر محرمانه بر آن بزنند.نوبخت در مواجهه با اين پرسش که اين نامه مبني بر اعتراض بر عملکرد اقتصادي دولت نيست؟ گفت: در کدام قسمت نامه چنين چيزي آمده است. طبيعتا آقاي دهقان نميتواند در خصوص تبديل رکود به بحران صاحب نظر باشد، همانطور که من نميتوانم راجع به مسائل دفاعي صاحبنظر باشم.