0

خواسته‌ات را بپذير!

abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

خواسته‌ات را بپذير!

عبارت پذيرفتن قانون جذب صرفا به معني عدم شك و ترديد است و مهم‌ترين عامل در روند جذب آگاهانه. يكي از مراجعه‌كنندگان به نام دني از من پرسيد كه چرا به خواسته‌هايش نرسيد. او يك فهرست وضوح از مشتري‌هاي آرماني‌اش درست كرده بود و به دنبال آن يك عبارت عالي در مورد خواسته‌اش. پس چرا خواسته‌اش به سوي او جذب نمي‌شد؟

پذيرفتن يعني چه؟

عبارت پذيرفتن قانون جذب صرفا به معني عدم شك و ترديد است و مهم‌ترين عامل در روند جذب آگاهانه. يكي از مراجعه‌كنندگان به نام دني از من پرسيد كه چرا به خواسته‌هايش نرسيد. او يك فهرست وضوح از مشتري‌هاي آرماني‌اش درست كرده بود و به دنبال آن يك عبارت عالي در مورد خواسته‌اش. پس چرا خواسته‌اش به سوي او جذب نمي‌شد؟

مرحله جذب براي او كارآيي نداشت زيرا خواسته‌اش را به اندازه كافي مشخص نكرده و نخواسته بود. همچنين مي‌بايست حتي ذره‌اي ترديد در مورد باورش نمي‌داشت تا آن را به سوي خود جذب مي‌كرد. مرحله كنار زدن ترديد و دودلي را، پذيرفتن مي‌گويند.

شايد اين عبارت را شنيده باشيد: "صرفا قبولش كن." اما تو داري به خودت مي‌گويي چنين اتفاقي نمي‌افتد. اگر در مورد آن‌چه مي‌تواني آن را داشته باشي ترديد كني، يعني آن را نپذيرفته‌اي.

وقتي نداي خودت را مي‌شنوي كه دارد مي‌گويد: "خيالم راحت شد، ‌اين امكان‌پذيره." مي‌داني كه داري چيزي را قبول مي‌كني.

من متوجه شده‌ام كه پذيرفتن سخت‌ترين مرحله براي بيشتر مردم است. اول اين‌كه معني آن را درك نمي‌كنند، و دوم، وقتي ديگران مي‌گويند صرفا قبولش كن. آن‌ها كلافه مي‌شوند. در اين جا به تو نشان مي‌دهم چه طور بر اين مانع،‌ غلبه كني.

پذيرش، همان عدم شك و ترديد است.

بازي پذيرش

اهميت پذيرش با يك بازي ساده كودكانه به تصوير كشيده مي‌شود.

خواسته‌ها

مقاومت (ترديد)

آشكارسازي (پذيرش)

حالا ببينيم بازي چگونه است. تعدادي مهره روي چوب‌هاي ضربدري در داخل استوانه‌اي شفاف قرار دارد. اين چوب‌ها نمايانگر مقاومت (ترديد) است و مهره‌ها نمايانگر خواسته، و دست آخر مهره‌هاي پايين افتاده نمايانگر پذيرش.

در دوره بازي، چوب‌ها برداشته مي‌شود تا چند مهره ته استوانه بيفتد.

همان‌طور كه در تصوير مي‌بيني، مهره‌ها فقط در صورتي پايين مي‌افتند كه چوب‌ها برداشته شود. به همين نحو، داشتن خواسته قوي و بالا بردن ارتعاش كافي نيست. بلكه زماني خواسته تو رخ مي‌نمايد كه مقاومت تو از بين برود. هر چه سريع‌تر مقاومت از بين برود، خواسته‌ها سريع‌تر آشكار مي‌شوند.

سرعت قانون جذب نسبت مستقيم با ميزان پذيرش تو دارد.

شك و ترديد از كجا مي‌آيد؟

رايج‌ترين منبع شك و ترديد ناشي از باورهاي محدود خودمان است.

باور محدود يعني چه؟

باور محدود همان افكار تكراري است كه مانع مي‌شود تو خواسته‌ات را جذب كني. افكار تو مي‌تواند امواج منفي بيرون بفرستد. به عنوان مثال، عبارت "بايد حسابي كار كني تا پول دربياوري"، باعث بروز "امواج كمبود" مي‌شود كه تو را از دستيابي به خواسته‌ات باز مي‌دارد.

مثال‌هايي در مورد باور محدود:

سزاوار آن نيستم.

مردم بعد از ترك سيگار چاق مي‌شوند.

كم كردن دست كم شش كيلو وزن سخت است.

در زندگي فقط يك بار شانس در خانه آدم را مي‌زند.

ديگر مرد خوب در دنيا پيدا نمي‌شود.

ديگر زن خوب در دنيا پيدا نمي‌شود.

مساله جالب توجه در مورد تفكر اين است كه مي‌شود آن را تغيير داد.

تو بايد ياد بگيري كه چه طور از ابزارهايي كه كمكت مي‌كند باورهاي محدودت را تغيير بدهي، استفاده كني.

عبارات پذيرشي

ابزار زيادي براي پذيرش وجود دارد. اولين ابزاري كه مي‌خواهيم در موردش كنكاش كنيم، عبارات مربوط به پذيرش است. هدف از اين عبارات، كم كردن يا رفع كامل هر نوع شك و شبهه‌اي است كه مانع مي‌شود تو آن‌چه را مي‌خواهي دريافت كني. بعد از درست كردن عبارت پذيرشي، بايد اعتماد به نفس داشته باشي. به اين ترتيب، بدان كه واقعا آن‌چه را مي‌خواهي، جذب مي‌كني.

عبارات پذيرشي به راستي كارآيي دارد  ماجرايي واقعي

برترين عبارات پذيريشي من مربوط به كسب و كارم بود كه از صفر شروع كرده بودم، و ازدواجم با مردي استثنايي (از نظر خودم). حالا كه به خواسته‌هايم رسيده‌ام، بر اين باورم كه بخشي از پذيرش، شناختن و قبول تمام چيزهايي است كه به خواسته‌هايم منتهي مي‌شود، از جمله چيزهايي كه حتي تصورش را هم نمي‌كردم. حالا مي‌فهمم وقتي اتفاق‌هايي نه چندان عالي مي‌افتد، من هستم كه آن‌ها را دست كم گرفته‌ام. نه جدي و اين احساسي را در من زنده مي‌كند كه بابتش هر روز خوشحالم. البته هنوز به جايي كه كاملا مي‌خواهم، نرسيده‌ام. درباره بالا بردن ارتعاشاتت حرف بزن!    "دكتر روبين لين روان‌شناس و مربي خصوصي"

پذيرش به معني عدم شك و ترديد است، و شك و ترديد معمولا از باورهاي محدود ايجاد مي‌شود.

باور محدود، فكري تكراري است كه تو را از جذب خواسته‌هايت باز مي‌دارد.

فرمول عبارات پذيرشي

نوشتن عبارت‌هاي پذيرشي براي خودت آسان است.

براي شروع از خودت بپرس كسي هست كاري كند كه تو هم بخواهي همان كار را بكني، يا چيزي دارد كه تو هم دلت بخواهد آن را داشته باشي؟ اگر اين طور است، امروز چند نفر هستند كه اين كار را مي‌كنند؟ ديروز؟ هفته گذشته؟ ماه پيش؟ پارسال؟

عبارت خودت را با ضمير سوم شخص بنويس، چرا كه استفاده از ضمير اول شخص صرفا ايجاد شك و ترديد بيشتري مي‌كند.

اطمينان حاصل كن كه عبارت‌ها موجه باشند.

در اين‌جا مثالي مي‌آورم در مورد مردي مجرد كه ترديد دارد بتواند در شهر خودش همسر مناسبي پيدا كند.

سوال: آيا كسي در دنيا هست كه در شهر خودش همسر دلخواهش را پيدا كرده باشد؟

جواب: بله.

سوال: در اين صورت، تا امروز چند نفر اين كار را كرده‌اند؟ تا ديروز؟ هفته گذشته؟ ماه پيش؟ پارسال؟

جواب: امكانش هست كه پارسال هزاران نفر همسر دلخواه‌شان را در شهر خودشان پيدا كرده باشند و هزاران نفر هم امسال اين كار را بكنند.

مثال‌هايي از عبارات پذيرشي

پارسال هزاران نفر همسر دلخواه خود را در شهر خودشان پيدا كردند.

در عرض شش ماه گذشته، هزاران نفر همسر دلخواه خود را در شهر خودشان پيدا كرده‌‌اند.

هر روز بيش از پيش مردم همسر دلخواه خود را در شهرشان جذب مي‌كنند.

حالا برگرديم سر جنيس و گريگ (مجله شماره 122 و 123) و ببينيم آن‌ها چه طور عبارت‌هاي پذيرشي خود را درست كردند. همان‌طور كه به خاطر داريد، جنيس خسته و كلافه بود چون دايم آدم‌هاي نامناسب سر راهش سبز مي‌شدند. او گله داشت مرداني را جذب مي‌كند كه بي‌احساس هستند.

جنيس از جذب آگاهانه استفاده مي‌كند تا جفت آرماني خودش را جذب كند. او در ارتباط با خواسته‌هايش واضح است و قبلا از عبارات مربوط به خواسته‌اش هم استفاده كرده است. از آن‌جا كه اين خواسته براي او جديد است، بايد شك و ترديدش را از بين ببرد تا به آن برسد، كه اين كار را با تنظيم عبارات پذيرشي انجام مي‌دهد.

عبارات پذيرشي جنيس

رابطه آرماني من

ماه پيش، هزاران نفر با همسر دلخواه خود آشنا شديد.

هزاران نفر اولين قرار ملاقات‌شان را با فردي مي‌گذارند كه شريك زندگي دايمي آن‌ها مي‌شود.

امروز هزاران نفر از مصاحبت با يكديگر لذت بردند.

امروز هزاران نفر رابطه آرماني خود را دارند.

هر روز افراد بيشتري جفت دلخواه خود را جذب مي‌كنند.

ميليون‌ها جفت فعاليت‌هاي اجتماعي خود را با هم انجام مي‌دهند كه شامل سفر و گذراندن تعطيلات است.

اين هفته ميليون‌ها زوج با هم به سالن رقص خواهند رفت.

وقتي جنيس تمام عبارت‌هاي پذيرشي خود را خواند، كم‌كم اميدوار شد و شك و ترديد از دلش بيرون رفت. حالا قانون جذب مي‌تواند جفت آرماني جنيس را برايش بياورد.

گريگ را به ياد مي‌آوريد؟ مشاوري كه شغل آزاد داشت و به سختي امرار معاش مي‌كرد. او دايم شكايت داشت كه به حد كافي پول ندارد. در واقع، او مي‌گويد به شدت اعصابش بابت وضعيت مالي‌اش خرد است.

گريگ از جذب آگاهانه استفاده مي‌كند تا بتواند وضعيت مالي آرماني‌اش را جذب كند. او در مورد خواسته‌هايش به وضوح رسيده و از قبل از عبارات مربوط به خواسته‌اش استفاده كرده است. چون اين خواسته براي او جديد است، بايد شك و ترديدش را كاهش بدهد و از بين ببرد تا خواسته‌اش را دريافت كند. او اين كار را با تنظيم عبارت‌هاي پذيرشي انجام مي‌دهد.

عبارت‌هاي پذيرشي گريگ

وضعيت مالي آرماني من

امروز ميليون‌ها نفر حقوق خود را مي‌گيرند.

هر روز ميليون‌ها نفر ميليون‌ها دلار از حساب بانكي‌شان پول برمي‌دارند.

در همين لحظه يك نفر يك چك دريافت كرد.

امروز هزاران هزار نفر پول و جايزه برنده مي‌شوند.

ديروز يك نفر ميلياردر شد.

هر روز ميليون‌ها دلار به ارث مي‌رسد.

امروز كسي پول پيدا كرد.

بيشتر مردم راه‌هايي خلاقانه را جذب مي‌كنند كه درآمد اضافي براي‌شان مي‌آورد.

وقتي گريگ عبارت‌هاي پذيرشي خود را خواند، اميدوار شد و شك و ترديدش كاهش يافت. حالا قانون جذب مي‌تواند براي گريگ وضعيت مالي آرماني بياورد.

چگونه عبارت‌هاي پذيرشي خودت را درست كني

وقتش رسيده است كه از ابزار پذيرش استفاده كني.‌ يعني از عبارات پذيرشي.

گام اول

دوباره عبارت مربوط به خواسته‌ات را بخوان و از آن اطلاعات كسب كن تا بتواني آن را در نمونه عبارات پذيرشي‌ات بگنجاني.

گام دوم

اول از خودت بپرس كسي را مي‌شناسي سرگرم كاري باشد كه تو مي‌خواهي آن كار را بكني يا چيزي دارد كه تو هم بخواهي آن را داشته باشي؟ اگر اين طور است، امروز چند نفر هستند كه آن كا را مي‌كنند؟ ديروز؟ هفته گذشته؟ ماه پيش؟ پارسال؟

گام سوم

عبارت خودت را با ضمير سوم شخص بنويس چون اگر اسم خودت را ببري، ايجاد شك و شبهه مي‌كند. مراقب باش كه عباراتت موجه باشد.

در زير نمونه‌هايي از عبارات پذيرشي آمده است:

ميليون‌ها نفر شغل دلخواه خود را دارند.

ميليون‌ها نفر شغلي دارند كه خلاقيت‌شان در آن شكوفا مي‌شود.

ميليون‌ها نفر زندگي خصوصي‌شان را با زندگي حرفه‌اي‌شان به حالت تعادل درمي‌آورند.

منبع:مجله موفقیت

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

سه شنبه 14 مهر 1394  11:10 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها