* تخم مرغ - ۴عدد
* پودرقند - سه چهارم پيمانه
* آرد کيک - دوسوم پيمانه
* پودر کاسترد - يک چهارم پيمانه
* کرم تارتار - يک قاشق چاي خوري
* جوش شيرين - نصف قاشق چاي خوري
* هر نوع مربا - يک سوم پيمانه
* خامه هم زده شده - يک و يک چهارم پيمانه
* فر را روي ۱۷۰درجه سانتي گراد تنظيم کنيد.
* ۲قالب مناسب گرد را چرب کنيد و سپس کمي آرد ته آن بريزيد.
* تخم مرغ ها و پودر قند را با همزن برقي هم بزنيد تا غليظ و خامه اي شود.
* مواد را در کاسه بزرگي خالي کنيد و سپس به ترتيب مواد خشک را که الک شده اضافه کنيد و هم بزنيد؛ سپس کرم تارتا ر را اضافه کنيد و در ۲قالب به طور مساوي بريزيد و به مدت ۲۰دقيقه در فر بگذاريد.
* کيک را در سيني پنجره دار برگردانيد تا خنک شود سپس وسط آن خامه و مربا بريزيد.