0

آخرينوصيت پيامبر(ص)

simaah
simaah
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 178

آخرين وصيت پيامبر(ص)

ابن اثير گفته است:

موسي بن اكتل از عمويش عامر، كه در حجه الوداع با رسول خدا(ص) شركت داشته،وايت كرده است كه:

آخرين كلامي كه رسول خدا(ص) در بيماري اش فرمود،نماز و نماز بود.

منبع : مقتل 14 معصوم

یک شنبه 5 دی 1389  10:08 AM
تشکرات از این پست
simaah
simaah
کاربر طلایی1

پاسخ به:آخرين وصيت پيامبر(ص)

حميري از احمد بن اسحاق، از بكر بن محمد ازدي روايت كرده است كه:

ابوبصير از امام صادق(ع) دربارهي حور العين سوال كرد. من نيز نشسته بودم، او به امام صادق(ع) عرض كرد: فدايت شوم! حورالعين از مخلوقات دنياست يا از مخلوقات بهشت؟

امام صادق (ع) فرمود: چه كار به اين چيزها داري، وظيفه ي تو نماز است و آخرين چيزي كه رسول خدا(ص) به آن وصيت كرد و نسبت به آن تاكيد فرمود، نماز بود. فرمود:بپرهيزيد از اينكه يكي از شما، نمازش را سبك بشمارد. نه اينكه وقتي جوان است، آن را تمام بياورد و نه اينكه وقتي پير است، برآن قوي شود.و چه بد است سرقت از نماز! هنگامي كه يكي از شما به نماز ايستاد، بايد معتدل بايستد،وقتي ركوع كرد، جاگير شود، وقتي سربلند كرد، راست بايستد. وقتي سجده نمود، اعضاي بدنش را باز كند و جاگير شود، وقتي سرش را بلند كرد،با اعتدال باشد،هنگامي كه سجده كرد،اعضاي بدن را باز كند و وقتي سر از سجده برداشت،صبر كند تا بدن آرام گيرد.

منبع: مقتل 14 معصوم

یک شنبه 5 دی 1389  10:09 AM
تشکرات از این پست
simaah
simaah
کاربر طلایی1

برقي گفته است:

ابن محبوب، حديثي از امام صادق آورده است كه آن حضرت فرمود: رسول خدا(ص) در آن بيماري كه فوت نمود، بي هوش شد. سپس به هوش آمد و فرمود: هركس نماز را تا آخر وقت به تاخير اندازد، به شفاعت من نايل نخواهد شد.  

منبع مقتل 14 معصوم

یک شنبه 5 دی 1389  10:11 AM
تشکرات از این پست
simaah
simaah
کاربر طلایی1

صاحب كتاب طبقات با سلسله سند خود از انس بن مالك نقل كرده كه گفت:

بيشترين سفارش رسول خدا(ص) هنگام رحلت، اين جمله بود:

نماز و غلامانتان!

اين جمله را همچنان ادامه داد تا ديگر زبانش قادر به گفتن نبود، اما هنوز آن را در سينه زمزمه مي كرد.

از كعب بن مالك نيز نقل كرده است كه: رسول خدا(ص) چندي بي هوش شد و سپس به هوش آمد و فرمود: خدا را، خدا را! در حق غلامانتان!بر آنان، لباس بپوشانيد، شكم هايشان را سير كنيدو با زبان نرم با آنان سخن بگوييد.

منبع: مقتل 14 معصوم

یک شنبه 5 دی 1389  10:13 AM
تشکرات از این پست
simaah
simaah
کاربر طلایی1

ابن سعد همچنين در كتاب طبقات با سلسله سند خود از نعيم بن يزيد نقل كرده است كه علي بن ابيطالب(ع) به ما فرمود:

وقتي(بيماري) رسول خدا (ص)سنگين شد، فرمود: اي علي! لوحي بياور تا در آن چيزي بنويسم كه امت من بعد از من، گمراه نشود.

حضرت فرمود ترسيدم جانش بر من پيشي بگيرد. عرض كردم: من، يك ذراع صحيفه، حفظ دارم. علي(ع) گفت: سر آن حضرت بين ذراع و بازوي من بود. پس راجع به نماز و زكات و غلامان سفارش كرد. چنين بود تا جان به جان آفرين تسليم كرد و به شهادت" لا اله الا الله، محمد رسول الله" دستور داد و افزود: هر كس به اين دو شهادت گواهي دهد، برآتش دوزخ، حرام خواهد شد.

منبع :مقتل 14 معصوم

یک شنبه 5 دی 1389  10:16 AM
تشکرات از این پست
simaah
simaah
کاربر طلایی1

سيد بن طاووس آورده است:

از جمله نمازهاي بين نماز مغرب و عشا، نمازي است كه آن را ابوالحسن علي بن الحسين در كتاب خود براي ما روايت كرده است. او با سلسله سند خود از امام صادق (ع)، از پدر بزرگوارش، از جدش، از پدرش، از امير مومنان(ع) نقل كرده كه آن حضرت فرمود: هنگام رحلت رسول خدا(ص) به آن حضرت عرض كرديم : اي رسول خدا! به ما توصيه و سفارشي بفرماييد.

حضرت فرمود: شما را سفارش مي كنم به خواندن دو ركعت نماز ميان مغرب و عشا كه در ركعت اول، سوره حمد و سيزده مرتبه " اِذا زُلزِلَتِ الاَرضُ زِلزالَها" و در ركعت دوم، حمدو پنج مرتبه " قُل هُوَ اللهُ اَحد" خوانده  مي شود. هركس اين عمل را در هر ماه انجام دهد، از متقين محسوب مي شود و اگر در سال، يك مرتبه انجام دهد، از گروه محسنين خواهد بود و اگر هر جمعه انجام دهد، از مصلين خواهد بود و اگر هر شب انجام دهد، در بهشت نزديك من خواهد بود و كسي جز خداي عالميان- جل و علا- نمي تواند ثواب اين نماز را محاسبه كند.

منبع : مقتل 14 معصوم

یک شنبه 5 دی 1389  10:19 AM
تشکرات از این پست
alireza588
alireza588
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 51
یک شنبه 5 دی 1389  11:07 AM
تشکرات از این پست
zahra69
zahra69
کاربر برنزی