0

بكارگيري اولين گوش مصنوعي

Hosyin
Hosyin
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1437

جام جم آنلاين: رسانه‌هاي دولتي آمريكا اعلام كردند كه پزشكان اين كشور براي اولين بار موفق شدند گوش مصنوعي براي دختر نوجوان چيني كه گوش خود را از دست داده بود، به كار ببرند.

به گزارش ايسنا، «الايز لوتز » دختر نوجوان اهل چين است كه در كودكي به دليل سوختگي شديد يكي از گوش‌ها و نيمي از صورت خود را از دست داد.

اين دختر نوجوان 14 ساله خاطر نشان كرد: من واقعا از اين موضوع كه گوش ندارم ناراحت بودم. تنها مي‌توانستم با يكي از گوش‌هايم بشنوم و اين موضوع براي من بسيار دردناك بود.

اين دختر نوجوان در ادامه اضافه كرد: خانواده‌ام تلاش فراوان به خرج دادند تا در نهايت پزشكان بيمارستان «كاروليناي شمالي» موفق شدند ، با استفاده از يك پروتز گوش مصنوعي را براي من ساخته و به جاي گوش سوخته‌ام جايگزين كنند.

رييس مركز پزشكي دانشگاه «دوك» در ايالت كاروليناي جنوبي نيز در گفتگو با رسانه‌هاي دولتي آمريكا، تصريح كرد: اين اولين باري است كه ما موفق شديم يك گوش مصنوعي را براي كسي كه گوشش آسيب ديده است، مورد استفاده قرار دهيم.

سنگینی باری که خدا به دوش ما می گذارد آنقدر نیست که کمرمان راخرد کند بلکه آنقدر است که ما را برای دعا به زانو در آورد.

یک شنبه 5 دی 1389  6:26 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها