0

رائول: آمار رونالدو در رئال، شگفت آور است

alaleh70
alaleh70
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 3248

رائول: آمار رونالدو در رئال، شگفت آور است

کریستیانو رونالدو امروز در برابر گرانادا اگر موفق به زدن سه گل بشود، بالاتر از رائول، به تنهایی رکورددار گلزنی در تاریخ رئال مادرید خواهد شد.

رائول در حال حاضر با ثبت 323 گل در بیش از 700 بازی، رکوردار گلزنی در رئال مادرید است؛ در حالیکه کریستیانو رونالدو در 304 بازی موفق به زدن 321 گل شده و امشب فرصت این را دارد تا رکورد رائول را پشت سر بگذارد. 

رائول که در 38 سالگی برای کاسموس نیویورک بازی می کند، در همین رابطه به مارکا گفت:" آنچه که رونالدو و نیز مسی در حال انجام دادن هستند، باورنکردنی است. آنها را باید جدا از دیگران ارزیابی کرد. به آمار رونالدو در رئال نگاه کنید، شگفت آور است. متوسط 50 گل در هر فصل.من اگر 20 گل در هر فصل برای رئال می زدم احساس رضایت می کردم(با خنده).در آینده بیشتر متوجه ارزش کار رونالدو در رئال خواهیم شد." 

رائول در مورد رافا بنیتس نیز گفت:" شما او را بهتر از من می شناسید. او کسی بود که به من فرصت بازی در تیم دوم رئال مادرید را داد. بنیتس یک مربی عاشق فوتبال و تاکتیکی است که رئال را به خوبی می شناسد. نتایج خوبش در تیم های دیگر، او را به مربیگری رئال رساند.
او دوست دارد برای هر مسابقه ای، بازیکنانش در بهترین فرم قرار داشته باشند و در تمرینات، همه توانش را برای این مهم به کار می بندد. مطمئنم که رئال مادرید با او، یک تیم برنده و رقابتی خواهد بود. همان تیمی که همه ما هواداران، انتظارش را داریم."

شنبه 28 شهریور 1394  5:00 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها