کره نرم – يک پيمانه (225گرم)
شکر (ترجيحا قهوه اي ) – سه چهارم پيمانه
شکر سفيد – نصف پيمانه
تخم مرغ – 2 عدد
وانيل – کمي
آرد – 2پيمانه
جوش شيرين – يک قاشق چاي خوري
نمک – نوک قاشق چاي خوري
پرک جو دوسر – يک و نيم پيمانه
گردوي خرد شده – يک پيمانه
چيپس شکلاتي – 2 پيمانه
فر را روي 175 درجه سانتي گراد تنظيم کنيد.
کره و 2 نوع شکر را با هم مخلوط کنيد و با همزن هم بزنيد تا خامه اي شود. تخم مرغ و وانيل به آن اضافه کنيد و هم بزنيد.
در اين مرحله، آرد، جوش شيرين و نمک را اضافه کنيد و با سرعت پايين هم بزنيد تا مخلوط شود.
پرک جو دوسر، چيپس شکلاتي و گردو را به مواد اضافه کنيد و با قاشق مخلوط کنيد.
مواد را در قالب 25×38 سانتي چرب شده پهن کنيد طوري که سطح آن صاف باشد.
قالب را به مدت 20دقيقه در فر قرار دهيد تا روي آن کمي طلايي شود.
قالب را از فر در بياوريد، بگذاريد مواد کاملا خنک شود و سپس برش بزنيد (حدود 48تکه). پس از پخت، آسان تر مي توان کلوچه ها را جدا کرد.