0

عسل . چای داغ . شیر داغ!!!!!!

 
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

عسل . چای داغ . شیر داغ!!!!!!

عسل . چای داغ . شیر داغ ★

ما همیشه فکر میکنیم داریم بهترین کار را انجام میدیم ,ولی خبر نداریم که بزرگ ترین اشتباه رو داریم انجام میدیم لطفا به اشتراک بگذارید تا دوستانتان نیز آگاه شوند.
ریختن عسل در چای داغ یا شیر داغ باعث از بین رفتن خواص عسل می شود.
«عسل در مایعات بالای 45-40 درجه خاصیتی ندارد.»
مهمترین خاصیت عسل مربوط به یک دسته آنزیم معروف به آمیلاز بوده که از بدن زنبور وارد عسل شده و در واقع خواص اعجاب انگیز عسل مربوط به همین آنزیمهاست و نه چیز دیگر، شایان ذکر است یکی از عوامل مهم در شکرک زدن عسل آنزیم است. آنزیمها در دمای بالای۴۵ درجه از بین میروند.علاوه بر این حرارت بالا باعث تولید یک ماده سمی به اسم «هیدروکسی متیل فورفورال یا HMF» در عسل می شود ٬ این ماده سمی برای زنبورها مرگ آور بوده و برای انسان هم بسیار مضر است.

آگاه باشیم در اثر این عادت اشتباه نه تنها از خواص عسل بهره ای نمی بریم بلکه مواد سمی وارد بدنمان میکنیم.


 

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

پنج شنبه 26 شهریور 1394  12:15 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها