0

لگ در بازی در ویندوز8

woogfat
woogfat
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 1

لگ در بازی در ویندوز8

با سلام خدمت دوستان عزیز من تازه واردم و اینکه اگه سوال رو جای درستی آپ نکردم مدیران محترم لطف کنن انتقال بدم مشکل من اینه که تو بازی warcraft3 بعضی وقتا لگ دارم (مربوط به ویندوز) یعنی به نت مربوط نیست و نمیتونم بازی کنم لگ شدید پیدا میکنه حتی فن هم میذارم زیرش ولی درست نمیشه وقتی هم تسک منیجر رو باز میکنم میبینم همه چی عادیه و فقط دیسک من مشغوله معمولا  80% و پروسه سیستم دیسک رو مشغول کرده فک کنم لگ از اون باشه مشخصات لپتاپم اینه lenovo z510 i5 hard1tra ram6 vga 2gg واقعا نمیدونم از چیه تازه گیم بوستر هم اجرا میکنم باز لگه 

چهارشنبه 25 شهریور 1394  11:23 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10829

پاسخ به:لگ در بازی در ویندوز8

نقل قول woogfat

با سلام خدمت دوستان عزیز من تازه واردم و اینکه اگه سوال رو جای درستی آپ نکردم مدیران محترم لطف کنن انتقال بدم مشکل من اینه که تو بازی warcraft3 بعضی وقتا لگ دارم (مربوط به ویندوز) یعنی به نت مربوط نیست و نمیتونم بازی کنم لگ شدید پیدا میکنه حتی فن هم میذارم زیرش ولی درست نمیشه وقتی هم تسک منیجر رو باز میکنم میبینم همه چی عادیه و فقط دیسک من مشغوله معمولا  80% و پروسه سیستم دیسک رو مشغول کرده فک کنم لگ از اون باشه مشخصات لپتاپم اینه lenovo z510 i5 hard1tra ram6 vga 2gg واقعا نمیدونم از چیه تازه گیم بوستر هم اجرا میکنم باز لگه 

با سلام حدمت شما دوست عزیز

شما می توانید سوالات خود را در این قسمت بپرسید :

پرسش و پاسخ در مورد دنیای بازی 

و در مورد مشکلتون هم ابتدا این سوال را داشتم آیا این مشکل فقط در مورد این بازی صورت میگیره یعنی بازی های دیگه باهاشون مشکل ندارید و بدون لگ اجرا می کنید ؟؟؟؟؟؟

به احتمال زیاد مشکل شما به دلیل عدم نصب درایور های لپتابتون هست که میتونید با مراجعه به سایت شرکت lenovo درایور های مخصوص ویندوز8 را دانلود و آن ها را نصب کنید به خصوص دارایور مربوط به کارت گرافیک .

با تشکر

که با این درد اگر در بند در مانند درمانند
aseman_parvaz10@yahoo.com
پنج شنبه 26 شهریور 1394  2:42 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها