0

پناهیان: جناحی کردن دو طیف سیاسی کشور برای من از خندوانه هم خنده دارتر است

ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

پناهیان: جناحی کردن دو طیف سیاسی کشور برای من از خندوانه هم خنده دارتر است

پناهیان در نشست سالانه جنبش عدالتخواه دانشجویی؛

دولت گاها فعالیت‌هایی می‌کند که باید رونالدو را ول کنیم و غضنفر را بگیریم که گل نزند/ جناحی کردن دو طیف سیاسی کشور برای من از خندوانه هم خنده دارتر است +تصاویر

پناهیان در جمع دانشجویان عدالتخواه سراسر کشور گفت:عدم وحدت اصولگرایان برایم ازخندوانه هم خنده‌دارتر است. حماقت است اگر بخواهیم جناح در کشور ایجاد کنیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حجت الاسلام علیرضا پناهیان با حضور در در بیست ونهمین نشست جنبش عدالتخواه دانشجویی در حسینیه هنر که از پنج شنبه آغاز شده است، اظهار داشت: من علیه خوردن بیت‌المال موضع نمی‌گیرم زیرا افراد بسیاری هستند که علیه این موضوع موضع‌گیری کنند اما من راجع به موضوعاتی دغدغه دارم که کمتر کسی درباره‌اش دغدغه دارد. برای من مبارزه با فساد در جایی مثل آموزش و پرورش ریشه دارد.

وی افزود:عدالت همان تقوا است و در اینصورت من عضو جنبش عدالتخواه هستم. همه در پی جامعه اخلاقی و من در پی جامعه تقوایی هستم. من در اینصورت خود را عدالتخواه می‌دانم.

پناهیان در ادامه گفت: کار دانشجویی از این جهت که خودجوش و برآمده از انگیزه فردی دانشجویان است امری ارزشمند است و بنده از این که می توانم ذره ای نسبت به این حرکت خودجوش کمک کنم خوشحالم.

نشست سالانه جنبش عدالتخواه دانشجویی

حجت الاسلام پناهیان  در این زمینه افزود: امیدوارم هیچ گاه شما از این فضا فاصله نگیرید و کارهای معیشتی شما را از فعالیت های خودجوش دانشجویی باز ندارد چرا که این فعالیت ها بخش هایی از وجوه انسانی را در انسان پرورش می دهد. بنده هنوز که هنوز است هیئت راه می اندازم و کارهای نکرده ای که هیچ کس توقع راه اندازی آن را ندارد انجام می دهم و از این رو می توانم بگویم روحیه طلبگی دانشجویی جوانی ام را حفظ کرده ام و از شما خواهش می کنم این وضعیت را حفظ کنید.

وی در نقد عملکرد فرهنگی دولت تصریح کرد: نقد عملکرد فرهنگی دولت گاهی به انتقادهایی که در این فضا معطوف است باز می گردد که بنده وارد این گفتگوها نمی شوم هم چون برگزاری فلان پرسش و .... که البته اینها نقدهایی است که شاید وارد و لازم باشد که در جامعه گروه های زنده و بیدار این نقدها را وارد کنند اما بنده نمی خواهم به آنها وارد شوم.

پناهیان در ادامه در مورد ضعف های عملکرد سایر ارگانهای فرهنگی خاطر نشان کرد: طی سال های گذشته باید ببینیم در حوزه های علمیه در دفتر تبلیغات اسلامی، صدا و سیما و وزارت ارشاد چه شرایطی پیش آمده است آیا از جایگاه آن ها امروز راضی هستیم به طور قطع یک عدم رضایت نسبت به نهادهای مسئول باید وجود داشته باشد در غیر این صورت اگر نهادها به خوبی کارشان را انجام دهند هیچ جای اشتباه و نارضایتی از آنها وجود نخواهد داشت.

استاد حوزه و دانشگاه در تشریح اثرگذاری کار خوب فرهنگی گفت: به طور کلی می توان گفت کار خوب اجازه ورود به کار بد در بحث فرهنگی نمی دهد اصلا کار بد در صورت اقدامات خوب نهادهای فرهنگی مصرف نخواهد داشت کار بد در جایی مصرف دارد که کار خوب به اندازه کافی ارائه نشود این در حالی است که ما به اندازه کافی فرصت برای انجام کار خوب داشته و داریم.

وی با تاکید بر نقش برخی ارگان ها در بحث فرهنگ اظهار داشت: باید ببینیم بسیج، مساجد و حوزه های علمیه چه نقشی در ایفای فعالیت های خوب فرهنگی در جامعه می توانند داشته باشند برخی نهادهای منتسب به دولت گاها فعالیت هایی را انجام می دهند که باید رونالدو را ول کنیم و غضنفر را بگیریم که گل نزند.

استاد حوزه دانشگاه با بیان لزوم مطالبه گری در حوزه فرهنگ خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری در دولت قبل نسبت به جریان های فرهنگی آن منتقد و متذکر بودند امروز نیز همان افراد دارند فعالیت می کنند از این رو نباید انتظار معجزه داشته باشیم شما جنبش های دانشجویی همواره باید نسبت به این نهادهای فرهنگی مطالبه گری کنید مطمئن باشید این مطالبه گری ها به نفع نظام است.

وی با بیان اینکه انتقادها در عرصه فرهنگی باید معطوف به آموزش های عالی باشد اظهار داشت: آیا دانشگاه هایی که مسئول تربیت عناصر فرهنگی کشور هستند امروز به قدر کافی حضور و وجود دارند امروز سرفصل کتاب های دانشگاهی چیست باید دید امروز چه چیزهایی در مدارس و دانشگاه ها تدریس می شود.

استاد حوزه دانشگاه  با تاکید  بر توجه ریشه ای به معظلات فرهنگی تصریح کرد: همان گونه که مقام معظم رهبری فرمودند باید تهاجم فرهنگی از ریشه بررسی شود بخشی از عوامل فرهنگی مرتبط با عوامل سیاسی کشور است حتی اگر هیچ فیلم مخربی ساخته نشود و به هیچ کتاب بدی مجوز انتشار داده نشود اما سیاسیون ما رفتار خلاف عقلانیت و ادب و تقوا داشته باشند باز هم شاهد معضلات فرهنگی در کشور خواهیم بود چرا که رفتار مدیران جامعه طبق گفته حضرت علی(ع) بیشتر از رفتار پدر و مادر برای فرزندان تاثیرگذار است.

وی در  ادامه با بیان این که رفتار سیاسیون مملکت، دانشگاه ها، سرفصل درس ها و.... همگی عوامل تاثیرگذار بر فرهنگ کشور هستند افزود: ما انتظار بالایی از وزارت ارشاد نداریم چرا که هیچ وقت این انتظارات برآورده نشده و هیچ برنامه ای برای برطرف کردن این انتظارات در نظر گرفته نشده است.

استاد حوزه دانشگاه با اشاره به فرمایشات روز گذشته رهبر انقلاب اظهار داشت: پس از فرمایشات مقام معظم رهبری شبکه bbc به دنبال القا کردن جناحی بودن فرمایشات ایشان پرداخت این در حالی است که همواره در تمامی دولت ها شاهد برخورد دلسوزانه رهبر انقلاب بوده ایم در حالی که bbc با خباثت علیه جمهوری اسلامی ایران اقدام می کند برخی در داخل پژواک خباثت bbc می شوند.

حجت الاسلام پناهیان با اظهار نظر درمورد برنامه خندوانه گفت: برنامه خندوانه امروز مورد استقبال جامعه قرار گرفته است که یک جاذبه ای را برای بیننده ایجاد کرده است؛ در یک جلسه ای پیرامون راه اندازی شبکه نسیم بنده بر این باور بودم یک شبکه ای برای خنده و نشاط مردم ایجاد شود که البته در آن جلسه برخی نیز به بنده خرده گرفتند از این رو می توانم بگویم اصل حرکت برنامه خندوانه را درست می دانم اما این برنامه را به طور کامل ندیده ام اما حالا که این برنامه مخاطب خودش را به دست آورده معلوم می شود که بدون عوارض منفی در حال ادامه دادن فعالیت خودش است.

وی افزود: امروز باید به دنبال برنامه ای باشیم که در آخر شب ها مردم را نه فقط با خندیدن بلکه با معرفت و حکمت نشاط ایجاد کند این مسئله تخطئه خندوانه نیست بلکه به معنای نگاه کردن به قله هاست باید شب ها یک برنامه ای را برای نشاط مردم که صرفا محتوای آن خندادن مردم نباشد ایجاد کنیم.

حجت الاسلام پناهیان پیرامون پیامک هایی که از زبان وی در شبکه های اجتماعی گفته می شود اظهار داشت: در شبکه های اجتماعی پیامک هایی از زبان بنده درباره مسائل مختلفی هم چون مسئله ساپورت پوشان مطرح می شود که اصلا حقیقت ندارد امروز حرف من این است که چرا افرادی که فیلم می سازند به ساخت فیلم های بهتر اقدام نمی کنند.

وی پیرامون دو طیف اصلاح طلب و اصولگرا تصریح کرد: این که می گویند چرا در انتخابات اصولگرایان به یک وحدت نرسیده اند و یا حرف هایی پیرامون جناحی کردن دو طیف در کشور است برای من از خندوانه هم خنده دارتر است.

حجت الاسلام پناهیان درپاسخ به سوال دانشجویی مبنی بر جناح بندی های سیاسی رایج در کشور خاطرنشان کرد: بنده به جناح هیچ اعتقادی ندارم از زمان انتخابات 76 شروع شد در آن زمان اعلام کردند ما یک جناحیم و شما یک جناح دیگر و شروع به اهانت نسبت به اصولگراها با الفاظی همچون خشک مغزها و بنیادگراها پرداختند یک گروه اسم خود را گذاشتند اصلاح طلب و بقیه جامعه از نظرشان شدند اصولگرا آن ها همواره بر این اعتقادند که دولت خاتمی توانست به ترویج آزادی در کشور کمک کند اما خاتمی آزادی را علیه هاشمی در کشور آورد نه علیه اصولگراها، اجازه ندهید یک قشر هوشمند جامعه را گول بزنند.

حجت الاسلام پناهیان اظهار داشت: کلمه ارزش را غربی ها در کشورمان به راه انداختند و منظور آن ها از این کلمه این بود که ما واقعی هستیم و ایرانی ها واقع بین نیستند.

وی کلمه جناح را از ریشه موهوم توصیف کرده و تاکید کرد: حماقت است اگر بخواهیم جناح در کشور ایجاد کنیم. بازی خوردن در عرصه سیاسی غلط است. مگر حجاریان و نبوی  دلسوز کشورند که به جناح بندی در عرصه سیاسی کشور اقدام کرده اند. من جناح را قبول ندارم اما مواضعم را به طور کامل مشخص کرده ام؛جریانات سیاسی باید با یکدیگر رقابت کنند بنده انصار الی الله هستم یک سری حرف ها را شما دانشجویان باید بزنید چرا که از شما می پذیرند ولی اگر ما بزنیم برچسب می خوریم

شنبه 14 شهریور 1394  9:25 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2617

پاسخ به:پناهیان: جناحی کردن دو طیف سیاسی کشور برای من از خندوانه هم خنده دارتر است

فرموده اند: "حماقت است اگر بخواهیم جناح در کشور ایجاد کنیم. بازی خوردن در عرصه سیاسی غلط است."

عرض می کنیم حاج آقا اینها را سی سال پیش باید می گفتید!

شنبه 14 شهریور 1394  10:08 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060 ravabet_rasekhoon
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1

پاسخ به:پناهیان: جناحی کردن دو طیف سیاسی کشور برای من از خندوانه هم خنده دارتر است

نقل قول mhzahraee

فرموده اند: "حماقت است اگر بخواهیم جناح در کشور ایجاد کنیم. بازی خوردن در عرصه سیاسی غلط است."

وقتی گوش شنوایی وجود نداره مهم نیست کی گفته بشه!

شنبه 14 شهریور 1394  10:10 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3

نقل قول ehsan007060

نقل قول mhzahraee

وقتی گوش شنوایی وجود نداره مهم نیست کی گفته بشه!

سی سال پیش گوش شنوا زیاد بود. از بس نگفتند گوشها کر شد!

یک شنبه 15 شهریور 1394  10:22 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1

نقل قول mhzahraee

میشه ی مثال بزنی که سی سال پبش کدوم گوش شنوایی بوده که الان کر شده؟

چرا کر شده؟

یک شنبه 15 شهریور 1394  10:26 AM
تشکرات از این پست
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3

نقل قول ehsan007060

نقل قول mhzahraee

میشه ی مثال بزنی که سی سال پبش کدوم گوش شنوایی بوده که الان کر شده؟

چرا کر شده؟

یک مورد را خلاصه می نویسم بعدش اگر خواستید مراجعشو می گم که مستنداً ببینید:

روزهای آخر جنگ یک عده از مدیران و مسؤولین به امام اصرار می کردند برای صلح با صدام. امام رحمة الله علیه هم مخالف بودند و دلایلی داشتند. آن آقایان و بعضیهای دیگر که در جریان ماجرا بودند صدایش را در نیاوردند و به مردم نگفتند چه می گذرد. جالب است که یکی از دلایل آن افرادی که بر صلح با صدام اصرار می کردند این بود که مردم دیگر به جبهه نمی روند و نیرو نداریم. امام هم فرموده بودند فتوای جهاد می دهم ولی آقایان قبول نمی کردند و حرف خودشان را می زدند. با اعلام قبول قطعنامه 598 خیلیها غافلگیر و بهت زده شدند چون مردم از ماجراهای پشت پرده خبر نداشتند به این معنا که کسی به آنها چیزی نگفته بود. چند روز بعد از قبول قطعنامه از سوی ایران و در شرایطی که نیروها را از جبهه ها برگردانده بودند، ناگهان صدام یک یورش بزرگ انجام داد و نزدیک بود دوباره خرمشهر را بگیرد و به اهواز نزدیک شود. با اعلام این خبر سیل نیرو به جبهه ها سرازیر شد و صحت دیدگاه امام و پوچی دیدگاه آن حضرات مثلا کارشناس و مدیر و مسؤول ثابت شد ولی دیگر دیر بود و ایران رسماً قبول قطعنامه را اعلام کرده بود.

آن روز اگر پیش از قبول قطعنامه مردم از مواضع و برخوردهای بعضی از آقایان با حضرت امام آگاه می شدند، آن آقایان نمی توانستند در برابر امام جبهه درست کنند و امروز هم دیگر در جایگاهی نبودند که کشور را به بیگانه بفروشند و یک چیزی هم از ملت طلبکار شوند!

این ماجرا را کمی مفصلتر می توانید در کتاب "راز قطعنامه" نوشته ی کامران غضنفری بخوانید.

موفق باشید

یک شنبه 15 شهریور 1394  10:44 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1

نقل قول mhzahraee

یک مورد را خلاصه می نویسم بعدش اگر خواستید مراجعشو می گم که مستنداً ببینید:

روزهای آخر جنگ یک عده از مدیران و مسؤولین به امام اصرار می کردند برای صلح با صدام. امام رحمة الله علیه هم مخالف بودند و دلایلی داشتند. آن آقایان و بعضیهای دیگر که در جریان ماجرا بودند صدایش را در نیاوردند و به مردم نگفتند چه می گذرد. جالب است که یکی از دلایل آن افرادی که بر صلح با صدام اصرار می کردند این بود که مردم دیگر به جبهه نمی روند و نیرو نداریم. امام هم فرموده بودند فتوای جهاد می دهم ولی آقایان قبول نمی کردند و حرف خودشان را می زدند. با اعلام قبول قطعنامه 598 خیلیها غافلگیر و بهت زده شدند چون مردم از ماجراهای پشت پرده خبر نداشتند به این معنا که کسی به آنها چیزی نگفته بود. چند روز بعد از قبول قطعنامه از سوی ایران و در شرایطی که نیروها را از جبهه ها برگردانده بودند، ناگهان صدام یک یورش بزرگ انجام داد و نزدیک بود دوباره خرمشهر را بگیرد و به اهواز نزدیک شود. با اعلام این خبر سیل نیرو به جبهه ها سرازیر شد و صحت دیدگاه امام و پوچی دیدگاه آن حضرات مثلا کارشناس و مدیر و مسؤول ثابت شد ولی دیگر دیر بود و ایران رسماً قبول قطعنامه را اعلام کرده بود.

آن روز اگر پیش از قبول قطعنامه مردم از مواضع و برخوردهای بعضی از آقایان با حضرت امام آگاه می شدند، آن آقایان نمی توانستند در برابر امام جبهه درست کنند و امروز هم دیگر در جایگاهی نبودند که کشور را به بیگانه بفروشند و یک چیزی هم از ملت طلبکار شوند!

این ماجرا را کمی مفصلتر می توانید در کتاب "راز قطعنامه" نوشته ی کامران غضنفری بخوانید.

موفق باشید

دوست عزیز این موردی که شما گفتی از چند زاویه قابل بررسی و میشه با تحلیل های مختلف نتایج مختلفی ازش گرفت . شما از قول یک نویسنده نقل و قول کردی و نتیجه گیری کردی در حالی که در مورد این موضوع چندین دلیل ذکر شده مثلا

1.مثلا در پاسخ به این ادعا که نیروهای مردمی تمایلی به رفتن جبهه نداشتند، سردار فضلی جانشین بسیج مستضعفین (فرمانده سابق لشکر سیدالشهدا) در مورد استقبال مردم از جبهه ها می گوید: « برای اجرای عملیات کربلای چهار و عبور از رودخانه اروندرود و تصرف جزیره ام الرصاص ، با کثرت رزمندگانی که در جبهه نمونه آن وجود نداشت، مشکلی نبود... کمبود نیرو نداشتیم.»

2.علیرضا افشار (مسئول اسبق ستاد مرکزی سپاه) نیز در این مورد گفت:«آمار بسیجیان ما در طول عملیات ها ۱۰۰ هزار نفر بود و در پشت عملیات ها کمتر یا بیشتر می شد. البته نیروی کادر سپاه و یگان های ارتش که علاوه بر کادر عمدتاً از سرباز استفاده می کردند را نیز باید به آن اضافه کرد. فکر می کنم با نیروهای ستادی عدد ۵۰۰ هزار نفر را تشکیل می دادند. تعداد بسیجیان جبهه رفته ما نیز حدود یک میلیون نفر می شد... .»

پس ده ها علت میشه یرای خاتمه جنگ ذکر کرد و نتیجه گیری با یک دلیل بنظرم کار علمی نباشه!

یک شنبه 15 شهریور 1394  11:43 AM
تشکرات از این پست
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3

نقل قول ehsan007060

نقل قول mhzahraee

دوست عزیز این موردی که شما گفتی از چند زاویه قابل بررسی و میشه با تحلیل های مختلف نتایج مختلفی ازش گرفت . شما از قول یک نویسنده نقل و قول کردی و نتیجه گیری کردی در حالی که در مورد این موضوع چندین دلیل ذکر شده مثلا

1.مثلا در پاسخ به این ادعا که نیروهای مردمی تمایلی به رفتن جبهه نداشتند، سردار فضلی جانشین بسیج مستضعفین (فرمانده سابق لشکر سیدالشهدا) در مورد استقبال مردم از جبهه ها می گوید: « برای اجرای عملیات کربلای چهار و عبور از رودخانه اروندرود و تصرف جزیره ام الرصاص ، با کثرت رزمندگانی که در جبهه نمونه آن وجود نداشت، مشکلی نبود... کمبود نیرو نداشتیم.»

2.علیرضا افشار (مسئول اسبق ستاد مرکزی سپاه) نیز در این مورد گفت:«آمار بسیجیان ما در طول عملیات ها ۱۰۰ هزار نفر بود و در پشت عملیات ها کمتر یا بیشتر می شد. البته نیروی کادر سپاه و یگان های ارتش که علاوه بر کادر عمدتاً از سرباز استفاده می کردند را نیز باید به آن اضافه کرد. فکر می کنم با نیروهای ستادی عدد ۵۰۰ هزار نفر را تشکیل می دادند. تعداد بسیجیان جبهه رفته ما نیز حدود یک میلیون نفر می شد... .»

پس ده ها علت میشه یرای خاتمه جنگ ذکر کرد و نتیجه گیری با یک دلیل بنظرم کار علمی نباشه!

سلام

اینجا جای مناسبی برای این بحث نیست.

آن مورد را هم بنده فقط بشکل خیلی خیلی خلاصه نقل قول کردم و نتیجه گرفتم.

اگر علاقه مند به پیگیری این مبحث هستید پیشنهاد می کنم کتاب معرفی شده را مطالعه فرمایید چون بسیار مستند است و بجای نتیجه گیریهای شخصی و جبهه گیریهای احساسی، بر اساس اسناد و مدارک و اعترافات خود افراد، در برابر جهتگیریهای آنها موضع گرفته است.

موفق باشید

چهارشنبه 18 شهریور 1394  12:54 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1

سلام

موافقم با شما که اینجا مناسب نیست برای این بحث

ولی بازم با نظرات ی نفر نمیشه نتیجه قطعی گرفت برای بحث به این مهمی!

چهارشنبه 18 شهریور 1394  9:34 AM
تشکرات از این پست
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3

نقل قول ehsan007060

سلام

موافقم با شما که اینجا مناسب نیست برای این بحث

ولی بازم با نظرات ی نفر نمیشه نتیجه قطعی گرفت برای بحث به این مهمی!

من هم نخواستم با نظر یک نفر نتیجه گیری کنم.

در آن کتاب نظرات بسیار متنوع از افراد مختلف _از جمله خود حضرت امام رحمة الله علیه و خود آن افرادی که بر پذیرش قطعنامه اصرار داشتند_ آورده شده است و نقل قولها مستند می باشند. اگر واقعا بدنبال کشف حقیقت هستید زحمت بکشید کتاب را نگاه کنید.

موفق باشید

پنج شنبه 19 شهریور 1394  12:07 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1

خب اگر اینطوری بخواهی نتیجه گیری کنی چندین کتاب دیگه هم هست که نظرات شخصیت هایی نقل کرده و بعد از دیدگاه نویسنده تحلیل شده و یک نتیجه گیری خاص شده! که یا از بعد دیگری به موضوع نگاه شده و یا کاملا مخالف با کتاب مورد نظر شماست

پنج شنبه 19 شهریور 1394  12:24 PM
تشکرات از این پست
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3

نقل قول ehsan007060

خب اگر اینطوری بخواهی نتیجه گیری کنی چندین کتاب دیگه هم هست که نظرات شخصیت هایی نقل کرده و بعد از دیدگاه نویسنده تحلیل شده و یک نتیجه گیری خاص شده! که یا از بعد دیگری به موضوع نگاه شده و یا کاملا مخالف با کتاب مورد نظر شماست

این که چیزی نیست، تازه همسایه ما هم پراید داره!

شما هم لطف کنید از آن چندین کتاب دیگر یک مورد را که مربوط به موضوع مورد بحث ما باشد نام ببرید!

جمعه 20 شهریور 1394  4:23 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1

نقل قول mhzahraee

نقل قول ehsan007060

این که چیزی نیست، تازه همسایه ما هم پراید داره!

شما هم لطف کنید از آن چندین کتاب دیگر یک مورد را که مربوط به موضوع مورد بحث ما باشد نام ببرید!

مثلا کتاب ملاحظاتی درباره پذیرش قطع نامه  598

چهارشنبه 25 شهریور 1394  12:07 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها