0

قرعه کشی های ماهانه راسخون

mosabeghat_ravabet
mosabeghat_ravabet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1875

پاسخ به:قرعه کشی های ماهانه راسخون

نقل قول bamian

من تو قرعه کشی شرکت کردم ولی برنده نشدم کی نصف حسنه ها برگشت میخوره نوز که برگشت نخورده؟

سلام

کاربر گرامی حسنه هاتون برگشت داده شده 

پنج شنبه 7 مرداد 1395  8:54 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh mehdi0014 mhzahraee rasekhoon_m khodaeem1 mty1378 mohammad_khoshghamat
saeidkarimi
saeidkarimi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 11

باسلام

من تو ماه خرداد قرعه کشی شرکت کردم و 3200 حسنه( طی دوفاکتور 2100 و 1100 حسنه)  فاکتور شد ولی برنده نشدم کی نصف حسنه ها برگشت میخوره هنوز که برگشت نخورده؟نصف این حسنه ها میشه 1600 ولی الان برا من 795 حسنه زده درصورتی که من از تمام حسنه ها هم استفاده نکردم.

چهارشنبه 27 مرداد 1395  12:11 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 mosabeghat_ravabet nazaninfatemeh mhzahraee rasekhoon_m khodaeem1 mty1378 mohammad_khoshghamat
mosabeghat_ravabet
mosabeghat_ravabet
کاربر طلایی1

نقل قول saeidkarimi

باسلام

من تو ماه خرداد قرعه کشی شرکت کردم و 3200 حسنه( طی دوفاکتور 2100 و 1100 حسنه)  فاکتور شد ولی برنده نشدم کی نصف حسنه ها برگشت میخوره هنوز که برگشت نخورده؟نصف این حسنه ها میشه 1600 ولی الان برا من 795 حسنه زده درصورتی که من از تمام حسنه ها هم استفاده نکردم.

سلام کاربر گرامی ما حسنه های تمام کاربران را در همان تاریخ به حساب شان بازگشت دادیم

چهارشنبه 27 مرداد 1395  3:01 PM
تشکرات از این پست
farshon salma57 nazaninfatemeh mhzahraee rasekhoon_m ehsan007060 khodaeem1 mty1378
saiedeh
saiedeh
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 40

قرعه کشی شهریور چه روزی انجام میشه؟

najvahayeasheghaneh

سه شنبه 23 شهریور 1395  3:37 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060 mosabeghat_ravabet khodaeem1 nazaninfatemeh rasekhoon_m mty1378
mosabeghat_ravabet
mosabeghat_ravabet
کاربر طلایی1

نقل قول saiedeh

قرعه کشی شهریور چه روزی انجام میشه؟

سلام 

ان شاالله اوایل مهر ماه

شنبه 27 شهریور 1395  7:40 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1 nazaninfatemeh rasekhoon_m zaker7007 omiddeymi1368 mty1378
mndm_88
mndm_88
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 499

سلام

حاصل زحمات کاربران در جمع آوری حسنه را جالب به کار نمی گیرید ...

قرعه کشی و توکل به شانس و اقبال

با این ترفند هم کمتر در فروشگاه متضرر می شوید زیرا حساب حسنه ها را خیلی خوب خالی کرده اید

هم کاربر را وادار می کنید تا دوباره به سایت برود و کلی حسنه دیگر جمع کند

این چه تدبیری است مسلمان !

معاوضه تلاش با شانس شانس و باز هم شانس

کجای اسلام و قرآن به چنین امری توصیه فرموده اند ، بفرمایید تا ما هم تن دهیم

تا آجا که من یادم می آید اسلام خوردن گوشت و بردن احشام قرعه کشی را که همه به نوعی در آن دخیل بودند را حرام اعلام کرده است ( سوره مائده )

اگر اشتباه می کنم ، شفافم کنید لطفا

التماس دعا

دست حق ( علی ع ) یارتان

دوشنبه 8 آذر 1395  12:01 AM
تشکرات از این پست
mosabeghat_ravabet rasekhoon_m borkhar nazaninfatemeh zaker7007 omiddeymi1368 mty1378
mosabeghat_ravabet
mosabeghat_ravabet
کاربر طلایی1

نقل قول mndm_88

سلام

حاصل زحمات کاربران در جمع آوری حسنه را جالب به کار نمی گیرید ...

قرعه کشی و توکل به شانس و اقبال

با این ترفند هم کمتر در فروشگاه متضرر می شوید زیرا حساب حسنه ها را خیلی خوب خالی کرده اید

هم کاربر را وادار می کنید تا دوباره به سایت برود و کلی حسنه دیگر جمع کند

این چه تدبیری است مسلمان !

معاوضه تلاش با شانس شانس و باز هم شانس

کجای اسلام و قرآن به چنین امری توصیه فرموده اند ، بفرمایید تا ما هم تن دهیم

تا آجا که من یادم می آید اسلام خوردن گوشت و بردن احشام قرعه کشی را که همه به نوعی در آن دخیل بودند را حرام اعلام کرده است ( سوره مائده )

اگر اشتباه می کنم ، شفافم کنید لطفا

التماس دعا

سلام

با تشکر از انتقاد شما کاربر گرامی

باید عرض کنم قرعه کشی ماهانه یک سالی هست در حال اجرا هست و با همه کم و کاستی ها از استقبال زیادی برخوردار بوده. و تا زمانی هم که تصمیمی برای منحل کردن این طرح از طرف مسئولین نباشد ادامه پیدا میکند.

اینکه ما در قبال جوایز حسنه دریافت میکنیم یا به قول شما از این  ترفند استفاده میکنیم تا کاربر بیاید و پست بگزارد  به نظرم کار مذمومی نیست.هستند خیلی از کاربرایی که فقط راسخون رو از دید یک سایت فرهنگی بهش نگاه میکنند یعنی هر کم و کاستی در مسائل زندگی یا کاری یا متفرقه داشته باشند رجوع شون به راسخونه و ایضا خودشون هم به صورت جدی مطلب در موضوعات مختلف بارگزاری میکنند بدون هیچ چشم داشتی حسنه های میلیونی هم دارند اما نه در قرعه کشی های ماهانه شرکت میکنند نه توقع برنده شدن و هدیه دریافت کردن دارند.

نه ما کسی رو وادار میکنیم به سایت بیاند وپست بگزارد  و نه هدف و نیت مسئولین سایت اینه .این قرعه کشی ماهانه یه هدیه ناقابل از طرف راسخونه به کاربرایی که حالا به هر عنوان داخل سایت میآیند و فعالیت میکنند و این امر خودش  یه شور و نشاطی رو بین کاربرا ایجاد میکنه دیگه برنده شدن یا نشدن آنها بستگی به شانس آنها دارد.

اگر در حد و توان ما بود که به همه شرکت کننده ها جایزه اهدا کنیم حتما این کا رو میکردیم اما متاسفانه از لحاظ بودجه این امر ممکن نیست

هدف برنده شدن یا نشدن یا حسنه از دست دادن و فعالیت دوباره نیست اصلا دور از شان یک سایت فرهنگی هست که بخواهد با ترفند و موارد دیگر کار جلو ببرد.

به هر حال نیت ما اینه بتونیم راسخون رو به دنیا معرفی کنیم تا مردم از این پتانسیل فعال و پویا استفاده های مورد نیازشون رو ببرند قرعه کشی فروشگاه و این مسائل بهانه ست.

موفق باشید

سه شنبه 9 آذر 1395  9:51 AM
تشکرات از این پست
borkhar rasekhoon_m nazaninfatemeh zaker7007 mehdi0014 emamedavazdah navidafshar omiddeymi1368 mty1378 mehri35
emamedavazdah
emamedavazdah
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6316

نقل قول mosabeghat_ravabet
نقل قول mndm_88

نه ما کسی رو وادار میکنیم به سایت بیاند وپست بگزارد  و نه هدف و نیت مسئولین سایت اینه .این قرعه کشی ماهانه یه هدیه ناقابل از طرف راسخونه به کاربرایی که حالا به هر عنوان داخل سایت میآیند و فعالیت میکنند و این امر خودش  یه شور و نشاطی رو بین کاربرا ایجاد میکنه دیگه برنده شدن یا نشدن آنها بستگی به شانس آنها دارد.

با سلام

من بعنوان یه کاربر معمولی که اتفاقا چند بار هم تو سایت اخطاری شدم و مورد عنایات کاربرای دیگه قرار گرفتم عرایضی داشتم :

اینکه سایت حسنه و امتیازهایی رو میده میتونست نده . چرا که به اندازه کافی مطلب خوب و مقاله های خوب و برنامه های مجانی تو سایت هست که تازه خیلی جاها باید برای اونها پول هم داد . ولی اینجا نه . پس این لطف سایت هست که حسنه میده تازه بعد چند وقت میگه حسنه های خودم رو تو جوایز خودم صرف کنین تا جایزه هم ببرین . من خودم تو سایت هایی عضو بودم که بعد عمری فعالیت و نشان و تشکر گرفتن رتبه ام به جایی میرسید که فقط میتونستم برنامه های بیشتر و کاربردی تری رو دانلود کنم یا محصولاتشون رو با قیمت کمتری بخرم ، خب حالا راسخون داره بی منت اینها رو به ما با شرایط بهتری ارائه میده باید شاکی باشیم ؟ انصاف هم بد نیست (یه چیزی هر کی تو راسخونه میدونه این حرفهای من هیچ چیزی روی برای من تو سایت بهتر نمیکنه و امتیازی برام محاسبه نمیشه)

البته اینکه خیلی ها در بعضی قسمت های سایت بدون هیچ کارمفیدی میتونن حسنه و امتیاز جمع کنن هم ایرادیه که همیشه داشتم ولی اجباری برای کسب حسنه نیست . ماها میتونیم بیایم از سایت استفاده ببریم و تو قرعه کشی هم شرکت نکنیم . یا اگه برنده نشدیم حداقل شاکی نشیم .

در مورد اشکال شرعی هم من خودم از دو تا مرجع استفتاء کردم که متنش رو میذارم:

من در یه سایت مذهبی بصورت رایگان عضو هستم و فعالیت می می کنم  سایت هم در قبال این فعالیت ها امتیازهایی رو برای کابرا در نظر گرفته . هر ماه سایت تعدادی محصول رو برای خرید قرار میده و کاربران با همان امتیازهای اعطایی سایت، این محصولات رو خریداری میکنند . بعد از بین خریدارها قرعه کشی نموده و هرکس تعداد بیشتری خریده باشد شانس بیشتری در قرعه کشی خواهد داشت و احتمال برنده شدنش بیشتر هست با این تفاسیر اولا این کار مشکلی دارد و این نوع خرید و فروش بی اشکل هست و تکلیف جوایزی که برنده می شوند چیست؟ با تشکر فراوان

اینم جواب:

بسم الله الرحمن الرحيم
کد رهگیری: 9511160022
:: با اهداء سلام و تحيت؛
پاسخ:  با توجه به اينکه قرعه کشي بين خريداران است و مبلغي بابت قرعه کشي دريافت نمي شود مانعي ندارد.
همیشه موفق باشید               
دفتر آيت الله العظمی مکارم شيرازی / استفتائات

دفتر آیت الله وحید هم گفتند اگه برای تشویق اعضاء باشه این نوع امتیاز و حسنه و قرعه کشی مشکلی نداره .

اینم بر حسب وظیفه عرض کردم یا علی

او خواهد آمد چه ما آماده باشیم چه نباشیم ، پس طوری باشیم که وقتی آمد شرمنده نشویم  
اللهم عجل لولیک الفرج
یک شنبه 17 بهمن 1395  10:28 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh mosabeghat_ravabet rasekhoon_m navidafshar omiddeymi1368 mty1378 mehri35 hooryeh khoda1393 majid126
komail1012531
komail1012531
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2990

عالی است متعالی بگردان

یا صاحب الزمان علیه السلام

جمعه 25 فروردین 1396  10:16 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 mosabeghat_ravabet mty1378 mohammad_khoshghamat
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

حدس می زنم دوتاازاکانتام برنده شدن آفرین به خونوادم حالافردامعلوم میشه

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 9 اردیبهشت 1396  7:26 PM
تشکرات از این پست
mosabeghat_ravabet mohammad_khoshghamat
a3138b6090
a3138b6090
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 9

سلام ممنون از سایت خوب تون ... درصورت امکان فروشگاه رو کمی متنوع تر کنید و محصولات بیشتر و کاربردی تری بیارین با تشکر 

جمعه 20 اردیبهشت 1398  5:07 AM
تشکرات از این پست
hosinsaeidi
hosinsaeidi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 23617

با سلام

در صورت امکان تنوع محصولات را زیاد کنید . هر چند تا به حال از محصولات استفاده نکرده ام.

جمعه 20 اردیبهشت 1398  5:16 AM
تشکرات از این پست
a433b6090c
a433b6090c
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 14919

سلام و عرض ادب امتیازات  بدست آمده توسط کاربران در کجا کاربرد دارد؟

جمعه 27 اردیبهشت 1398  1:23 AM
تشکرات از این پست
hosinsaeidi
hosinsaeidi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 23617

با سلام ببشتر مطالب این پست مربوط سال ۱۳۹۵و ۱۳۹۴ است. 

جمعه 27 اردیبهشت 1398  5:03 AM
تشکرات از این پست
mahyarna73
mahyarna73
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 80

سلام قرعه کشی ماهانه دیگه ندارید؟

جمعه 10 خرداد 1398  2:46 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000
دسترسی سریع به انجمن ها