نقل قول mndm_88
سلام
حاصل زحمات کاربران در جمع آوری حسنه را جالب به کار نمی گیرید ...
قرعه کشی و توکل به شانس و اقبال
با این ترفند هم کمتر در فروشگاه متضرر می شوید زیرا حساب حسنه ها را خیلی خوب خالی کرده اید
هم کاربر را وادار می کنید تا دوباره به سایت برود و کلی حسنه دیگر جمع کند
این چه تدبیری است مسلمان !
معاوضه تلاش با شانس شانس و باز هم شانس
کجای اسلام و قرآن به چنین امری توصیه فرموده اند ، بفرمایید تا ما هم تن دهیم
تا آجا که من یادم می آید اسلام خوردن گوشت و بردن احشام قرعه کشی را که همه به نوعی در آن دخیل بودند را حرام اعلام کرده است ( سوره مائده )
اگر اشتباه می کنم ، شفافم کنید لطفا
التماس دعا
سلام
با تشکر از انتقاد شما کاربر گرامی
باید عرض کنم قرعه کشی ماهانه یک سالی هست در حال اجرا هست و با همه کم و کاستی ها از استقبال زیادی برخوردار بوده. و تا زمانی هم که تصمیمی برای منحل کردن این طرح از طرف مسئولین نباشد ادامه پیدا میکند.
اینکه ما در قبال جوایز حسنه دریافت میکنیم یا به قول شما از این ترفند استفاده میکنیم تا کاربر بیاید و پست بگزارد به نظرم کار مذمومی نیست.هستند خیلی از کاربرایی که فقط راسخون رو از دید یک سایت فرهنگی بهش نگاه میکنند یعنی هر کم و کاستی در مسائل زندگی یا کاری یا متفرقه داشته باشند رجوع شون به راسخونه و ایضا خودشون هم به صورت جدی مطلب در موضوعات مختلف بارگزاری میکنند بدون هیچ چشم داشتی حسنه های میلیونی هم دارند اما نه در قرعه کشی های ماهانه شرکت میکنند نه توقع برنده شدن و هدیه دریافت کردن دارند.
نه ما کسی رو وادار میکنیم به سایت بیاند وپست بگزارد و نه هدف و نیت مسئولین سایت اینه .این قرعه کشی ماهانه یه هدیه ناقابل از طرف راسخونه به کاربرایی که حالا به هر عنوان داخل سایت میآیند و فعالیت میکنند و این امر خودش یه شور و نشاطی رو بین کاربرا ایجاد میکنه دیگه برنده شدن یا نشدن آنها بستگی به شانس آنها دارد.
اگر در حد و توان ما بود که به همه شرکت کننده ها جایزه اهدا کنیم حتما این کا رو میکردیم اما متاسفانه از لحاظ بودجه این امر ممکن نیست
هدف برنده شدن یا نشدن یا حسنه از دست دادن و فعالیت دوباره نیست اصلا دور از شان یک سایت فرهنگی هست که بخواهد با ترفند و موارد دیگر کار جلو ببرد.
به هر حال نیت ما اینه بتونیم راسخون رو به دنیا معرفی کنیم تا مردم از این پتانسیل فعال و پویا استفاده های مورد نیازشون رو ببرند قرعه کشی فروشگاه و این مسائل بهانه ست.
موفق باشید