پاسخ به:قرعه کشی های ماهانه راسخون
سلام
كسي نيست جواب اين دوستان رو بده!!!؟
نتيجه قرعه كشي كي اعلام ميشه؟؟؟
نقل قول sarez1353 چرا نتایج قرعه کشی آذر را نمیدین؟
ظاهرا اعلام نتایج قرعه کشی ماهانه هم داره مثل واریز یارانه ها میشه! تاریخ مشخصی نداره! منتظرش نباشید! مهم اینه که بلاخره اعلام میشه! سوخت و سوز نداره!
خخخخخخ
دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:
السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه
جالبه ،انگار امروز هم خبری از قرعه کشی آذر نیست
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
نتایج اعلام گردید در این قسمت میتوانید مشاهدهhttps://rasekhoon.net/forum/thread/1117286/page1/ نمایید
با سپاس از همراهی شما
بچه ها رو خجالت زده كرديد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه جایزه رو برنده شویم باز هم باید به قسمت نحوه جایزه رویم و فایل رو دانلود کنیم ؟
ایا شرکت در قرعه کشی مثل خرید از فروشگاه است و باید همه اطلاعات رو پر کنیم ( مثل پست پیشتاز یا سفارشی ) ؟
اگر فایل مربوط به مشخصات رو فرستادین و یه کد دریافت کردین دیگه لازم نیست هر موقع که شما جزء برندگان بودین با استفاده از ان کد جایزه اتوماتیک برای شما ارسال میشود اگر جایزه محصول باشه به ادرسی که در فایل پر کردین فرستاده میشه اگر پول نقد بود به شماره کارت که تو فایل پ کردین ... انتقال داده میشه
غزال خوش صدا توئی ، راسخون
شیرین تر از عسل توئی ، راسخون
بین تموم سایتهای اینترنت
نگین بی بدل توئی ، راسخون
بله شما تمامی گزینه ها رو باید پر کنید ولی جایزه با پست سفارشی ( 7 روز طول میکشه ) ارسال میشن .. فقط فرق این خرید با خرید های دیگه اینه که از شما پولی گرفته نمیشه و مثل تمامی خرید ها برای شما فاکتور خرید درج میشه
ببخشید منظور از فایل مشخصات همان فایلی است که در قسمت نحوه دریافت جوایز قرار دارد
سلام نتایج قرعه کشی دی ماه کی اعلام میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته ما برنده نمیشیم.
سلام بله همان فایل است
سلام اگه میشه تعداد برندگان رو زیاد کنید
سلام اگه میشه تعداد برندگان رو زیاد کنید.
سلام ممنون از پیشنهاد شما
در حد توان ان شالله اجرا خواهد شد
حسنه های کاربرانی که در قرعه کشی دی ماه برنده نشده اند به حساب آنها برگشت داده شد.
سپاس از مشارکت همه عزیزان